...karşıma alıp konuşmam da pek etkili olmadı..1 ay iyi oldu şimdi yine aynı :/ ..
Sevgilime artık tahammül edemiyorum, ne yapacağım ben?
...karşıma alıp konuşmam da pek etkili olmadı..1 ay iyi oldu şimdi yine aynı :/ ..
abartma bence bulmuşsun böyle birini bırakma sadece çok duygusal burda gelip de aşagılama bence yani bence o seni mahvetse ayrılsa bıraksa kesin daha degerli olur dicem yani ayıp etmiş olmam insallah bırakma yani bence işin özü pişman olursun sonra da geri adım atmak zorunda kalırsın veee o havalara girer sana dünyayı zindan eder..yani seviyor ve seviliyorsan bırakma :) sevgiline de öyle şeyler deme :)
bencede bıraz ara ver sana ıyı gelir bunalmışşın sen
Zor bir durum...belliki seni cok seviyor ve kendine fazla guveni kalmamis...seni kaybedeceginden cok korkuyor...kesin seni cok kiskaniyordur. Kiskanan erkekler genelde cogu degil genelde kendine guveni kalmayan erkeklerdir. Boyle devam ederse seni kaybedecegi kesin. Bence oturt karsina tam duzgunce anlat...ve eyer olazsa onu birakacaginida soyle. Yine olmazsa mecbur terk et ve acima.
aynen dediğin gibi..yüzlerce kez konuştum sonuç değişmiyo )):
burdan da sorabilirsn..
sevgilim de aynını düşünüyo ama yok öyle bişey inan..:((
o zaman dedigim gibi son kez konus ve yilbasi tatilinde sehir disina git...telefonlarina cevap verme...umarim geri geldiginde biraz olsun unutmus olur...umarim cunku bununki hastalik haline gelmis...seni birakmasi zor...boyleleri kendini Alkol'e falan vurur. iyi bilirim boyle erkekleri...birkac boyle arkadasim var.
bunun işe yarayacağını danmıyorum..onun düzeleceğini de sanmıyorum..ve o kendini öyle içkiye falan veren biri değil.
Cevap
7Cevap
Erkeklerde böyle duygusal boşluklara düşebiliyor. Normal. Burada sana düşen eğer seviyorsan ona destek olman, birlikte daha fazla vakit geçirmen ve bu süreci beraber atlatmanız. Bu sürecin sonunda sadık bir terrier nasıl yanınızdan ayrılmaz ve dediklerinizi yaparsa, buda öyle olacaktır.
Uğraşamam diyorsan, sevmemişsin demektir.
çok uğraştım sana anlatamam :/ çok fazla zaman geçirince anladım tahammül edemediğimi..zaman geçirmek derken sanma ki sinema tiyatro kafe bar..evde oturup yemeğimizi filmimizi evde yiyoruz..geçenlerde isyan ettim bari tavla oynamaya çıkalım çok bunaldım dedim..eve tavla alalım dedi..söylesene hatalı bn miyim ? :(
Evlimisiniz?
hayır
Durum dandik ozaman. Ya evli olsaydın? Bırakıp gidecekmiydin? Eğer o senden vazgeçmiyor ve seviyorsa düzelmesi için biraz sert oynayacaksın. Sana batan hareketlerini direk söyle. Rahatsızlığını tekrar söyle. Kendimden biliyorum 3-4-5 kere tekrar etmen bazen işe yaramaz. Psikoloji bozulduğu zaman bu uyarıların sadece 1-2 gün işe yarar. Durumu düzeltmek için doktora başvurman en iyisi. Erkek arkadaşının psikolojisi bozulmuş olabilir. Bir ara benim ilişkimde bu şekile dönmüştü. Doktor yrdımcı oldu.
arkadaşım tamam insan zorr zmanlarda destek olmalı dertliyse yardımcı olmalı aamma aşırı naz kapriz bu ne yaaaaa...mutsuzssan bitir..Hyatta önce kendin mutlu olmalısınki başkasını edesin...ee sen bıkmışın..konuş ve içinden geleni söyle gerekiyosa posta koy.alttan alırsan kafana sı..r
o zaman o sehırden bıraz uzaklas telefonlarını kapa cıldırsın yalnız kalsın sana ulasamynca o caresızlıgı yasynca senn degerını anlar ve degısır
Bıkkınlık gelmiş artık.. Biraz ara istemeyi dene ama gözünün önünde nasıl olucaksa :) Karışık bi durum...
iki tokat at toplum içinde rezil et bi daha sana kendisi yaklaşmaz zaten..
soğan erkeği :D bir ilişkide sorgulama başladıysa BU İLİŞKİNİN SON SAHNELERİNİ oynuyorsunuz demektir..
tam kılıbık bas git kızım ya hayır gelmez ondan
bence braz ara verın molaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar