erkeklerden o kadar soğudum ki anlatamam. bir bayanın sıcak bir gülümsemesinden hoşlanır oldum. sınavlar o bu derken farkettim ki ruhumu tatmin etmiyorum. güvenebileceğim gülüşünde huzur bulabileceğim içinde kötülük olmayan saf bir sevgilim olsun beni yormasın istiyorum çok mu şey istiyorum yoksa bu devirde böyle insanlar yok mu ya da cinsel tercihim yüzünden mi böyle oluyor. bir kız bir kızla mutlu bi birliktelik yaşayamaz mı?..
Cevabın nedir?
+1 yılbenim bir kız arkadaşım vardı sevgilim gibiydi ama şöyle
günün çoğunu onunla geçirirdim hatta büyük çoğunluğunu haftada 3 yada 4 gece beraber kalırdık ve beraber uyurduk buluşmadığımızda mesajlaşır araşırdık birbirimizi kaybetmekten korkardık bu yüzden sürekli birbirimizi kısıtlar kıskanırdık çünkü biz süper bi ikiliydik birbirimizin mutluluğuyla sevinir üzüntümüzle ağlardık vizyona yeni giren bi filme beraber giderdik yada bi konsere sokakta hep kol kola yürürdük aynı renk ve aynı markaları giyerdik ailelerimiz de tanışırdı zaten onun annesi benim annem o ben alışverişlere beraber giderdik aynı takımı tutuyorduk bi sevgiliye ihtiyacımız olmuyordu o kadar iyi vakit geçiriyorduk ki 4 5 yıllık bir dostluğumuz vardı onun gülen yüzünü çok severdim oda benim saçlarımı tarardı sürekli havuza beraber gider sürekli oynardık yada bisiklet sürerdik bazende anlaşamaz kavga ederdik derken günlerden bir gün o birisine aşık oldu :) daha az vakit geçirmeye başladık eskisi gibi süper ikili değildik vs. derken ben de birine aşık oldum sonra sevgililerimiz tanıştı vs bir süre böyle 4 arkadaş vakit geçirdik ne biliyim cafelere giderdik okey vs oynardık gibi öyle iştr ya bazen kendi cinsinden bi arkadaş senin herşeyin olabiliyor oda benim herşeyimdi
kardeşim dostum arkadaşım sırdaşım sevgilim annem babam ablam gibi :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
=)) çokşey istemıyorsun estafurullah
20 Yorumla
insan fıtratında karşı cins vardır ama her yerde kızlar böyle erkekler şöyle denip durulur. herkes evlilikten soğututulur bu birileri tarafından bilerek yapılıyor. sana tavsiyem bu yoldan vazgeç mutlulukta hzurda islami kurallara uygun yaşamaktan geçiyor.
lezbiyenlik sana huzur vermeyecektir.çükü doğana aykırı. bunu ne bedenin ne ruhun kabul etmez ama sen hep o yönde düşünürsen bir süre sonra hormnların ona göre ayarlanacak ve sen gerçekten lez olacaksın. bu düşünceden kurtul ve hemen pisikoloğa git gerekli piskolojik ve tıbbi tedaviyle kısa zamanda düzelirsin02 Yorumla
+1 yılvarda sana denk gelmıyor cevren bozuk kızları kız gibi davranılırsa erkegın erkeklıgı nerde kalıyor erkek adam gibi sever sevgisini ifade etmeyi bilir cogunlukla böle ama cevren bozuksa coluk cocukla muhatap oluyorsan sımarıklıktan baska hiç bişi goremessin olgun bi sevgilin olmasını istiyorssan ilk önce senin olgun biri olman gerekiyor ve secimini iyi yapman gerekir sagına soluna bi bak senden etkilenen biri vardır ve seni mutlu edecek istedigini sunacak biri vardır mutlaka ama sen goremıyorssun
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
41Cevap
Sen arkadaşların dalga geçer gibi konuşmalarına bakma.Bu tarz ilişkiler daha ülkemizde tabu olduğundan çoğu insan anlayamıyor malesef.Çok rahat yaşarsın böyle bir ilişkiyi. İstediğin gibi sevgilinle( kız) gezip tozabilirsin yolda elele tutuştunuz mu yadırganmazsın! birbirinize kalmaya gidebilirsiniz aileniz sorun çıkarmaz ;) O da bayan olduğundan senin en sancılı dönemlerinde bile yanında olur. Çok samimi değilsen bir erkekten bazen çekinebilirsin ama bayan bayandan çekinmez. ;) Bunları neden rahat söylüyorum benim böyle ilişkilerim oldu. Hatta bilmeni isterim işin içinde cinsellik bile yoktu. İnsanlar sadece cinsellik için 2 bayanı beraber görmeye alışmışlar ama sevgi olmadan bayanla da olsa cinsellik olmamalı bence. Umarım aradığın insanı bulursun.
53 Yorumla- +1 yıl
tabulardan bahsetmişin ama ailenin tabularıda yerli yerinde duruor bakıorum emin ol erkeğide evine rahatça alıp ailesi ile tanıştırıp sonra odasında ona sarılarak uyuyan hatunlar var tamamen kültür farklılığından kaynaklı birşey kalkıp bir muhafazakar yapıya sahip aileden böyle birşey bekleyemezsin ama avrupai yaşam tarzına sahip kişiler için hiç sorun değil :))
+1 yılGüzel kardeşim,bir sorunun olsa bir kız sana kendini nasıl güvende hissettirir bunu düşündün mü hiç?
Erkekler bazı konularda bayanlara üstün genel olr.;örneğin daha güçlüler,bazı konularda daha anlayışlılar/daha farklı bakışları var olaylara ve bu özellikler bayana çoğu zaman huzur,güven hissi verir.
Hem içinde kötülük olmayan demişin de kimin içinde kötülük yok?
Bizim tabiatımızda var erkeklerde mutluluk bulmak,seninki psikolojik bir şey...geçici bir durum.Umarım ifade edebilmişimdir kendimi.
Bir sorum var sana,müsaaden var mı?23 Yorumla
+1 yılGit abdestli namazli Allahtan korkan birini bul o zaman guler yuzlu de olsun..aradigin karsi cinsten degilguvenebilcegin icinde Allah korkusu olan yuzu mutebessim biri..
93 Yorumla- +1 yıl
ben de anlayabilmis degilim neden verilmis ama demek ki milletin damarina bastik..pardon beyler!..
+1 yılbu yaş da böyle şeyler düşünüyorsan eğer ilerde çok sıkıntı çekersin , her erkek ya da bayan birbirinden farklıdır , sen aşık olamamışsın , daha sonra da karşına çıkabilir. Ayrıca bir bayanın sana beklentilerini her zaman sunabileceğini nerden biliyorsun , lezbiyenlik ya da gay lık bir yaşam tarzı değildir ama gönül eğlendirme olabilir. Doğru olan umutsuz olmamaktır , herşey zamanla...
00 Yorumlaben aynı cinslerin birbirine aşk yönünden yakınlık duymasına karşıyım vlla bacım bazıları erkeklerin butür şeylerine karşı çıkıp kızlara hoş görülü davranır ama ben her ikisinede karşıyım yani erkeklerden neler neler çekiyor bazı kızlar bunun üstüne eğer kendi cinsim olan bayanada güvenemiceksem oda başka gözle bakacaksa kıyamet günü gerçektende geliyor demektir :D karşı cisnten insanmı kalmadı
00 Yorumlaarayış içinde olursan umutlar ve beklentiler arkanda olur. hayatını normal yaşa sevgilinde arkadaşın da olacak. hem sınav zamanı insanlar çok sorunlar atlatır. metanetli olmalısın :) ayrıca allah bizi erkek kadına kadın ereğe ilgi duyacak biçimde yarattı :)
00 Yorumlaburdaki böyle iiğrenç gözüyle bakan erkekler lezbiyenlere bayıldığınızı hepimiz biliyoruz böyle lezbiyenlerin bi yatak ilişkisini izleseniz azınızın suyu akar sonra gelmiş burda vay efendim kendine gel yorumları.
şimdi bana da laf atarsınız ama malesef ki ben evliyim ve birde bebeğim var.
soruyu soran kardeşim mutlu olduğun herşeyi yap mutluluğu yarına bırakma.
her koyun kendi bacağından asılır insanların kişisel tercihlerini yargılamak kimsenin hakkı değildir.12 Yorumla- +1 yıl
muhteşem bir yorum muhteşem bir düşünce tarzı kimse masum değil sonuna kadar haklısınız sizin gibi insanlar olduğunu bilmek çok güzel... :)
bizde geçen erkek arkadaşla doğru düzgün sevgili bualamayacağımıza kanaat getirip evlenip cocuk evlat edinmeyi düşündük :D ama no seks :D gay değiliz.
insanın güveni düşünce böyle hissiyata girebilir ama lezbiyen oldugunun göstergesi değil.Sevgi arayışı.Yalnızlık04 Yorumlabence bir kız bir kıza asla duygusal olarak yaklasamaz. ama cinsel olarak bişeyler düşünüosan o baska..
41 Yorumla
+1 yılbir kız bir kızla mutlu bi birliktelik yaşayamaz mı?..hayır yaşayamaz. hayatı yaşadığın o anlar diye küçük bir çerçeveye sığdırma. sınavlardan bahsettiğine göre ünivlisin.belki bir zaman gelecekki bu yazdığın soruya inanamayacaksın.belkide çok utanacaksın.kasma kendini sevgili bulacağım aşk yaşayacağım diye zorlama.hayatın snaa ne getireceğini kestiremezsin ve kimseye güvenmiyorum diye kestirip atma.zaman en iyi ilaçtır.relax ol ve hemcinslerine sadece arkadal ol.
00 Yorumla
+1 yılEğer bu sadece kötü erkeklerle tanıştığın içinse bir psikoloğa git, herkese göre bir erkek vardır mutlaka...
Cinsel tercihinse boş ver herkesi. Hayat kısa insan mutlu olduğu gibi yaşamayı hakediyor.00 Yorumla
+1 yılbu bile burdan kız tavlarsa kendimi intihar ederim sorumlulugu sizdedir kızlar :D
41 Yorumla- +1 yıl
ahahahahha :D
+1 yılAptal üniversiteli tiplerden birisin.Malca hisler içinde yüzüp kendini lez olmaya mı vuruyorsun ? Git tedavi falan gör bence.
22 Yorumla- +1 yıl
Zoruna mı gitti pipisiz, hadi tuvallet bi sevişinde gelin.Beyinsiz. :)
valla erkekler ne yaparsa yapsın bi kızdan hoşlanmak mı aslaa ama tabi herkes aynı düşüncede değil senin düşüncenede saygım var ama tr de yaşıoruz haliyle burada hemcinsinden hoşlanman ters bakılıyor zor bir durum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılcinsel isteklerle yoğunlaşan bir beraberlik düşünüyorsan ne ilk olursun nede son.
böyle ilişkiler her zaman olacaktır.içinden gelen bir arzu ise tabiki mutlu olursun.00 Yorumla
+1 yılHollandaya gitmen lazım:):):) ama şöle bir durum var, bence senin tedavi olman lazım. çünkü hormonal dengesizliklerden kanaklı olarak hemcinslerine ilgi duymaya başlamışsın.. bence bunu netleştirmen gerekiyo.
02 Yorumla- +1 yıl
hormonlorla ilgisi yok. tamamen piskolojik. bu zamanda escinselligin artmasinin en ciddi nedeni güvenin kirilmasi.karsi cinse güvenemeyince bir cok kötü deneyim olunca ortaya cikabilen düsünceler. ama bir cok insanda gecici oluyor. sonucta aranan o sevgi karsi cinsten olmayinca ruhu tatmin edemiyor. cok yasanan cinsellik kullanilmis hissi vs hep neden bunlara. ama hormonel degil
- +1 yıl
sizin uzmanlık alanınız nedir?
Bu kadar yakışıklı, nazik, mükemmel erkekleri olan bir memlekette hemcinslerine yönelmişsin ya aşkolsun sana! (en doğru kararı vermişsin tebrik ederim :)
00 Yorumla
+1 yılbende kızlardan soğudum ne olacak ona ne demeli bir söz vardır severim etkiye tepki görürsün o yüzden bende kızlardan sogudum hatta bazılarından nefret ettim
00 Yorumlatercih senin saygı duyuyorum ankarada (kaos gl) diye bir dernek var gerçekten lezbiyensen orda senin gibi insanlar bulabilirsin
10 Yorumla
+1 yılevet çok şey istiyosun bence . cinsellikse derdin rahat bi şekilde takıl mutlaka bulursun ama duygusal boşuna arama sende sevmeyeceksin
10 Yorumla
+1 yılKadınların saflıkla ilgisi yok, içten pazarlıklı, kolpa , nankör %99 u, bir kadında huzur bulman olanaksız.
10 Yorumla
+1 yılkomiksin dicem ama gülemiyorum bile. gerçekten saçma.sevgilin olursa yorulacaksın tabiki kolay mı bi ilişkiyi yürütebilmek.hemcinsine bakmayacaksın öyleee
01 YorumlaBence sen adam akıllı orgazm olamadığın ve bölük pörçük duygularla yaşadığın için ne istediğini tam olarak bilmiyorsun.
10 YorumlaBu dedigin bana gore hormonal bir sey olmadigi surece sapikliktir. Bence sen ac bir pencere temiz havayi solu cigerlerine
00 Yorumlaistedikten sonra hersey olur. ama sınırları sen belirlemediğin bir toplumda böyle cıkışlar pek normal değil.
00 Yorumla
+1 yılHeteroseksuellerin homoseksüellere karsı ezici cogunluga sahip olduğu bir dünyada yasıyoruz istatistiksel olarak herhangi bir erkeğin gönlüne göre bir hatun bulma olasılığına karsı senin bulma olasılığın cok cok zayıf ama imkansız da degil
00 YorumlaDenemekte fayda var. Nasil mutlu olacaksan o sekilde yasa. Feminist ve aktivitistlik var mi sende bakiyim?
00 Yorumlaher şeyi iyi güzel demişsin dostum da, kız diye bir cinsiyet yok, kadın diyecektin.
ergenliğe giren her dişiye kadın denir zira.02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşta erkeklerden umudu kesmen enterasan. Peki aktif olma isteği mi yoksa başka bir kızı erkek olarak mı değerlendirmek istediğinden mi lezbiyen ilişki sana cazip gelmeye başladı.
00 Yorumla cok şey istemiyorsun bazı erkekler tek şey düşünüp hayatı onun üstüne kurarlar ama inan hepsi öyle degil karşına seni anlıcak birisi mutlaka cıkacaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Evet çok ^^ yaşar da bi erkek daha dene :P dönüş yapmadan emin olmak için
00 Yorumla
+1 yılGülen resmim var sen bir ona bak... olmadı artık kestiririz napalım... sen mutlu ol yeter :)
00 Yorumla
+1 yılwww LezbiyenArkadas com derim sana ama bu arada her kadın nasıl aynı değilse her erkekte değildir. Soğumamak için yeterli sebep bence bu
00 YorumlaAhlaki açıdan tamamen yanlış bir yoldasın fakat dünyaya bir kere geliyorsun ve mutluluğa ulaşmak istiyorsun.Mutluluğu bir kız arkadaşta bulacağını sanıyorsan devam et.Hayırlı olsun.
00 Yorumlaİstediğin saf mutluluğu veririm sna şekerim ayıp ediyorsun :)
214 Yorumla- +1 yıl
Ben Anemone değilim,biliyorsun değil mi?
Komiksin diyeceksen,ona yorum yapabilirsin,bilmiyorsan haberin olsun:)
Sende Lezbiyenlik belirtileri var bence pisikoojik destek al bende çok istedim mesela pisikolojik destek ama Fetişizm düzelmiyor diyolar :)
02 YorumlaLesbiyen, Guzel yasarsiniz , hatta hollandada lesbiyenlerin evlenmeside selbest , bide üvey cocuk alirsiniz , yasar gidersiniz :D
00 Yorumla
+1 yılyaaaa sen delimisn yoksa eğlenmek kafa bulmak için mi burdasın
00 Yorumlalezbiyensin panpa :) :) erkeklerden sogudum deyıp egonu tatmin etme
00 Yorumlaabboooow! cevabım çok kısaymış... o kadar "o" yazdık lan
00 Yorumlaerkek lerde senin gibi dusunuyor farketmez aslında yasaya bilir ama zaman gecince anlarsın birkız asla sana yetmiyecektir
00 Yorumla
+1 yıltercih meselesi gayet normal günümüzde normal karşılanmiyo sen gene bildiğini yap yoldan çıkma :)
00 YorumlaBen de kızlardan soğudum gideyim gay mi olayım yani? Sanırım yalnızlık daha iyi benim için.
10 Yorumla
+1 yılBunun için sahte hesap açmaya ne gerek vardı, gerçek hesabınla gizli olarak da soraiblirdin..
00 Yorumla
aranıza dalmaya talibim. sizi normale çevirmek lazım.01 Yorumla- +1 yıl
ufff...fena acıtmış olmalı..
o değilde ilk adımı kim atacak ? benim asıl kafamı karıştıran soru bu :)
00 Yorumla
+1 yılbulursun ins helal sutu emmiş hanım bi kız nediyelim :D
02 Yorumla- +1 yıl
hastayım yorumlarına :)
- +1 yıl
eyvallah :)
yaşar tabiki ama erkek şart illa bi erkek olcak 2 kız bi erkek mesela :)
04 YorumlaYaşanır. Bizim de rakiplerimiz azalmış olur <3
30 Yorumla
+1 yılgittiğin yol yol değil ::D
10 Yorumla
+1 yılUtanmadığın sürece dilediğini yap!
00 Yorumla
+1 yılÇoğumuz bunu istemiyor mu.. ahhh ahh
01 Yorumla- +1 yıl
Zamanında bunu yazmışım 😁 şimdi aşığım oh beee😁
İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşa ne diyelim.
10 Yorumla
+1 yılBNDE KIZ OLSAM LEZBİYEN OLURDUM. AFERİN SANA :)
00 YorumlaYapma etme, yol yakından dön derim ben.
00 Yorumlailk adımı o atsın:):)
00 Yorumlabulursun. ben de arıyorum çünkü
04 Yorumla- +1 yıl
ben sadece izlesem olur mu? Lutfen!
Dostluk kur ama sevgililik olmaz dogamiza ters
12 Yorumlayalnızlık iyidir
00 Yorumla:)))))))))))
22 Yorumla- +1 yıl
Erkekte olsaydı bu kaslar hoş dururdu ama bayana hiç yakışmamış,güvenden ziyade görüntü kirliliği misali...çoğu bayanın görüntüye de ne kadar önem verdiği malum.Komik olmaksa amacın hiç komik değildin.
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kız olarak benim gibi kız sevgilim olsun istiyorum çok mu şey istiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler