Param yok mutsuzum şanssızım ne yapmalıyım?

Şu hayatta tek şansım fiziksel görüntüm sanırım onun dısında üniversiteye maddi açıdan gidemiyoeum Şu an 19 yaşındayım para gerekiyor şehirdışı vs için ailem ne maddi ne manevi açıdan destek oluyor zaten anlaşamıyoruz da her konuda kısıtlıyorlar çöpümü bile kendi paramla kazanıp alıyorım artık çok sıkıldım yaşıtlarım baba parası yerken zoruma gidiyor napmem gerek masrafları olan insanım ve bazen zengin insanları görünce neyim eksik diyorum sürekli bu yüzden ağlıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Zengin sevgili bul para ye diyen arkadaşlar ben öyle biri değilim kaldı ki bu devirde para yediren erkek de yok çok denk geldi öyleleri ama istemedim ukala baba parasıyla övünüp seni sürekli aşağılayan insana tahammül edemiyor insan yani sana mal gibi bakılıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ağlamaktan kendimi harap ediyorum boş yere yani şimdi üniversite için bile paraya ihtiyaç var ben asgariyle işe girdim ama gün boyu ayaktayım ders çalışmaya zamanım olmayacak ve şehırdısına gidicem burda kalamam oranın da ancak birkaç aylıkcmasrafına yetecek sürekli üniversitede de ayrıca ben calısıp aynı zamanda okuyacak mıyım bıktım artıkl herkes gezip eğleniyor
Param yok mutsuzum şanssızım ne yapmalıyım?