sevgilimin üstüne fazla gittim ve boğdum onu bunun farkındayım ve benden soğumasını sağladım sanırım.Ayrıldık ve bugün 4 gün oldu tam:( sanki 4 yıl gibi geçti bu 4 gün bana.ne yapacağım hiç bilmiyorum.onsuz olmak çok zormuş.her baktığım yerde onu görüyorum gözlerim doluyor.otobüste giderken bile resmine bakıyorum gözlerim doluyor sonra insalar bana bakıyor neden ağlıyor diye :( çok mutsuzum arkadaşlar.geçen gün rüyamda gördüm onu sms yazdım sonra ona.rüyamda seni gördüm çok mutluyduk sabah uyandığımda olmadığının farkına vardım ve ağladım.neden ben senin gibi rahat diğilim,neden kalbim bu kadar çok acıyor dedim.hiç bir şey yapmak istemiyorum bir şey yemek istemiyorum,yataktan çıkmak bile istemiyorum dedim.cevap vermedi.ne yapmalıyım.biliyorum kaybettim onu ama hiç dönme ihtimali yokmu.ne olur bir akıl verin..ben onu istiyorum :( ben yine benim olmasını istiyorum :( ne yapmalıyım.aynı şehirde değiliz şuanda.ama,öğrenci ve 2 ay sonra tatile benim bulunduğum şehire gelecek.ailesi burada çünkü.şuanda burada olsaydı keşke.gerekirse sitesinin yanına kadar giderdim.gelmezsen gitmiycem derdim.onu kaybettiğim için çok mutsuzum :(
Cevabın nedir?
Sahip olma ile sahip çıkma'yı karıştırmışsın . O da bunalmış zira bu koşullarda evliliğe gitse kesin kontrol altında tutmak için bahçede toprağa bile gömerdin. Onun algıladığı ve kaçtığı nokta bu. Kendi gelirse gelir . Gelirse de sen eski sen olma eşitlik diye birşey bul ve uygula. Biraz da kendi amaçlarını gözden geçir, şekeri elinden alınmış çocuk gibi davranma . Ona biraz olgunluk örneği bul artık.
07 Yorumla
Soran+1 yıldöner mi bilmiyorum.ama dönmesini çok istiyorum.onu arayıp onu çok özlediğimi iyi olmadığımı söylesem daha mı çok kaçırırım onu sizce :( yoksa onun aramasını mı beklemeliyim.ararmı yaa var mı arama ihtimali 5 gün oldu ayrılalı bugün tam 5 gün :( ve hiç aramadı.mesaj yazmadı.bende aramadım.ayrıldıktan sonraki gün rüyamda görmüştüm onu çok iyiydik ayrılmamıştık:(uyanınca ağladım çünkü gördüğüm sadece rüyaydı yoktu yanımda bunu yazdım iyi diğilim hiçbir şey yapmak istemiyorum yataktan çıkamıyorum
Soran+1 yılyataktan çıkmak istemiyorum.hiçbir şey yiyemiyorum canım istemiyor yazdım.ayrıldıktan 1 gün sonra :( ama cevap vermedi.geri dönmez mi.ne yapmalıyım.arıyım mı :( ararsam daha mı kötü olur böyle bir durumda.yoksa ömrü billah dönmüycek bile olsa :( onun dönmesini mi bekliyim mi hiçbir şey yapmadan :( lütfen bir akıl verin ya :( çok kötüyüm çok dediğiniz gibi evlendiğimizde daha çok onu bunaltmamdan korktuğunu söylemişti :( ben onu istiyorum.artık olmaz mı.yok mu böyle bir ihtimal yaa :(
- +1 yıl
Depresyonu, onun dikkatini çekmek için kullanmaktan vazgeçmekle başlaman gerek. Bunun geri dönmemesi için sağlam neden olacağını anlaman gerek ve , sıkmayacağını da aramayarak kendine ve ona kanıtla. Tarzın misketini kaybetmiş çocuktan farklı değil , bu da en itici şeylerden biridir. Bırak nehir durulsun , deltaya indiğinde varsa bir dönüş ondan gelir zaten. Şu an ne yaparsan yap gerilemeye devam edecektir ve kararında ne kadar haklı olduğunu düşünecektir.
Soran+1 yıl:( biliyorum haklısın.ama ben böyle biri diğildim hiç :( aşık olduktan sonra böyle birisi oldum.bende kendimi tanıyamaz oldum inan.aynı şehirdeydik.ama ünide 4.yılı ve ünisi başka şehirde burdayken her şey çok güzeldi.gittikten sonra ben onu çok özlemeye başladım.kıskandım,bunalttım falan ve herkes şey diyor cinsellik bir ilişkide tutkal gibidir diyor :( eğer öyleyse ben bu yüzden kaybettim belkide onu.telefonda ya da nette kamerada görüşürken bile onun bu tür isteklerine kayıtsız kaldım sanırım
- +1 yıl
Cinsellik hakkında hiçbir veciz ifadeye ve efsaneye inanma, hepsi ulvi hikayedir ve gerçeğin kendisiyle de asla örtüşmez. Cinselliğin limiti de sana bağlı ve bu konularda zarar görecek taraf varsa o da bayan tarafıdır, temkin en doğrusudur zira parmağında alyans yok henüz. Sanırım bunu bile geri dönmesi için kullanmayı ve bir yere kadar izin vermeyi bile düşünüyorsun. Evet dönebilir, 1 kere olur olursa ve sonuç daha ağır bir hal alır. Bu kurallarından vazgeçme noktası ise , naciz önerim; dur ..
Soran+1 yılben bu konularda çok hassas oldum hep :( taviz vermedim hiç..öpüşmenin ötesine geçemedik.. insanlar neler neler yapıyor o da bunun farkına vardı belkide ve arkadaşlarıda yanında bu tür ilişkiler kuruyorsa ve konuşuyorsa bu bile etkilemiş olabilir diye düşünüyorum..ama onu kaybettiğim için çok mutsuzum ben :(
En İyi Cevaplar
+1 yılBende il dışında okuyorum aynı durumları yaşadım. Haketmişsin, gerçekten şehir dışındaki ailesinden uzaktaki bir insanı sıkmak boğmak çok sinir bozucu oluyor. O zaten aileden çevreden uzakta sıkıntılı bir yaşam sürüyor bide sen üstüne gidiyorsun iyice sinir bozucu oluyor. Şimdi orada arkadaş çevreside sağlamsa sen barışmayı unut derim.
114 Yorumla
Soran+1 yıl:( 4 yıldır orada :( arkadaş çevresi iyi malesef o yüzden.finaller vizeler zaten sıkışıktı baya en son ayrılmamızdan önce.boş vakitlerinde de arkadaşlarıyla birlikte hep.akşam çıkıyorlar platition okey poker falan biraz böyle ufak kumar oyunları oynuyup eğleniyorlar.arkadaş ortamı sağlam yani sanırım :( ya sen beni anlarsın öyleyse ne yapmam lazım benim.çok kötüyüm gerçekten.hiçbir şey yapamıyorum.benim üni bitti çalışıyorum ama iş yerinde bile hiçbir şeye konsantire olamıyorum onu düşünmekten:(
- +1 yıl
Seni gözden çıkarmışsa yapıcak bişey yok gerçekten. Arkadaşlarından tanıdığın birisi varsa samimi olduğu o yardımcı olabilir belki. Baktın hiç olmuyor yalvarmayı yakarmayı kes, irtibatını kopar arama sorma bir süre sonra o arayacaktır.
Soran+1 yılşuanda irtibatı tamamen kestim.yalvarıp yakardığımda yok.onun istediği gibi aramıyorum sormuyorum bitti yani.dediğin gibi bir süre sonra ararmı yaa.var mı öyle bir ihtimal.ben onu çok seviyorum ya bunu biliyordu benim gibi kendini sevecek değer verecek birini daha gerçekten bulabileceğine inanmıyorum :( pişman olur mu birgün.şubat ya da ocağın sonu gibi tatile gelecek.o zaman çok daha kolay olacak irtibat kurmam.ararım seni görmek istiyorum derim.arkadaş gibi derim gerekise.ama şuanda ne yapıyım
- +1 yıl
Yapıcak bişeyin yok bence. Kendini iyice düşürme, gözünde değer kaybetmeden çekil kenara. Kaldırdığın her g.tün dümeni sendedir sonuçta :) Yalvarmaktan sonuç çıkmadıysa devam ettirmenin anlamı yok.
Soran+1 yılhaklısın..şuanda çok gururluyum dediğim gibi aramıyorum sms yazmıyorum.hiçbir şey yapmıyorum.ama onu çok özledim.daha ne kadar dayanabilirim bunu bilmiyorum :( ama hiç aramazsam hayatına başka birisi girerse daha çok üzüleceğim..bende başka kimsenin ona dokunamasını elini tutmasını ve onu öpmesini düşünmek bile istemiyorum.canım çok acıyor :(
- +1 yıl
Hayatına başkası girsede yapabileceğin hiçbirşey yok. Zaten öyle bir yönelimi varsa şimdiden kafasında kurmuştur ancak senin elinde kalan tek kozun umursamamazlığa vermen bence. Erkek arkadaşını tanımıyorum tabiki ancak normal bir insan kendisien deli gibi bağlı birinin ilgisini kesmesinden bir süre sorna rahatsızlık duyar. Nasılsın demek için bile irtibat kurmaya çalışır. Sen ona mesaj attıkça onu daha çok kaybedeceksin emin ol. Bir an gelicek sinirleniceksin aramak isteyeceksin ama yapma
- +1 yıl
Bırak seni özlesin, o arasın. Zaten o aramadıkçada hiçbişey yapamazsın. En temizi faceboktan twiterdan falan melankolik takılam ortak arkadaşlarınada çok malzeme verme onun kulağına gitmesin. Hiçbişey yokmuş gibi takıl, kısacası maske tak öyle yaşa. Dönerse döner dönmezse zaten elinden bişey gelmez.
Soran+1 yıl:( ortak arkadaşlarımız yok şuanda :( yani benimle ilgili kötü olduğumla ilgili ona hiçbir şey söyliycek kimse yok.ama ben onun yakın arkadaşını arayıp nasıl olduğunu sorsam acaba nasıl olur diye düşünüyordum.yapmıyım böyle birşeyi öyleyse.daha kötü olur diyorsan yapmıyım :( dönmesini istiyorum.özlermi birgün beni :(
- +1 yıl
Muhabbetin yoksa onun arkadaşlarını araman saçma olur ayrıca onu daha da kızdırabilir. Çok acı ama beklemekten başka çaren yok bence.
Soran+1 yıl:( biliyorumm :( allah kahretsin yaa zamanında arkadaşlarıyla samimiyetimi ilerletmem için elinden geleni yapmıştı.ama hepsi üniden olunca farklı şehirdeler hep telefonla konuşturuyordu beni onlarla..yani yüz yüze görüşemedim o yüzden :( ara tatile gelecek ocak sonu ya da şubat gibi o zaman görüşmeyi mi istesem.ne tepki verir bilmiyorum.bu arada ocak 5 te doğum günüm ve bunu onun bunu unutmuycağını biliyorum.bir mesaj bile olsa yazmasını çok istiyorum o gün.beni hatırladığını unutmadığını anlarım
- +1 yıl
Profilime bakarsan, sorduğum sorulara vs. benzer bir durumda yakın zamanda kaldığımı görürsün. Hatta doğum günüm ayrılığımızdan 1 ay sonraydı. Bazı acılardan yeni sıyrılmış biri olarak sana tek diyeceğim arama,sorma çevrene internete vs melankolik takılma. Emin ol döneceği varsa döner ama üstüne düşersen dönmez, dönsede sen gururunu çiğnedğin için beraber olduğunuzda sen soğursun. Ancak yinede iyi düşün
Soran+1 yıl:( aramadı mı seni doğum gününde :( ya da bir mesaj bile yazmadı mı :( ben beni unutmadığını görmek istiyorum..
- +1 yıl
Beni boşver :) ama emin ol kimse kimseyi unutmaz, ya nefret eder ya vazgeçer. Dua et vazgeçmemiş olsun.
Soran+1 yılevett :( inş.vazgeçmemiştir benden .sesini duymayı çok istiyorum.onu çok özledim ben :( her şeyden çok hemde :( aramak istemiyorum.bitiren oydu çünkü.ama dayanamıyorum sürekli elim telefona gidiyor.son anda aramaktan vazgeçiyorum.aradıktan sonra açmamasından ya da açıp daha çok canımı acıtmasından korkuyorum ama çok aramak isteiyorum aynı zamanda :(
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
+1 yıl-İletişimi kes, o seni hayatından çıkarmış sen de onu takipten çıkar,
-iyice merak tetiklenmeli,
- iyice merak ettir, sanki buhar oldu uçtu desin.
- Kendini ondan soyutladıkça seni merak etmeye başlayacaktır.
- merak iyidir, seni merak edecektir.
- merak korkuyu korkuda özlem duygusunu beraberinde getirecek.
- Seni Kaybetme korkusu peşinden Özlemin yüreğini dolduracak,
- Sevgi ve kaybetme korkusunu gerçekten hissetmeye başladığı an ulaşmak için ve yeniden kazanmak için harekete geçirecektir ve muhakkak dönecektir.
- Püf nokta Ayrılığın arkasından kesinlikle iletişim sürdürülmeyecek kesinlikle.
- Çünkü iletişim devam ettiği müddetçe ayrılığın korkusunu ve özlemi hiç bir zaman hissedemez, olayın sırrı bu.
- Elinin altında, çağırınca hemen gidebilecek biri olmadığını anlayacak vs.. kolay lokma olmadığımı hissettirmeliyiz.
- Bu maddeler sonucunda Kaybetme korkusu yaşayacak ben nasıl kaçırdım ya tüh pişmanım, vay be böyle bir insanı ben nasıl kaçırdım diye düşünecek ve özleyecek, yeniden kazanmak isteyecek ve harekete geçecek.
- terk eden o sen kendini hiç ama hiç suçlama ,
- hiç bir yeni ayrılık sonrası bir sevgili kolay kolay unutamaz ve %98 oranla yeni sevgili girişiminde bulunamaz hele seviyorsa asla olmaz.
- Sabır sabır sabır.10 YorumlaMüstehak arkadaş senin gibilere müstehak, daha bu yaştamı başlıyorsunuz dır dır dır bi susun be iki dakika rahat huzur yokmu çene çene değil erkek savar dır dır dır dır dır rrrrrrrrrr !
16 Yorumla
Soran+1 yılbu yaştamı derken ? 22 yaşındayım ben o da 25 yaşındaydı.ayrıca terk etti beni her neyse :( geri dönmezmi asla :( pişman olmaz mı hiç.beni özlemezmi :(
- +1 yıl
Valla bende bazen bu tip sıkıntılara maruz kaldığımdan tamamiyle çocuğu tutuyorum. Geri dönme ihtimali çocuğun boğulma katsayısı ile doğru orantılıdır. Bu mesajlada olmaz. Mesajda duygular mimikler jestler yoktur. Yanlış anlaşılmaya çok müsait bir iletişim şeklidir. Seviyorsan oturup ağlamak yerine sana çok uzak değilse çık karşısına konuş uzaksa telefonda konuş ha kendisini boğmayan başka bir kız bulduysa o zaten şu an bulutların üstündedir. O zaman ne yapsan boş...
Soran+1 yılevett haklısın.öyle bir kız mı buldu acaba.bu yüzden mi ayrıldık :( bunu hiç bir zaman bilemiycem işte ve bu hep canımı acıtacak :( yakınımda değil o yüzden yüz yüze konuşmam imkansız.faceden de sildi beni.ben birşeyler yazmam sana yorum yapmam paylaşımlarını beğenmem gerek yok dedim ama bu bize iyi gelmez dedi.sildi şimdi ne yapıyor hiç bilmiyorum :( ama bilmek istiyorum.face önceden beri herkese açık diğil.paylaşımlarını göremiyorum o yüzden :(
- +1 yıl
Neyse taktik vermeyeceğim ama dayanamıyorum. Şimdi sahte bir face hesabı aç sonra ona arkadaşlık gönder. Neden arkadaşlık gönderdiğini uydurmak sana kalıyor. Neyse onunla sanal bir arkadaşlık kurmaya başla onun eski ilişkilerinden bahset sonra konuyu son ilişkisine yani sana getir. Neden bittiğini şu an başka bir ilişkisi olup olmadığı v.s konuş işte neden bunları soruyorsun derse yine uydurma işi sana kalıyor beğendim seni v.s salla işte bir şeyler.
Soran+1 yıl:( çok zeki o yaa bildiğin cin gibi.üstelik daha yeni ayrıldık 4 gün oldu ayrılalı düşünsene :( bu kadar yakın bir sürede bunu yaparsam hemen anlar.hemde hemen :( üstelik o tip konulara girersem yine benim olduğumu anlar.
- +1 yıl
Beraber misiniz şu anda uzun süre olmuş şimdi gördüm
Bence bi şekilde yakasına yapış özür dile.Ciddiyim.Pişmanım falan de.yok gider adam başka kızlara yazarsa Yaprağı yersin ben söyliyim.
09 Yorumla
Soran+1 yılaynı şehirde değiliz şuanda.1.5-2 ay sonra benim bulunduğum şehire gelecek.burada olsa gerekirse kapısında yatardım inan :( ama şuanda ne yapabilirim.1.5-2 ay boyunca hiç bir şey yapmazsam eğer tamamen kaybetmem mi onu :(
Soran+1 yılarkadaşım aramızda 9 saatlik bir yol var ve gitmem çok zor.üstelik beni çok kötüde karşılayabilir.bir yabancıymışım gibi buna katlanamam.bu sefer hiç toparlıyamam.acaba normal bir arkadaş gibi sabahları günaydın akşamları iyi geceler falan yazarak mı konuşmaya çalışsam.ya da kendi numaramdan ararsam açmaz biliyorum.başka bir numaradan arayıp konuşmaya mı çalışsam.merak ettim iyimisin.projelerin vardı teslim edebildin mi falan diye konuşmaya mı çalışsam.devamı gelirmi ki böylede bilmiyorum :(
- +1 yıl
Bence en iyisi onun tanıyacağı bir arkinden mesaj at.Mrhba ben esk kızarkadaşının arkadaşıyım.şu aralar çok kötü.senden ayrılandan sonra bi türlü depresyona girdi kız yemeden içmeden kesildi.bi arayıp sorsana lütfen.kendisi şu an zor durumda.Sen konuşursan biraz iyi gelir falan.kafanı çalıştır kızım.
Soran+1 yılhaklısın yaa.bak ben bunu hiç düşünmemiştim biliyormusun.evett kuzenime aratıyım ben onu..çok mantıklıı.evet bunu yapmam lazım..çok kötü hiçbir yediremiyoruz desin.zaten yiyemiyorum malesef :( zaten zayıfım ben baya.4-5 günde en az 3 kilo verdi.yataktan çıkmıyor desin.iş yerinde de ağlamış çalıştığı dr bile görmüş çok kötü durumda ara senin sesini duymak ona çok iyi gelecek.o seni arayamıyor biliyor ona çok kızgın olduğunu eli telefona gitmiyor o yüzden desin ;) işe yarar mı dersin :(
- +1 yıl
Bence garanti yarar.Ama kuzenin yazdığı mesaja bağlı fazla abartmaması şekilde yazsa mesajı bence arar seni.Sende hemen yumşama.biraz kötüymüş gibi konuş sanki onun seni arayacağından hiçbir haberin yokmuş gibi.öskür falan sesini biraz değiştir nebiliyim seven insan ne yapmaz biraz aklını çalıştırsan alırısn sen :)
Soran+1 yılkuzenim sence mesaj mı yazsa iyi olur yoksa direk arasamı iyi olur sence :( karar veremedim şimdi bilmiyorum...
Soran+1 yılevet aynen öyle.peki tam olarak ne yazsın yaa.sence ne etkili olur.depresyonda evden dışarı çıkmıyor.iş yerine onu almaya gittim orada bile ruh gibiydi falanmı desin..ne desin sence :(
- https://www.youtube.com/watch?v=JiDdyprTgSg
dinle iyi gelir ...
16 Yorumla
Soran+1 yıl:( sağol yaa.evet çok yalnızım.o şarkıyı dinlemeden de ağlıyabilecek kadar yalnızım :(
Soran+1 yıl:( çok kötü bir kader.onu düşünmeden 1 dk mı bile geçiremiyorum malesef :(
Soran+1 yılarabesk dinlemiyorum pek ya :(
Ayrılsak birşey olmaz ki insan sanki tek yaşayamaz insan cesurca tek yaşamalı.
10 YorumlaTekrar denemeyi eskisi kadar baskıcı olmayacağını teklif et.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:( aynı şehirde olsaydık keşke.dediğim gibi gerekirse sitesinin kamelyasında sabahlardım.gitmiycem aşağı inmezsen derdim.ama ne yazık ki.2 sonra gelebilecek.ünide öğrenci :( ve aramızda 9 saatlik bir yol var.küçücük bir umut verseydi bana atlar bulunduğu şehire bile giderdim.ama gidipte yüzüme bile bakmamasından bana bir yabancıymışım gibi davranmasından ölesiye korkuyorum :( o zaman hiç toparlıyamam :(
Soran+1 yılbana senin mutluluğun için dua edeceğim dedi.umarım mutlu olursun beni unutursun dedi.benim kendine aşık olduğumu biliyordu ve onsuz mutsuz olacağımıda biliyordu :( bende dua etme mutlu olamıycağım çünkü sen yokken dedim.bitti işte.dediğim gibi rüyamda gördüm ayrıldıktan sonraki gün her şey o kadar güzeldi ki.ayrılmamıştık.mesaj yazdım ağlayarak :( rüyamda gördüğümü çok kötü olduğumu falan işte.ama cevap vermedi :( bu durumda affetmez beni dimi :( biliyorum affetmez :(
+1 yılAynı durumu ben yaptım çok bogdum sıktım onu erkek arkadaşı olmasın istedim ve sonunda onu kaybettim neyse döndümü kardeşim
00 YorumlaSen bana ulaş şu an bende ayni seyleri yasiyorm:(ayni nedenlerden
01 Yorumla- +1 yıl
Baristinız mı
+1 yılkışta geldi bi başka olur ayrılık acısı
07 Yorumla
Soran+1 yıl:( sormaaa.yağmurda tek başına yürüyüp üstelik anıları hatırlayıp bir de yağan yağmurda ağlamak çok can acıtıcı :(
- +1 yıl
harbiden üzüldüm gııı :(
Soran+1 yıl:( evet ama sanırım geri dönmüycek hiç..benim ne kadar kötü olduğumu biliyor.ama aramadı hiç ayrılalı 4 gün oldu.hiç aramadı..acaba bir gün pişman olur mu :(
- +1 yıl
bazan ne yaparsan yap karşındaki seni seviyosa bunların hiçbiri dokunmaz, ama bi anda bişey oluverir, canı grçekten çok yanar ve bir anda düşman oluverir, bazen elimizdekilerin degerini bilemiyoruz, ve ne yaparsak yapalım gitmeyecek sanıyoruz, içten içe ruhunun bi kenarından yara almaya başladıgını fark edemiyoruz, hep benim sanıyoruz, bi anda gittimide herşeyin sonu sanıyoruz, olmuş artık, yara büyük demekki, bidaha denemek için ugraşma,dahad mutsuz olursun, bi süre sonra unutacaksın nasılsa,
Soran+1 yılunutmak istemiyorum ben onu :( neden anlamıyorsun ben onunlayken çok mutluydum onun yanında o kadar huzurlu hissediyordum ki anlatamam sana.yanından ayrılırken gözlerim doluyordu.şuanda tek istediğim ne biliyormusun bana sarılmasını istiyorum.sonra göğsüne başımı yaslasam ve hiçbir şey olmamış gibi davransak :(
- +1 yıl
Ben aslında seni çok iyi anlıyorumda, ne gelir elden, umarım herşey yoluna girer eskisi gibi olursunuz, ama bi kere teknede delik açıldı, çok fazla fırtına atlatamaz, saglıcakla kal inşallah kavuşursun.
Soran+1 yıl:( inşlallah ama imkansız gibi :( yanımda olmasını her şeyden çok istiyorum ama olmuycak biliyorum.ona ben senin için neydim ne ifade ediyordum dedim.en son sözlerim buydu ağlıyordum tabi bunu söylerken.bana sen benim için çok şeydin hep çok şey ifade ettin ama artık bir şey ifade etmiyorsun dedi.onun da son sözleri buydu.mutlu olman için dua edeceğim dedi.bende sensiz mutlu olamıycağım asla dua etmen işe yaramıycak dedim.
bende olsam dönmem. :P
00 Yorumlaokuyun demişsin okudum başka bir isteğin varmı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni seyleri yaptim bende baristiniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumu yaşıyorum. Barıştınız mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Siz baristiniz mı
bence özür dile
015 Yorumla
Soran+1 yılayrıldı benden :( ve çok kararlı.özür dilemem pek işe yaramaz inan o yüzden.yakınımda olsaydı keşke şuanda.aynı şehirde olabilmeyi herşey den çok isterdim sorma :( gerekirse kapısının önünde sabaha kadar kalırdım gitmezdim :( ama şuanda ne yapcam bilmiyorum :(
Soran+1 yılarayıp üst üste mesaj yazıp iyice bunaltmakta istemiyorum.ya da beni aciz gibi görmesini de istemiyorum.o beni özlemez mi hiç yaa.kendisi aramaz mı mesela :( bir gün olsun aklına gelmezmiyim merak etmez mi :( off yaa
Soran+1 yılyaa senin işin kolay arkadaşım.sen bir şekilde gönlünü alırsın emin ol.aynı şehirde değilmisin allahına şükrett bence.gerekirse git evinin kapısının önünde bekle.inan varya burada olsaydı ben gerekirse kapısının önünden ayrılmaz yatardım ya :( ama yok şuanda.ve her şey bu yüzden çok kötü.sen dediğimi yap.vaz geçme.açana kadar ara ve gerekirse evinin önüne kadar git ve seni seviyorum kaybetmem edemem de..
Soran+1 yılbana kötü davranır.neden geldin bitti anlamıyorsun bitti der eminim bundan :( bunu yapmıycağını bilsem inan giderim hiçbir şeyin önemi yok çünkü :(
Soran+1 yıl9 saatlik yol yaa.nasıl yapacağım bilmiyorum :( çalışıyorum bir de.ama yinede bir umut olduğuna inandığım gün inan 1 dk bile durmam giderim :( izin alırım iş yerinden .cumartesi izin alsam cuma günü çıkarım akşam yola sabah erkenden çıksam yola pazar günü de dönerim.ama dediğim gibi ya kötü bir şeyle karşılaşırsam orada başka bir kız için ayrıldıysa benimle gittiğimde onu bir başkasıyla görürsem ölürüm orada.9 saatlik yolu geri dönerken 9 saat boyunca ağlarım yolda artık :(
Soran+1 yılhayır demedi.bana artık her şeyden yorulduğunu hiçbir şey istemediğini söyledi.ben mulu olamam sensiz dedim.bende mutlu olmuycağım mutlu olmakta istemiyorum artık hiçbir şey istemiyorum artık dedi.
Soran+1 yılona son sözlerim şuydu..beni unutma olur mu dedim.çünkü ben seni unutmak istemiycem asla dedim..istesemde başaramam ki zaten dedim :(
Soran+1 yılonu çok özledim ben :( ben özledim galiba seni bu yüzden bu kadar stemdeyim şarkısı varya..kendi kendime onu söyliyip duruyorum deli gibi..o kadar çok özledim ki anlatamam :( ama aramaya cesaretim bile yok.çünkü bitti artık dedi.bitirdik yani..ayrılık bu küsme falan diğil ki..nasıl arıycaksın dimi :(
başlıkta ki ı değil i olsa konu tutardı :)
00 Yorumla
+1 yılMerhaba şu an nasılsınız acaba, barıştınız mı?
00 Yorumla
+1 yıltren kaçtı malesef
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok dönmez
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi çok fazla sıktım ve sonu ayrılmamıza kadar gitti. Dönme ihtimali yok mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler