Nişanlımı istemiyorum ayrilamiyorum?

arkadaşlar 2 yıllık iliskim vardı çok aşıktım ona çok sınırlı kufurbazdi dayanamadım ayrıldım ondan sonra beynim dondu kimseyi sevemedim nişanlımla tanıştım çok iyi kibardi seviyorum sandım iyi biri dedim olur dedim ama öyle gitmedi hala çok iyi bana çok asik ama ben asik degilim pişman oldum hatta. düğüne beş ay var ailelerimin hayalleri var hiç bir sorun yok ama ben mutlu degilim onunla üstelik onu aldattim karaktersizim kotuyum ne derseniz öyleyim evet is arkadaşım vardı nisanlanmadan da ilgiliydi benimle ama daha sonra yazdı bana görüşmeye başladık arkadaşça dedik o beni zorladı birşeyler yaşamaya tekrarladım 3 kere beş kere buluştuk ama gorusmuyoruz artık nisanlim la da birlikte olduk bu arada. ama ben rahat degilim ayrılmak istediğimi söyledim ağladı çok seviyorum bırakma dedi aileler araya girdi yine baristik ben eski sevgilim le konuştum onun da sevgilisi var aradim onu 4 5 yıl snra telefonda agladik ondan sonra hatalar yaptım sesini duyunca pismanligim arttı keşke hiç ayrilmasaydik da bunları yasamasaydim ayrilamiyorum arkadaşlar aileme anlatamıyorum derdimi intiharın esigindeyim nisanlima çok üzülüyorum ama onu sevmiyorum buna rağmen evlenmek üzereyim evlenip bosansam mi ya da evlenince düzelir mi ya da birsekilde ayrilsammi aldattigimi söylesem kendini öldürür yani o kadar seviyor ne yapicam ben bu hayatta Kimse m yok ailem bile yanimda olmaz :(
Nişanlımı istemiyorum ayrilamiyorum?