sevgilim ona yaptığım anlamsız kıskançlıklar yüzünden benden soğudu.hak ettim biliyorum ama onu kaybetmemek için çok savaştım hatamı anlıyınca.yaptığım anlamsız kıskançlıklar yanlış anlamalar onu çok boğdum.şuanda bize bir şans verdi ama birdaha aynı şeyleri yaparsan bana ulaşamazsın,bile dedi.çok korkuyorum bunu yaşamak en son istiyceğim şey bile diğil gerçekten.onu geri kazanmam lazım ve bunun için ne yapabilirim.onun bana olan aşkını gözlerindeki ışığı ilgisini nasıl yeniden kazanabilirim.biz onunla farklı şehirlerdeyiz şuanda finallerden sonra gelecek ancak.yani gelmesine 2 ay var.buraya gelse her şey düzelir beni görse eminim.şuanda uzakta olmamız da bizi bu hale getirdi.ama uzaktayken onu kazanmam lazım.bu 2 ay içerinde onu kaybetmeye dayanamam.lütfen önerilerde bulunun.sizce ne yapmalıyım ona.nasıl davranmalıyım.ya da başka bir şeyler bilmiyorum.yardım edin... :(
Cevabın nedir?
olay kıskancıklıksa sal gitsin biraz kafa dinlesin zaman ver alttan al herseyi ama bos verme geri kazanmak istiyorsan sal dediysem ipini bırak demedim sadece hergün kendini hatırlat güzel mesajlar cek ama kavga ve polimik yaratmamaya bak zaten sans vermis biraz daha lımlı davran
015 Yorumla
Soran+1 yılevet olay kıskançlık tam anlamıyla ama bu kadar yapabildiğime ben bile inanmıyorum.onunla birlikteydik.bu yıl ünide son yılı mecbur döndü ve o döndükten sonra ben çok kötü oldum.sanki paranoyak gibi davranmaya başladım.her söylediğinden farklı anlamlar çıkardım.facendeki her yorum yapan arkadaşlarına yapmasınlar dedim :( ya daha bir sürü şey.ama onu kaybetmek istemiyorum :(
- +1 yıl
dedigim gibi biraz rahat bırakıcaksın ama kendinide unutturmuyacaksın hergün mesaj falan konusma yapıcaksın ama bunaltmıyacaksın bazı seylere takılsanda göz ardı et biraz anlayıslı hos görülü davranmayı dene birde bir söz vardır acık sözlü ol ama her sözüde üstüne alınma diye sende öyle yap her dedigine kulak asma biraz espiriye vur gitsin her seye takılırsan olmaz bu iş
Soran+1 yılçok teşekkür ederim deniycem.inş. işe yarar.çünkü bu son şansım. yoksa aşık olduğum insanın ellerimin arasından kayıp gidişini izliyceğim :( bu o kadar acı ki..kaldıramıyorum :(
Soran+1 yıl:( neden beni anlamak istemezdin aynı şeyleri sizdemi yaşadınız.gerçekten çok zor kaldıramıyorum dedikleri bu olsa gerek :(
- +1 yıl
bir zamanlar basımdan gecti ama atlattım uzun zaman oldu gerci sorsan içimde hala bir ah var kimseye diyemediyim ne arkadaslarına söylebiliyorsun ne baska birine öyle duruyor zamanla alısıyorsun ama gercekten seviyorsan senelerin hiç önemi yok kac senede gecse hala bazen gelir aklıma ama yapcak birsey yok artık bunu iyi biliyorum onun için dedimyaa bir ah işte yıllar gecsede durur içinde zamanla alısırsın onada
Soran+1 yılişte ben böyle olmamak için ondan son bir şans istedim ve onunla aramı düzeltmem lazım.daha sonradan aklımda diğil yanımda olsun istiyorum ben.yoksa aklımdan çıkmıycak unutulmuyor öyle kolayca.hep bir yerlerde saklı kalıyor.aramızı nasıl düzeltebilirim sizce.erkeklerin ne hoşuna gider.böyle bir durumda..
- +1 yıl
biraz degis hatalarını anladıysan ve görebiliyorsan zaten basarıya gidiyorsun demktir bunları düzeletmek senin elinde biraz daha hos görülü davran biriyle konustugunu görürsen hemen ver yansın yapma elbet herseyin bir acıklaması vardır biraz tabiri caizse dinlemeyi ögren konusmasına izin ver haksız bile olsa üzerine fazla varma düzgün bir dille uygun bir zamanda herseyin muhabbetini her yerde acma hele ulu orta kavga hiç cıkarma daha cok karısır ortalık yanlız konusmayı dene ve ılımlı ol
Soran+1 yılsizin için çok üzüldüm gerçekten :( benim durumumda hiç farklı diğil gerçi.ben ona birine aşık olamıyacağımı düşünürken aşık oldum.belki de ondan bu kadar değerli bende.aşka küsmüştüm resmen insanlara inanmıyordum.ama o aşka küs olduğumu bildiği halde uzaktan sevmişti beni karşılık bile beklemeden.her şey çok güzeldi.ben saçma kıskançlıklarımla bu hallere getirdim.aşkıda sevgisi de gerçekti.ben bitirdim belkide içinde ki her şeyi.içindeki hislerinin bittiğini düşünmek bile çok canımı acıtıyor
- +1 yıl
ins düzelir ama benim bir artım var ve onunla hem avunuyorum hemde rahatlıyorum nedir diyeceksen ozamanki sartlarda aklına ne geliyorsa elimden gelinin fazlasını yaptım barısmak için kabul etmedi ilk hata ondaydı fakat benim sinirli davranmamdan dolayı ben suclu oldum yani keskin sirke küpüne zarar oldu oda barısmadı benimle ama dedimyaa aslında bir yanda içimde rahat çünki barısmak için elimden geleni yaptım dahada istemiyorsa benden fazla seveni bulamazsın dedim gitti dedigmde oldu bulamadı
Soran+1 yılbiliyormusunuz sizinle aynı durumdayım.onu yaptıklarımla bunalttım en son beni aldatmakla suçladım.ortada bir şey yokken.yurdunda öyle otururken :( bunu nasıl yaptım bende bilmiyorum ama allah kahretsin yaptım.o da bunun üzerine bitti artık istemiyorum dedi.ben bitemezz ben seni böyle severken gidemezsn dedim.sende pişman olursun beni nasıl sevdiğini biliyorum kız bağır ama gitme dedim.resmen yalvardım bize bir şans verdi ama çok iyi kullanmm onu geri kazanmam lazım.bunu nasıl yapcam bilmiyorum
- +1 yıl
dedigm gibi bir öfkeye mahkum etme herseyi :) benimki biraz öyle oldu sinirlenmeseydim bisey yokdu veya yanlız bir ortamda tartıssaydım gene yokdu ama olmadı durum buraya geldi sende dedigim gibi yazdıklarımı gözden gecir kendine bir ders cıkar ve ona göre adım at ama sinirlenme kızsan bile acıklama için uygun zamanı bekle ve bas basa tartıs yanlızken ve sözünü kesmemeye özen göster bu önemlidir ses tonunuda yükseltme normal konusur gibi tartısma yap ve cıkmaza girsen üstleme
Soran+1 yılbenim sevgilim çok kötü bu durumlarda o hiç sesini yükseltmez.kötü hiçbir şey söylemez.bana en büyük cezayı verir aklında beni kendisinden mahrum bırakır.soğuk davranır bir süre.hemen eskisi gibi olamıyorum diye tavır yapar.ama ağzından kötü bir şey çıkmaz.ama bu da çok kötü..ben günlerce gönlünü almaya çalışıyorum düşünsene.senin yaptığında kötü benim erkek arkadaşımın yaptığıda kötü bence.ikisinin ortasını bulmak lazım.ama dediğini yapacağım gerçekten ders çıkardım yaşadıklarımdan :( acı ders
- +1 yıl
olsun sonucta tecrübe tecrübedir :) acı cekmeden insan olgunlasmaz bana müsade artık ins hersey gönlünce olur sana bols sans ve son bir sey daha hayatta insanın bassına gelebilecek en kötü sey keske demktir keske dememek için elinden gelenin fazlasını yap ve ilerde pisman olma geri dönmesse tek avuntun o olucak unutma elinden gelenin fazlasını yap yapki geri dönmediginde umudun kalmasın ve pisman olma toplanman için sana yardımcı olur
Soran+1 yılçok teşekkür ederim.kesinlikle katılıyorum sana ve inan kaybetmemek için olağanüstü perfonmas gösterdim resmen.yalvardım 1 şans diye.gitmesine izin vermedim.elimden geleni fazlasıyla yapıyorum..
En İyi Cevaplar
Günlerce arama biraz ilgisiz davran kafesteki kuş olmadığını hoyrat kartal olduğunu hissettir o tutuşur ozman arayan olma asla, aranan ol
026 Yorumla
Soran+1 yılçok fazla aradığımdan bu hale gelmedik :( ama aradığım kadar bile aramıyım haklısın.ama durum biraz farklı o kadar saçma kıskançlıklar yaptım ki.anlatsam sen bile boğulursun belki.şimdi ise boğulduğunu söylüyor.yaptıklarım karşısında.bana olan aşkını nasıl canlandıracağım bilmiyorum :( sizce onu kazanmak için ne gibi girişimde bulunmalıyım..
- +1 yıl
Benim henüz biten ilişkimin son dönemlerinde sevgilim beni günde 4 5 kez rayarak okadar boğuki soradan 3 günde bir arayarak bile ısıtamadı kenine bence siz bi araya gelene kadar bu iş tam manasıyla düzelmez ama ona tam duygularını ifade etmen faydalı olabilir mesela sen yokken uykunun bile tadı yok kelimesi içinden gelerek sölendiğinde etkili olur.
Soran+1 yılçalışıyorum malesef :( benim üni bitti onun devam ediyor.yani çalışmasam inanın atlıyıp gitcem hemen birbirimizi görmek bize çok iyi gelecek buna çok eminim.bu şekilde çok zor.ama nasıl gitcem yaa.yol yakın bile diğil 9 saat var aramızda :( ama yinede bir yolunu bulup gitmeye çalışacağım.hafta sonu cumartesi yarım gün çalışıyorum yarım günden sonra hemen gitsem pazar çalışmıyorum biraz görsek bile birbirimizi yeter dimi :(
- +1 yıl
Hayatta bi erkekten daha çok sevecek bişey bulamadınmı be güzel :) bak aynaya hayatına bak üzme bukadar kendini inan bana seni düşünen biri olsa belkii değer ama şu an geleceğini düşünüp düzenleyip sora seni rahat ettirmek için derslerine konsantre olmuşda olabilir, sende akışına bırak elbet yatağını bulur aşkınız su gibiyse kaya gbiyse de ki sanmam çok içlisin sen o zaman çok zorlama bekle dönerse senindir yoksa salla
Soran+1 yılsizi en iyi cevap seçtim:) teşekkürler gerçekten..evet çok içli biri olduğum doğru ve çok fazla doğruyum.çocukluktan gelen bir alışkanlık gibi kaybetmeyi hiç sevmem ben..değer verdiklerimin hep benimle kalması için elimden gelen herşeyi yaparım..ben onu kaybetmemek için elimden gelen herşeyi yaptım bu yaşattığım boğma bunaltma olaylarından sonra.resmen bizim için bir şans olmalı diye şans dilendim.sizce kötü mü yapmışım.yani aciz olduğumu düşünmemiştir dimi :( şans istediğim için..
Soran+1 yılinş.sizce şans istediğim için bitmesin dediğim için benim aciz falan olduğumu düşünmüşmüdür :( yoksa gerçekten aşkımı sahip çıktığımı mı düşünmüştür.yani sizde bir erkeksiniz.sevgiliniz sizi çok sevse ve kopamasa ama size kötü şeyler yaşatsa sonrada siz bitti artık dayanamıyorum diyince son bir şans olmalı bizim için diye üstelese sizsiz mutlu olamıycağını söylese ne düşünürdünüz
Soran+1 yılo zaman daha iyi anlarsınız beni ve daha iyi yardımcı olursunuz belki.lütfenn gerçekten buna ihtiyacım var.ne yapmam lazım.gerekirse gitcem yanına ama gitmeden öncesinde ne yapmalıyım sizce..
- +1 yıl
yanına gitme sakın bizimkide öyle geldi yanıma bi yalvarmadığı kaldı , gözümde karizması azalmıştı hepten bitti en azından asil ve grurlu bi tavır beklerdim , insan sevgilisini yanına yakışacak asalette insanlardan seçmeye çalışır en azından ruhu yüce olmalıdır ama benim sevgilim aptal aşık moduna düşmüştü ve şu an asla bana dönemez bende asla istemem sen kesinlikle ama kesinlikle kaşlarını düşürüp medet uman masum zavallı bi kız gibi nolur eskisi gibi olalım deme bak SAKIN
Soran+1 yıl:( artık çok geç nolur ben ondan bizim için bir şans olmalı böyle bitemez bitmemeli ben seni böyle severken biterse düşünmek bile istemiyorum dedi.gitme lütfen sensiz hiçbir şey yapmak istemem ben dedim.sensiz her şey anlamsız gelecek dedim..offf yaa bunları dedim gerçekten.ama o bize bir şans vermeyi kabul etti.ama birdaha bana kötü şeyler yaşatırsan bana ulaşamıycaksın asla dedi.. hakkımda çok mu kötü düşünüyordur şuanda.aciz yalvaran biri olarak mı düşünüyordur :( dayanamadım ağladım bir de:(
Soran+1 yılevet.sakın bir daha ağlama.dayanamıyorum dedi.benim yüzümden ağladın diye birazda kendini suçladı.ama ben ona dedimki lütfen senden tek istediğim ağladığımı unut hatırlama bile lütfen dedim.ağladığımı duyman en son istiyceğim şey bile diğildi dedim.benimde dedi.çok utanıyorum ağladığımı duyduğun için dedim.tamam ama bir daha sakın ağlama dedi.bende o zaman sende gitme sakın birdaha dedim.o zaman kötü şeyler yaşatma bana lütfen,bende gitmeyi istemiyorum dedi.
- +1 yıl
eh be güzelim sölesene siz aşıksınız :) valla sevindim adınıza dediğim öğütleri tutmanda fayda var ama çokda korkma artık ağlamana dayanamayıp barışmış ve bidaha ağlama lütfen kıyamama demiş ben ağlarken hiç üzülmedim mesela haettin sen bunu dedim sevgim bitmişti ama seviyo olsaydım aynı senin sevgilin gibi davranırdım bence endişe etmene geek yok sıcak ama mesafeli dur hafif ağırdan satmaya devem Allah tamamına erdirsin
Soran+1 yılteşekkürler inş.erdirir.ama endişelim var.o korkuyor şuanda onu mutsuz ettiğim için ve bu kadar üzerine gidip sıktığım için korkuyor.ileride daha kötülerini yaşatmandan gerçekten korkuyorum şimdiden bunları yapıyorsan diyor.hayatımda sorun istemiyorum ben diyor.bunları söylüyen biri sizce ne demek ister tam anlamıyla yani bunları söylüyorsa gözümün yaşınada bakmaz kafası eserse çekip gider mi :(
Soran+1 yılvalla gider siz onu tanımıyorsunuz.hemde öyle bir gider ki birdaha ulaşamam asla.telefonunda aramalarımı bile engeller arayamam.onun nasıl inat biri olduğunu ben biliyorum :( sildi mi tam silenlerden :( ben ağlamasaydım giderdi eminim.ağlamama dayanamadı ondan kaldı bence eminim.
Soran+1 yıl:)) kalmadı çok teşekkür ediyorum size.umarım onu kazanabilirim yeniden.son bir sorum var ama bu durumda onun yanına gitmem iyi olur dimi.beni görmek iyi gelecektir bence.yani gitmeyi çok istiyorum hemde çok :( sizce doğru olur mu
Soran+1 yılevet yol çok uzak 8-9 saatlik yol var aramızda şuanda ve gittiğimde finalleri falan çok sıkışık olacak 1 gün kalabilirim ancak ama olsun yinede gelmeni isterim tabiki derse gideceğim gerçekten.elimden gelen herşeyi fazlasıyla yapmak istiyorum ben :( 2 hata diyosunuz ama ayrılma noktasından döndük ve hala çok tepkili bana.bıraksam gidecek gibi :( ama gitmesine izin veremem onsuz ve mutsuz olmak istemiyorum :(
Soran+1 yılteşekkürler :)) sevgi kelebeği hoşuma gitti evet..kıskançlık kelebeği daha uygun bana :))) ama birdaha kıskanmak yok asla..abartmak ve bunaltmakta yok.çok teşekkür ederim size her şey için.beni dinlediniz o kadar sağolun gerçekten ;) umarım gerçekten onu kaybetmem :( sizde çok mutlu olursunuz hep dilerim..
Soran+1 yılhep öyle kalın o zaman iyi geceler ...
Bence bu kadar kıskanç ve kısıtlayıcı olmamalısın. Sonuçta uzakta ve yaptığın kıskanclıklarda haklı bile olsan onu önleyemezsın. İçinde varsa ruhun bile duymaz. Ama sen ona güvendiğini belli edip hesap sormayı bırakırsan herşey yoluna girebilir...
00 Yorumla
görmeden düzelmez mümkünse atla git süpriz yap ona yoksa gerçekten çok zor...
09 Yorumla
Soran+1 yıl9 saatlik yol var aramızda :( gitmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam.bu aralar hiç gitmem mümkün diğil.ama gitmeyi herşeyden çok istiyorum...offf yaaa mesafeler diğil mi gerçek aşkları bile bu hale getiren :( o buradayken her şey tarif edemiyeceğim kadar çok güzeldii :( aralık ayının ortalarında belki gidebilirim.gitmem lazım benim yaa :(
Soran+1 yıl:( onun bu yıl son yılı ünide.2012 haziranda bitcek okulu ve dönecek.o zamana kadar idare edemezmiyiz sence.şubatta da gelecek kalacak biraz.yani çok mu zor olur sence :(
Soran+1 yıl:( hazırlamak istemiyorum hiç..çok mutsuz oluyorum o olmadan.buradayeken herşey çok güzeldi.şubattan önce gelemiycek.ben gidebilsem çok iyi olur.benim gitmem lazım :( sizce cumartesi öğlen çıksam yola pazar günüde boşum yani nasıl yapabilirim gidebilirmiyim 8-9 saatlik yol.en geç pazar günü akşam dönmüş olmuş olmam gerek.otobüsle gitsem.yani siz tecrübelisiniz yol konusunda o yüzden soruyorum size.yardımcı olursanız çok sevinirim..
Soran+1 yılteşekkürler.cumartesi günümü boşaltabilirsem yani izin alabilirsem eğer bende cuma akşamı yola çıkarım.pazar akşamıda burada olurum.evdekilerde sorun edecek ama bir şeyler uydurmam lazım.gitmezsem gerçekten böyle olmuycak.beni görse her şey daha iyi olur dimi :( bu kadar katı olamaz.gözlerime baksa yumuşar dayanamaz..
Soran+1 yılteşekkürler nöbetim falan olacak artık yapacak bir şey yok :)) belki haftaya bile gidebilirim.aramız ancak o zaman düzelecek eminim.yoksa bu şartlarda çok zor :(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
geçmiş olsun kırık dökük ilişki er ya da geç biter sen napsanda zor be arkadaşım
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( lütfen böyle söylemeyin yaa.onu kazanacağım ben.elimden geleni yapcam.göz göre göre kaybedemem anlamıyorsunuz :( ellerimden kayıp gidişini izliyemem öylece :(
+1 yılTanıyorum ben sizi değişmezsiniz
Doktor tedavisi şart18 Yorumla
Soran+1 yılpardon da siz beni nerden tanıyorsunuz ben sizi tanıyorum ki ?
- +1 yıl
Seni yeterince tanıyacak kadar numune gördüm
Değişmezsin Pısırık bi sevgili bul baktın dinlemiyo köteklersin
Soran+1 yılbenim sevgilim hiç pısırık diğil ama.tam aksine onu bunaltınca boğunca kaçmak istiyor :( üstelik ben böyle biri diğildim onu tanıdıktan sonra oldum.bende aynen sizin gibi orda burda atıp tutuyordum şuanda benimle aynı durumda olanlar için inanın durum böyledi.ama nereden nereye işte..allah başıma verdi resmen.şimdi onu kaybedince çok mutsuz olacak gibi hissediyorum:(
- +1 yıl
Akıllı bir insansın 2 gün kıskanma o sana sorar beni nye kıskanmıyorsun dye
Soran+1 yılsorarmı gerçekten.hiç sanmıyorum.kıskanmamdan nefret etti bence sayemde.. :(
- +1 yıl
Kolayı var Denersin
Soran+1 yılya daha çok kaybedersem onu.aramazsam falan hiç daha çok kaybedersem sonrasında.zaten aramıyor kendini topladı demekki.benide çok bunaltıyordu zaten boğuldum diyip gitmeye çalışırsa.. :( bunu dayanamam.
- +1 yıl
Yapmaz yaparsa da pişman olur açeydim gollarımı getme getme diyeydim der
+1 yılbitti artık boşuna çabalama gözünden düştün 1 defa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalvar ona nekadar sevdiğini ispat et
01 Yorumla
Soran+1 yıldediğini yaptım..yoksa zaten ayrıydık şuanda..onu ne kadar çok sevdiğimi nasıl aşık olduğumu söyledim.tabi bunları söylerken telefonda ağladım kendime engel olamadım.sanırım ağlamama da dayanamadı.bize son bir şans vermeyi kabul etti :( ama bir daha aynı şeyi yaparsan bana ulaşmak istersin ama ulaşamazsın dedi.. :(
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimi kaybediyorum önerilerinize çok ihtiyacım var, çok mutsuzum..
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler