Düğün yapmak istemiyorum?

Arkadaşlar merhaba ben 19 yaşındayım sevgilim 22 yaşında 1 buçuk yıldır beraberiz 1 2 yıl içinde de evlenmeyi düşünüyoruz kendisi üniversite mezunu ama babasıyla birlikte çalışıyor yani babasına yardım ediyor 9 10 tane tarlalari var onlara bakıyorlar bu yüzden gün içinde çok vakit geçiremiyoruz gün içinde 2 saat toplasan anca kendisi babasının mesleğini yani ciftçiliği devam ettirse bile onunla evlenmek isterim hatta köyde yasama durumumuz dahi olsa yaşayacağımi söyledim gerekirse bu işleri yaparsa bile onunla çalışırım atama süreci olana kadar her neyse ben ilerde düğün yapmak istemiyorum kendilerinin durumu iyi bizimde iyi ama düğünü saçma buluyorum sadece bir gün için onca masrafa girip yillarca odicez onun yerine o parayla altin alip yatırım için kullabiliriz ya da o paraya borclari kapatabiliriz ya da ne bileyim o parayla gezebiliriz ona söylediğimde oda mantıklı buluyor dediğimi ancak ailelerimizi nasıl ikna edebiliriz onun ailesi illaki düğün yapmak isteyecektir çünkü büyük oğullarına düğün yaptılar sevgilime ve diğer ortanca çocuklarına haksızlık olmasın isterler benim ailem buna ne der bi fikrim yok size soruyorum düğün yapmak mantıklı mı evet sadece bir gün özel bir gün oda hep olmayacak bir şey ama ne bileyim sırf akrabalar oynasın diye onca para dökmek çok saçma yine gelinliği damatligi giyeriz nikahlaniriz en basidinden onların köyünde ya da mahallede eğlence yapabiliriz sizce ne yapmaliyim ailemizi nasıl ikna edebiliriz sizce?

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar çiftçiliğe devam etmese bile polislikte yapabilir yani mesleğini aldıktan kısa bir süre sonra evlenmek istiyoruz yani ben herseyine razıyım oda öyle ancak düğün istemiyorum takı takmak isteyende nikah salonuna gelir takar takı meselesini diyecekseniz
Düğün yapmak istemiyorum?