buyrun arkadaşlar buda soru detayı Kızlar neden ağlar?
??
??
??
Hepsi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
:D Ağlamak saçmadır, insanlar bazen saçmalar :P Ama bazen gerçekten sinirlenirsin, üzülürsün o zaman da bir şekilde içindekileri atman gerekir.Bir kere yolda peşime bir öküz takılmıştı.Ben de bunu fark ettiğim için otobüs durağına doğru adımlarımı hızlandırdım.Giderken o izimi kaybetti ama başka bir öküz laf attı.Ben de orada erkekler gibi kavga edemeyeceğim için ağlamıştım mesela.Erkekler kavga ediyor, bağırıyor çağırıyor içindekileri atıyor.Ama biz bedensel olarak güçsüz olduğumuz için ağlıyoruz.Bu ruhsal olarak da güçsüz olduğumuzu göstermez.Çünkü erkekler içindekileri atmak için kavga eder, kızlar ağlar.Aradaki fark bu.Böyledir çünkü "erkekler ağlamaz" derler, "hanım hanım kız ol" derler.Anlatabiliyor muyum? Böyle alıştırılmış olduğumuz için böyledir.
Ama örneğin biri ölür, sevgilisinden ayrılır falan o zaman ağlamak saçmadır.Çünkü ağlamakla ölen dirilmez, giden dönmez..
basit birşey için ağlamaz kızlar, bir çok şeyin içinde birikmesi sonucu ağlarlar, sizde bunu anlamayacak kadar odunsunuz malesef...
malesef canım
sen belliki xper için kasıyosun al sana bi güzellik yapıyım :D
Canı sıkılır ağlar
Aldatırsın ağlar
Çikolata yemezse ağlar
Terk edersin kesin ağlar
Yeni elbise alır beğenmezsin ağlar
Saçını kestirir görmesin ağlar
Kız arkadaşına kızar gelir omuzunda ağlar
Sinema ya gider ağlar
Ayakkabı görür alamazsa hırsından ağlar
Çok seversin mutluluktan ağlar
Hiç bir şey yapmazsın yeni ağlar
İnekler neden süt verir ki ya :s Ha bu arada kızlar cazgırlığından ağlar bir kısmı, lafla yaptıramadığını tuzlu suyla yaptırır işte.
Cevap
23Cevap
Daha dıygusal, içinde merhamet hissi var, aciz olduklarını düşünüyorlar.. ki, bazen gerçekten de aciz durumlara düşerler, ellerinden bişey gelmez çıkılmaz durumlarda kalırlar o an ağlamaktan başka ne gelir kadınların elinden. O zaman başkasından yardıma ihtiyaç duyarlar. Ama böyle kadınları sevmeyen sevmesin. İçinde merhamet olmayan, o kadına yardım etmek istemeyen saçma bilir. Ama her bir kadının gerçekten de, mutlaka acizliği vardır. Bazıları içten ağlar, bazıları dayanamayıp medet umarak ağlar. Bazen de medet ummazlar, ama duygusal kadınlar ağlar. Bu gibi kadınları yargılamamak lazım. Hatta elinizden geldiğince yardımcı olun. Kadınları, eşlerinizi üzmeyin. Eğer ona yardım edemeyecekseniz, yanlarına da yaklaşmayın. Çünkü kadınlar hep umıtlanırlar. Onlara umut verip, söz verip üstünde durmayacaksanızsa hiç yaklaşmayın.
erkeklerden daha duygusal oldukları için olabilir mi ?
olabilir=)
kesinlikle öyle :) ama erkeklerinde ağlayanları vardır yani..
vardır tabi bizde ağlarız ama muhakkak bi sebebi olur kadınlar öyle değil ki herşeye ağlayabiliyolar yada ağlamayı bi silah olarak kullanıyolar
silah olarak kullananlar çok,haklısın.! Ama aniden ağlamayı baraşabilenlere bravo doğrusu,iyi oyuncu olurlar :)
tabi onlarda oscarlık=)
Şıkların çok anlamlı aslında kızların neden ağladığını çözemezsin ben bile bazen neden ağladığımı anlayamıyorm :) bazen acındırmak için ağlarlar bazen ilgi çekmek için hata ağlayınca gözlerım yeşil oluyor diyip ağlayanı bile gördüm :D
=))ahah doğru söylüyosun ben de bikere ağlayınca çok tatlı olduğunu idda eden bi kızın sürekli ağladığına şahit olmuştum=))
Pek ağladığım olmaz az önce annemlerin mutfakta doğradığı soğanın taa oturma odasına kadar gelip gözümü yakması dışında, gerek yok ağlamak gibi şeylere yani :D
ne güzel istisnasın hiç sevmiyorum herşeye ağlayan kadınları..
her şeye ağlycak olsaydık dünyada boşluk kalmazdı!111!1! alkdmsldks :D kıro bi yorum yapmak istedim bi an bana da odun diyolar işte filmlerde ağlamazmışım duygulanmazmışım falan :D
evimsensini izledin mi:d
yok izlemedim, internete düşsün hele :D vaktim yok bu ara sinemaya hobbit i bekliyorum bi :D
hobbiti bende bekliyorum ya bugün evrenin askerlerine gittim iğreç bi film sakın gitme bide 3d yapmıslar çok gereksiz filmde aksyon yok hiç bişey yok sadece gözlükle film izliyosun:d
yok gitmem o ne ki duymadım hiç :D
niye kabul etmiyosun ark. isteğimi=)
neden ediyim ki :D
=D Kızlar ayrı bir canlı türü mü neden ağlamasın? Kızlar kadar erkeklerde ağlar, insanız sonuçta. Neden ağladığı da o kişinin o an ki duygu haline ve karakterine bağlı bir durum.
siz çok mıymıysınız=)
Benim mıymıy olduğumu nereden biliyorsun? Herkesi genelleme. İnsanız ağlarızda gülerizde. Gülmek kadar ağlamakta doğal bir duygu durum belirtisidir. Tabii bazıları aşırı duygusal olabiliyor, bu erkekler içinde geçerli. Sulu göz olan erkekte çok var. Tabii isteklerini yaptırmak için ajitasyon yapan kadınlar daha fazla. Sende akıllı ol inanma =) Gerçeği ve yalanı ayırt edebiliyorsundur umarım =)
Sadece kızlar mı ağlar sence ?
İnsanlar ağlar, sen hiç ağlamadığını söyleyebilirmisin? Bence bu ben hiç yalan söylemedim/söylemem demek gibi bişey...Duyguların en iyi, en masum şeklidir gözyaşı
Yapıları gereği erkeğe nazaran çok duygusal ve hassas olmaları ve her şeyi çok fazla düşünüp az bir zamanda unutamıyor olmalarından dolayı olabilir.
Yalan Söylemek İstemiyorum.Kız Olmama Rağmen Çok Güldüm 'D' Şıkkı Diyorum :D
=)
daha narin daha duygusalız. olaylar karşısında daha çok etkileniyoruz. bu kadar düşünmene gerek yotu. sebepleri bunlar.
Şıkların zaten bunu anlamayacağını göstermiş bu soruya cevap vermek boş zaten anlamazsın.
ben anlayamam da sende anlatamazsın neden ağladığınızı sizde bilmiyosunuz çünkü
duygusal bir yapıları vardır kızların. hiç ağladığını görmediğiniz kızlar bile yalnızken hüngür hüngür ağlar
Kıyamam !
İnsanlar neden yaşar gibi mantıklı bi soru olmuş ;)
sevinçten, üzüntüden, kabullemediğimden, çok nadir de olsa sinirden ve çok çok nadir olarak da acıdan ağlarım.
insanın gözü içine bakarak ağlarım. çoğu erkeğim diye gezinen taş kalpliden daha mertim, daha erkeğim. sonuçta biz de insanız. soru'n var mı başka?
belgeselde aslanın yakaladığı antilop için yarım saat ağlayanını da biliyorum..
ağlamaya programlanmışlar..
kızlar ota boka ağlıyo. en son ayrılalım demiştim hayr diye ağladı 2 gün sonra ayrılmak ıstıyorum dedi gene agladı :D
=))))
aglarlar cunku kızlar erkeklere karsın daha duygusaldır ve uzulduklerınde, kırıldıklarında, sinirlendiklerinde kendini tutamaz ve ağlar
Valla ben bir kız olarak yazıyorum Ota boka ağlıyorum :))) yap gereği olsa gerek :)
Duygusallar da ondan. Ufacık bir darbe üzebilir onları.
her ayın son haftasında sinirli olacağı için ülkenin vay haline eğer olursa tabi :D
Yapılarında var .. Bu hayatta erkekler kadar dayanıklı olmadıkları için ..
Duygusal bir insansa uzulmüşse aglayabilir doğaldır. Kız erkek insanız sonuçta aglanabilir
mızmız nazlı oldukları için çözün sanarlar ağlamayı bebektirler çünki
sen insan evladı değil misin? veya siz erkekler ?
erkekler kendine yediremez ne de olsa ağlamayı
size mutluluklar=)
çok mızmız bi tipim hep ağlarımben
Fazla duygusal olduğumuz için.
İstedigini yaptırmak icin :))
iddalı bi cevap=)
çok iyi biliirm :d
dayanamadığımızdan:D yoksa sahtesi belli oluyor
Can sıkıntısından ağlayanını bile gördüm :)
kişiden kişiye değişir.
Sinirimden ağlarım çoğu kez.
ben içimi dökmek için rahatlamak için ağlarm
Kıl dan tüğden bi bahane bulup ağlıyorlar,
yerli yersiz, neden olması gerekmez
yarıldım bro ya :D
tozdandır o
katılıyorum yoksa kadınlar kesinlikle duygusal varlık değiler.
bence de joe
kızlar ota boka aglar kardeş...
1001 türlü nedeni var.
onların silahıda o
Ben aglayamiyorummm
amann ne güzel istisnasın=)
Ağlayabildikleri için.
Ota boka ağlar :)
duyguları vardır onların odun değillerdir!
Süpersin aga :D
eyvallah ta nerden buldun kardeş 1 ay olmuş =))ben bile unutmusum sorduğum soruyu:D
:DDDD
stedigini yaptırmak
soğandan ağlarlar
eşekten dolayı
A- B- C dedim.
d hepsi
sitede sorulmuş en saçma soru seçtim bunu.
kaldır o zaman soruyu
formatı uygun. ben mantıksız buldum sadece. beğenmediğim her soruyu kaldırsam ohooo.
senin mantıksız bulduğun soruya 42 cevap gelmiş seni saymıyorum.
ne farkeder? sen de mantıklı bulmuşsun ki sormuşsun soruyu. ben bulmadım. olay bu.
peki neden beğenmediğin bi soruya kendini cevap vermek zorunda hissettin?
xper kasıyorum.
benim bu soruyu sormam sana göre ne kadar saçmaysa seninde beğenmediğin bi soruya cevap vermen bi o kadar saçma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar