Cıplak ayak 176 olucam ayakabıda giydigimi düşünürsek ki sokakta cıplak ayak gezemiycegimize göre 😊 2 cm de ayakkabı ile 178 olucam yüzün kaşm gözüm gayet yerinde hatta cok iyi bir sürü kızla
cıktım beraber oldum hepsi agız birligi yapmış gibi herşey süperde boyun bir 8 10 cm büyük olsa süper olurdu diyolar
Kızlar, boyum 168 169 ameliyatla bacaklara bişi takıyolar 6 ayda boy 8 cm uzuyo yani yani 176 falan olucam fiyat olarakta 60 milyar istiyo doktor?
Saçmalama boyun iyi, canına ve parana yazık yapay birşey vücudunda olacak ömür boyu sonuçta. Ne hastalıkları, sıkıntıları var insanların senin derdin bumu. Gereksiz komplex yapmışsın, herkesin kusurları vardır, seven onları da sever emin ol.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok teşekkür ederim ama bunu cok büyük bir takıntı yaptım 169 olarak ölmek istemiyorum
Ya benim hoşlandıgım kadınlara bakıyorum hep 170 ile 176 arası onlar daha kadınsı daha cekici geliyo ne bilim uzun bacaklı falanlar 160 kız böle kücük kız cocugu gibi geliyo bana 😔
ben 178 im o parayı versen boyumu sana verirdim çokmuş ya gereksiz bence :)
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım ama inan bak bak bunun yalanı olmaz yalan sölemesemde elime ne gecicek belki 50 tane kızdan duydum yakışıklısın ama bir 10 cm uzun olsan cok fena bişi olurdun diyoki inan ciddi anlamda yüzüm kaşım gözüm cok yerindedir
Eger sen 178 kısa diyosan bak normal de demiyosun kısa diyosun senin gözünde 178 kısa İse 186 normal 2 metremi uzun Cünki 178 e normal bile demedin kısa dedin senin normalin kac 188 mi 190mı
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar, boyum 168 169 ameliyatla bacaklara bişi takıyolar 6 ayda boy 8 cm uzuyo yani yani 176 falan olucam fiyat olarakta 60 milyar istiyo doktor?
En İyi Cevaplar