Seviyor ama dönmüyor, ne yapmalıyım sizce?

onu çok seviyorum ayrılalı 1 hafta olacak sırf onun beni sevmediğini sandığım için okulumu bile değiştirdim aynı okuldaydık. neyse dün okuldaki son günümdü vedalaşırken ağladım falan konu ayrılıktan açıldı ben zamanında çok hata yapmıştım hepsini unutmuştuk sonradan patladı ve o yüzden ayrıldık.. neyse dün bana ben tertemizken senin elinde elalemin p*çlerinin isimlerini yazp foto çeknmştn benim kmsede telefn numarm yokken snn vardı ddi bende hepsi için pişmanım kır deseydin kırardım o hattı dedim o da herşeyi ben mi diyecektim falan die bağırdı hçkra hçkra herkesn içnde ağladm o da çok kötü haldeydi sevmiştim ama artık sevmiyorum dedi neyse ben inmeden önce onu öptüm ve beni hiç unutma ben seni asla unutmycm bdha birbrmzi göremeyeblrz ddm ve ağlayark indim nyse gece oldu annesi bni aradı oğlum nerde eve gelmedi diye ben bende bilmiyorum dedim aradan 1 saat geçti bi arkadşm mesaj attı elif işte ahmeti gördüm içmiş kafası çok kıyaktı seviyorum ama bitti gitti kapattım çok hata yaptı dedi. bugün konuştum biraz ara verelim falan yaptı bende sensz dayanamıyorum falan dedim sizce ne yapayım cidden onsuz dayanamıyorum içim kan ağlıyor :'( ama çok inatçı ve gururlu dönmüyoorr ! :'( :'(
Güncellemeler
+1 yıl
ya yardım edin cidden çok fena haldeyimm !
Güncellemeler
+1 yıl
dönmüyor ne yaptıysam dönmüyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
bugn bri ona mesaj atmş ben elifin ablasym elf inthr etti die sonra o numarayı aramş çıkmamş ablamn grçk numarasını aramş o da yok elif iyi benim bşyden hbrm yok demiş o da beni aradı yalancısın sen falan die bnde valla hbrm yok benim hç bşyden dedm ve bana şnanmıor kmn o mesajı yazdğnıda blmioruum :'(
Seviyor ama dönmüyor, ne yapmalıyım sizce?