Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar çiftçiliğe devam etmese bile polislikte yapabilir yani mesleğini aldıktan kısa bir süre sonra evlenmek istiyoruz yani ben herseyine razıyım oda öyle ancak düğün istemiyorum takı takmak isteyende nikah salonuna gelir takar takı meselesini diyecekseniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düğün gereksizdir zaten
Evet masraftan başka bir şey degil
Evlilik için daha çok küçüksün ayrıca tarla işleri hiç kolay değil eğer hiç yapmadıysan hiç girişme derim
Tarla işleri yaptım ailemde annemde yapıyor evlilik için evet küçüğüm evlendigimde 20 21 yaşlarında olmuş olcam
Erken evlenip de sonu mutlu biteni hiç görmedim. Bu konudaki uzmanlar bile erken yaş evliliği yapılmamasını söylüyor ama kendin bilirsin.
Seni 19 yaşında evlilik düşündüren şey nedir okumayı düşünmek ne bileyim biraz gençken yaşamak varken
Ben 7 kişilik ailenin 2 çocuğuyum abimin özel durumu var sinir hastası %50 raporuda mevcut kendisi bize hem çevresine hem kendisine olsun şiddet eğilimleri var ben mezuna kaldım abim ders çalıştırmıyor kütüphaneye gittiğimde ailem laf ediyor inanmıyor ders çalıştigima evde ise abim çalıştırmıyor bazen bilerek ses yapar ders çalıştığımı görünce televizyonu son ses açar müzik sistemini Fuller birde yetmiyormuş gibi kendisine sesli müzik söyler istediği olmayınca şiddete başvuruyor bıçakla saldirmaya çalıştığıda oluyor kapımı kilitliyorum bazen sinirli anına denk gelirse kapıyı yumrukluyor kapının camını kirmisligi bile var ve ben buna engel olamıyorum gün içinde anne babam olmuyor calisiyorlar o yüzden elimden geldiğince yinede çalışmaya çalışıyorum ama mecburen mezuna kaldım hedeflerim var bir şekilde okula devam edeceğim yani demem o ki okumak varken neden evlilik demende haklısın evlendigimizde okula evlilikte devam edeceğim çünkü bi meslegimin olmasını istiyorum dediğim gibi hedeflerimi evlilkte de gerceklestirebilecegime inanıyorum
Emin ol evlendiğin de o kişi senin okumana müsaade etmeyecek ve onun aileside üzgünüm ama evlenmeden önce söylenen pembe yalanlar. Anladığım kadarıyla aile evinden kurtulmak ve hedeflerin için evlilik istiyorsun ve durumundan dolayı seni yargılamıyorum ama yağmurdan kaçarken doluya da tutulmak var sana tavsiyem şu olabilir en kötü bölümde olsa yaz ve yerleş en kötü yurt çıkar aileden uzak rahatça çalışırsın istersen tekrar hazırlanırsın sınava
Aksine benim için oda çabalıyor İlişkimizde çoğunlukla mantık baskın işi olmasina rağmen benimle ders çalıştığı bana ders anlattığı bile oldu ben durumumdan dolayı pes ettiğimde bile hep yanımda durdu hatta aksine kendisi hep bı çözüm bulmaya çalıştı benim için kendisi hep der hemen böyle pes mi edeceksin sabret der bi kizin okumasi gerektiğini hep baskılar bana ilişkimizi sadece aşk olarak yaşamıyoruz ben ona o bana saygı duyar ki evlilikte degisecegine inanmıyorum hadi olaki değişirse tavrimi net bir şekilde koyarım çünkü o gerçekten çok istiyor
Evlenmeden önce bunları söyleyip evlendikten sonra değişen o kadar çok insan var ki. Ailesi 2. Seneden çocuk istemeye başlayacak falan o yüzden bence acele etme
İlla herkes masa başında memur olacak diye bir şey yok ama ben daha çok uretmek istiyorum birşeyleri resime yeteneğim var bu yeteneğimi kullanip resmi ticarete dökebilirim ben küçüklüğümden beride tuketmekten çok üreten taraftim en basidinden kendi oyuncaklarımi kendim yapardım evlilikte yeteneklerimi kullanıp kendi işimi kurabilirim yani sadece resimde değil ben görsel zekaya sahip olduğum için çözümlemede uretmede kesfetmede oldukça iyiyim ürün ortaya koymayı çok seviyorum okul olmasa bile dediğim gibi ticarete atılabilirim çocuk konusuna gelince bunlar mahrem şeylerdir yaparız ya da yapmayiz bu bizi ilgilendirir evet toplumumuz meraklıdır çocuk ne zaman diye sormaya çocuk yapmazsin kısır mısın sağlık sorunlarin mi var yok söyle yok böyle çocuk yaparsin bu devirde çocuk mu yapılır kendinizi kısıtlamis olursunuz daha gençsiniz/ yaşınız geçiriyor gibi o yüzden çocuk konusunda kimseyi takmamak lazım sonuçta evlilik iki kişi arasında olan bir şey ve bu arada ben çocuk gelişim mezunuyum
Yapma
Ama nasıl ikna edebiliriz ki
İşin içine aile girince edemezsin katlanıcan artık
Sana bağlı bir şey
Aileler akrabalar nasil karşılar acaba bu durumu aileleri nasıl ikna edebiliriz sence
Aynı şeyi benim sevgilimde istiyor kızla biz istemiyoruz herkes düğün diyor ama düğün yok nişan bir sene sonra nikah hepsi bu siz aileye durumu soyleceksiniz bu kadar basit yani sizde bitiyor her şey istemiyoruz diye bastiracaksin
Olur mu dersiniz ya
Evlenecek olan sizsiniz başkaları değil.. biz istemiyoruz ve düğün yok
Siz bilirsiniz
Kesinlikle gereksiz
Ailelerimizi nasıl ikna edebiliriz
Bunları direk onlara söylerseniz istemediğinizi belirtirseniz mantikli gelir bence ama once konusmak gerek belki kanuk ederler ztn baska yollara gerek yoktur