Evlenirsem düğün yapmak istemiyorum. Problem olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Ben bir evin bir oğluyum, 25 yaşındayım İstanbul doğumlu eli yüzü düzgün, ahlaklı, eğitimli ve devlet memuruyum. Evlenmekten yana bir sıkıntı doğacak hayat biçimim yok fakat odun biriyimdir. Düğünlerden nefret ederim. En son 12 yaşındayken ailemle birlikte gitmiştim daha sonra hiç düğüne gitmedim. Kendi payıma konuşmak gerekirse bana saçma geliyor. şu an için hayatımda kimse yok eğer olursada düğün düşünmüyorum. Eski kız arkadaşımlada bu yüzden ayrıldık. O düğün istedi ben düğün yerine mevlüt tarzı kuranlı bir söyleyişi istedim. Bu konuda orta yolu bulamadığımız için ayrıldık. Bknz: sakın ola ki bana ısrar etmeyin. Evin tek oğlu olmama rağmen normalde o düğünün alâsını yapmam gerekirken yapmak istemiyorum ailemde çok baskı yaptı fikrimi değiştiremedi o yüzden bu konuda bana ısrar ederseniz söyledikleriniz asparagas gelecek. Şimdiden teşekkür eder, hayırlı geceler dilerim...
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca zamanında tabiri caizse seksten soğudum. Başımdan iğrenç bir olay geçti. Yani aseksuelim. Arkadaşlar sapına kadar erkeğim yanlış anlamayın 😀 Sadece o tür hayatım yok ve düşünmüyorum...
Evlenirsem düğün yapmak istemiyorum. Problem olur mu?