Annemelr bana telefon almadı, hep eksiktim arkadaşlarimdan halediyordum ödevleri falan sonra ünversiteye hazirlanmak da aşiri zor oluyordu yapamiyordum sinavı , sonra karsıma o cikti bana çok değer verdi ailemin vermedigi sevgiyi verdi , ailesinden şiddet gören birisi herseye hemen kaniyor maalesef , sonra bana telefon ile hat aldı, bana karsı çok ilgili bir tutum sergiliyordu çok arardı , bir kez bile merakta birakmazdi her neyse sonra beni ailesi ile tanistirdi ailesi beni çok sevdi , sonra benle. ilski yasamak istedigini istedi zaten evlenicez dedi bende onu çok sevdigim icin kabul etim ilk defa oldu , sonra zamanla ilgisi çok azaldı açmiyodu telefonlari sürekli azarliyordu beni sonra ailesi , evlendigimde kapanıcagimi disarı çikarken bile onlara sorucagimi onalrla altlı üstlü oturucakmisiz yani , bu durumu kabul etmedim resmen kurtiliyim derken daha kötü bir hayata gidicektim , sonra benden ayrilmak istedi ailem seni istemiyor diye ayrildi 20 günün sonunda bana yazdı aradı, çok pişmanim nolur affet dedi telefonuda verme yeterki affet dedi afetmek zorunda kaldım, ortada bir telefon ve yaşanmislik vardı çok canım yaniyor ne yapcagimi bilmiyorum eskisinden de kötü davraniyor telefonu sürekli uçak modunda , aramiyor bile hiç ben ariyorum hep , kzuenimde dediki yaren dogum gunune kadar idare et ailem telefon alicak dogum gunumde 45 gün kaldı , sonra derslerine calisamasin dedi sinavada az kaldı dedi yakarsin kendini sabret dedi sizce arkadaşlar ona karsi nasil bir tutum sergilemeliyim , çok darlmiyimi o gün gelene kdr ayrilmamam gerek benden ayrilmamasini sağlamam gerek nolursunuz tavsiye ya nolur :(((Kızlar Bir Adım Öne
Sevgilim beni çok eziyor ne yapmaliyim?

En İyi Cevap