Sevgilim beni çok üzüyor artık dayanamıyorum. Lütfen yardım edinn ne yapmalıyım?

Arkadaşlar sevgilim ile 2 buçuk senedir beraberiz. Ailesi ile uzun zamandır tanısıyoruz kızları gibi düşkünler. Sevgilimde bana ileride ki eşi gibi davranıyor. Beraber bulaşık bile yıkadığımız olmuştur. İşte böyle güzel bir adamken aynı zamanda da çok kötü bir adam oluyor. Bazen beni mutluluktan uçurup sonrada bir anda yere cakiliyorum. Arkadaşlarina çok düşkün neredeyse onlar ile olduğunda beni önemsemiyo. Ben ona çok düşkünüm kiskaniyorum kisitliyorum benimle kalsın istiyorum ama o bazen sıkıldığını söylüyor. Bundan 1 sene once yalanlarini yakaladım hatta bir kızla görüşmüş bile çok yalvardi bütün olanlari anlattı neden bunu yaptığımı bilmiyorum dedi. Bende kiyamayip ona bir şans verdim. Uzun süredir bir hatasini görmedim ilişkimiz arada sarsılıyor bana güzel davranıyor sonra bir vakiyorum çok kötü davranıyor napacagimı şaşırdım telefon larımi kapatiyo ağladığımda bana destek olmuyo bitsin diyorum bitemez diyor hergün Ağlıyorum resmen oyuncak gibi bir mutlu bir mutsuz lütfen yardım edin :(
Sevgilim beni çok üzüyor artık dayanamıyorum. Lütfen yardım edinn ne yapmalıyım?