Sevgilimi çok fazla sıktım ve sonu ayrılmamıza kadar gitti. Dönme ihtimali yok mu?

sevgilimin üstüne fazla gittim ve boğdum onu bunun farkındayım ve benden soğumasını sağladım sanırım.Ayrıldık ve bugün 4 gün oldu tam:( sanki 4 yıl gibi geçti bu 4 gün bana.ne yapacağım hiç bilmiyorum.onsuz olmak çok zormuş.her baktığım yerde onu görüyorum gözlerim doluyor.otobüste giderken bile resmine bakıyorum gözlerim doluyor sonra insalar bana bakıyor neden ağlıyor diye :( çok mutsuzum arkadaşlar.geçen gün rüyamda gördüm onu sms yazdım sonra ona.rüyamda seni gördüm çok mutluyduk sabah uyandığımda olmadığının farkına vardım ve ağladım.neden ben senin gibi rahat diğilim,neden kalbim bu kadar çok acıyor dedim.hiç bir şey yapmak istemiyorum bir şey yemek istemiyorum,yataktan çıkmak bile istemiyorum dedim.cevap vermedi.ne yapmalıyım.biliyorum kaybettim onu ama hiç dönme ihtimali yokmu.ne olur bir akıl verin..ben onu istiyorum :( ben yine benim olmasını istiyorum :( ne yapmalıyım.aynı şehirde değiliz şuanda.ama,öğrenci ve 2 ay sonra tatile benim bulunduğum şehire gelecek.ailesi burada çünkü.şuanda burada olsaydı keşke.gerekirse sitesinin yanına kadar giderdim.gelmezsen gitmiycem derdim.onu kaybettiğim için çok mutsuzum :(
Sevgilimi çok fazla sıktım ve sonu ayrılmamıza kadar gitti. Dönme ihtimali yok mu?