Nişanlım beni takmıyor..

selam arkadaşlar yaklaşık 7 aydır nişanlıyım her ilişkide olduğu gibi kavgalar öfkeler oldu ama zamanla yendik nişanlım alt komşum teklif ettiğimn günün haftası söz kestik neden bu kadar hızlı oldu diyeceksiniz bende bilmiyorum ama oldu 4 yıllık bi ilişkisinden ayrılmış sırf inada benimle nişanlanmış sonradan öğrendim ama zaman geçtikçe herşeyi unuttu bana bağlandı birbirimizi çok seviyorduk ama zamanla bu sevgi yıprandı tekrar düzeldi son iki haftadır aramız çok soğuk nerdeyse yüzüğü attık geri barıştık bu soğukluğa sebepte yaşım 24 askerden önce 18 yaşındayken bi kızla beraber oldum sevdim ama ailesi istemediği için bitti 6 sene sonra yani bu zamanda mahallemdeki bi markete girmiş ister istemez görüyorum ama içimde ona karşı zerre kadar sevgi yok nişanlımı çok seviyorum nişanlım o kızla daha önce çıktığımızı öğrenmiş beraber dolaşmaya çıksak markedin önünden geçsek ben o kıza bakıyomuşum muamelesi yapıyo ve her kavgamız böyle oluyo bana sen onu unutamamışın deyip bende yok dedikçe tartışma çıkıyo sıkılıyorum restti kolay çekebiliyo olürsada olmassada diyebiliyo aldım karşıma konuştum tatlıya bağladık ama kendi face açmış şifresini istiyorum doğal olarak yok vermem diyo bende açacam dediğimde hayır bilgisayar sana yasak diyo sen neden giriyon dediğimde haftada bir gün bir saat anca deyip kndini üste çıkarıyo düşünmekten sıkıldım bi ömür geçermi her tartışmada inada binermi hep benmi alttan alacağım yardım edin...
Nişanlım beni takmıyor..