Yuva mı yıktım ben?

Yıllar önce sevgilimle ilişkimiz bitti, o hayatına devam etti evlendi, bir oğlu oldu, bende denedim ama ayrıldıktan sonra onsuz yapamicami anladım,yapamadım başkasına bakamadım, hep onu bekledim.. üstünden 4 sene geçti, yenilerde konuştuk beni hiçbirzaman unutmadığını, mecbur kaldığı için evlendiğini anlattı, hep beni sevdiğini söyledi.. konuştuk ve konuştukça yine birbirimize bağlandık, o evlendikten sonra başka uzak bi şehire gitti, bana buraya gelceni söyledi bende istedim son kez olsa birdefa gözlerinin içine bakıp yaşayamadıklarımıza ağlamak istedim.. birkaç günlüğüne geldi geri döndü, ama 3gün geçmeden geri geldi, yapamadım dedi bırakmak istemiyorum dedi, eşimi değil seni istiyorum dedi, ben ona bunun yanlış olduğunu çok söyledim yuva yıkan olmak istemediğimi söyledim, o bana bizim yuvamız zaten yıkık dedi oğlum için katlandım bugüne kadar ,seni bidaha kaybetmek istemiyorum dedi artık oraya bidaha dönmiçeni söyledi boşanacam dedi, ben okadar çok seviyorum ki bütün bunlara rağman kabul ettim devam konuştuk arada birde görüştük, herşey düzelecek derken benim ailem öğrendi, elimden herşeyim alındı, arabam telefonum, kapıya çıkarmıyolar beni artık.. arkadaşımla haber gönderdim boşandığına dair kağıdı al gel beni işte dedim, oda yüzümü kara çıkartmıcanı söyledi,. şimdi o boşanacak, bana benim yüzümden boşandığını söylüyolar, yuvasını benim bozduğumu söylüyolar, benmi yaptım..? ben sadece sevdim.. ben onun kafasına silah dayamadımki.. kendimi ahlaksız allahsız bir kahpe gibi hissediyorum düşünüyorum belki bunu bi başkasında görsem duysam kınardım, bilmiyorum, sizin düşünceleriniz benim için çok önemli.. yuva yıkanın yuvası olmazmış, ben yuva yıkan miyim... :,(
Yuva mı yıktım ben?