benim derdim bu .hep kendimden 10-12 yaş büyük erkeklere ilgi duyuyorum .onlarda ya evli çıkıyor yada kazanova .o yaşın verdiği deneyim var sonuçta bide .kendi yaşıtlarımle ilgilenmiyorum .neden yaa .bıktım .olgun erkeklerin daha çok kıymet bilmesi gerekmez mi .bende neden ters işliyor bu durum ?ne yapıcam ben böle ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen yaşadım o yüzden söylüyorum. Benden 30 yaşında olsam 20 yaşındaki bir kızla beyin olarak uyuşmamız imkansız gibi bir şey. Sen erkekler geç olgunlaşır mantığındasın ama bu sefer de o yaşlanacak sana ayak uyduramayacak
04 Yorumla
Soran+1 yıloda doğru ama genelde erkekler 10 yaş falan küçüğe bakıyor
- +1 yıl
Genelde bakar ama o fiziksel özellikten dolayı. Beyin olarak çocuksu kızları sevmez erkekler.
Soran+1 yılüff bu erkeklerde ne çok şey istiyor hem genç çıtır olsun hemde olgun olsun .nasıl oluyor senden 10 yaş küçük bir kız senden daha olgun olamaz o zaman gidin yaşıtınızla olun
- +1 yıl
Fikir olarak olgun olsun. Şahsen çok güzel birisinin olmasını istemem. Benden 4 5 yaş küçük olsun. Bu biraz da kızın yaşam tarzıyla alakalı. Sosyalleşmemişse 30 yaşına da gelse o olgunlaşma olmayabilir. Çıtır güzel kız nerde ki türkiye'de? :) Normal güzelliği olsun yeter. Çıtır aramıyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılbu gayet doğal bir şeydir vede olması gereken bir şey aslında ...belki sen bir şeyleri fark edemediğinden kıymet bilmiyolar gibi geliyor sana ..kazanovadan senin kast ettiğin nedir acaba olgun erkekten ergence davranış bekleyemessin dimi olgun erkekle bazı şeyleri fazlasıyla ve tadında yaşarsın ama ergen biriyle bir şeyler yaşıyan kızlar yaşadığını sanır ...tabii her olgun erkekte her anlamda tam doyurucu dur diyemeyiz ama sanada hep boş olanlar denk gelmiş olamaz sen bir şeyleri bi gözden geçirsen olmazmı ?
06 Yorumla
Soran+1 yılyaaa beklentiler farklıydı diyelim yoksa hepsi dolu iinsanlardı tabi boş insanla işim olmaz
- +1 yıl
hah şimdi oldu kendini buldun işte ...ama biraz tezat var senin yaşındaki birini beklentileri ile bahsettiğin yaşlardaki erkekelrin beklentileri arasında ucurum olmaz senin beklentilerin neydi onalrın beklentileri neydi ?
Soran+1 yılya ben ciddi düşünüorum onlar ciddi düşünmüolardı hala bekarlar zaten .evlenmek istemeyen tipleri buldum maalesef
- +1 yıl
hepsidemi ? yapmaaa o yaşlardaki bir çok erkek nasıl ciddi düşünmez yoksa evlimiydiler senin beklentilerini yeterince karşılıyamıycaklar sandın
Soran+1 yılyok hiç biri evli değildi zaten 2 kişi oldu etkilendiğim öyle onlarca değilde .
- +1 yıl
oyy yaaa sende bi anlattınki bende düşünüyorum nasıl olur diye 2 kişi de böyle durumla karşılaşman doğal sıkma canını gizliliğinden dolayı kapsama alnı dışına kaldın kapıyı bi çalsan kahve yapmıştım :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çocuk gibi görürler onlar. Ben de senin gibi düşünüyorum ama kendimden çok büyükler ister istemez çocuk gibi görüyorlar ve görmeleri de normal. Onların penceresinden bakamazsın hayata. O dede olurken sen genç kadın olacaksın sonuçta.
01 Yorumla
Soran+1 yıl10 yaş dedim abartma istersen
Kesinlikle katılıyorum ben de öyleyim seni çok iyi anlıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Bırak bu işleri ve kendi yaşlarında olgun zihniyetli bir erkek bul. 20lerindeysen kendimi tavsiye ederim mesela.
06 Yorumla
Soran+1 yılbilmiorum illa olgun seviorum ben
- +1 yıl
Kadınların çıkmazıdır bu. Erken olgunlaştıklarını düşünerek yaşça büyük erkekler isterler. Bunun yanında toplum baskısı da vardır. Çevrenizdeki yaşanmışlıklar sizi daha erken bir erkek bulmaya ve düzenli bir ilişki yaşamaya iter. O yüzden genç yaşta dahi olgun sevgili peşine düşersiniz. Çünkü bulduğunuz her erkeği potansiyel evlenilecek erkek olarak görürsünüz. Ancak erkeklerin durumu daha farklıdır. Daha geniş açıklamayı bir kahve eşliğinde yapmak isterim :)
Soran+1 yılüfff sende .yaz işte burdan .haklısın ama ben daha küçükkende böyleydim .hiç laylaylom olsun diye birisinle görüşmedim ki .hep evlenmek istediğim insanlarla görüştüm .yaşça büyük insan sanki daha olgun daha sahiplenici oluyor ne biliyim ilgisi yok ama ben öyle düşünüorum
Soran+1 yıltamam .
- +1 yıl
ya yaz işte buraya herkes anlasın
Gizli Üye(36-45)+1 yılyasin 17-18 olsa anlayabilirdim ama 25-29 arasi yaziyor kafanda farkli hayaller kuruyorsun sanirim bu seni sonsuz mutlu etmez hicbirzaman belide bir piskologtan yardim almalisin...
19 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşındayım .yaşla ilgisi yok ben küçükkende aynı durum vardı .piskologla ne alakası var anlamadım
Soran+1 yılhayatım boyunca kimseye yamanmadım .sözlerine dikkat et .bilip bilmeden konuşma .piskologluk bir durum yok .
Cevap sahibi+1 yılsana cok güzel bir lafim varda hem sen depresyona girersin duyunca hemde atilirim o yuzden bosvereyim... dedemin selami var ayrica mutlu olmus muhahaha
Soran+1 yılyoo söyleyebilirsin depresyonluk bir durumum yok merak etme .sen girmişsin sanırım o yüzden biliyorsun o yolları .dedenide al git hadi şimdi
Soran+1 yılsen yeni çıktın galiba ordan belli .vardı bi tuhaflık anlamıştım zaten .
Cevap sahibi+1 yılmuhahaha yok canim yeni cikmadim olgunlardan hoslananlardan bolca cikarmisligim bile var kimbilir simdi hangi hayal alemindedirler :D :D
Soran+1 yılneden taktın olgun erkeklere sen .sevgilin seni olgun biri için terk etti sanırım
Soran+1 yılver hadi bakalım görelim kim haklı kim değil .
Soran+1 yılgörürşürüz mahkemede
+1 yıl-doktor bey iyileşecek miyim
+biz buna tıp dilinde fres tolimal diyoruz
-biraz daha açık konuşsanız
+tabi biz buna arkadaşlar arasında yrra yedin diyoruz
-hadi be
+Allah çarpsın bak02 Yorumla
Soran+1 yılbuna gülmemiz gerekiyordu güldük
- +1 yıl
gülmeniz gerekmiyordu, refleksdir o refleks
+1 yılÇok gıcık kıza benziyorsun kendinden yaşça büyük bir erkek istiyorsun ama kendin ergensin
10 Yorumlagüzel, seni destekliyorum, aynı davranışı senden 5 yaş küçüklerden de bekliyorum :)
016 Yorumla
Soran+1 yıleğer karizmaysan şansın olabilir genç kızların ilgisini çekebilirsin ama değilsen şansın yok .
Soran+1 yılya herkes benim gibi düşünmüyor .kimisi yaştıtıyla kafa dengiyle olmak istiyor
Soran+1 yılya her erkek genç kadından hoşlanır bu bir gerçek .ama işte kafa olarak uyuşmakda önemli .ben uyuşabiliorum ama uyuşamayan kızlar vardır tabi .benim arkadaşlarımda hep kendi yaşıtlarıyla takılıyor evleniyor mesela bir ben böyleyim .
Soran+1 yılbencede öyle zaten .ama işte genelde okuldan falan buldukları için yaşıtı oluyor çiftler birbirinin .
Soran+1 yılsen kaç yaş küçük istiyorsun mesela
Soran+1 yılya tabikide öyle istemekle olmuyor ama herkesin bir hayali vardır yani .
Soran+1 yılalla alla neden ki
Soran+1 yıltamam ekliorum
- +1 yıl
Nedeni neydi peki?
üzme be kardeşim kendini ALLAH büyük evde kalmadın ya bülent ersoy koca buluosa sana mı koca yok...
029 Yorumla
Soran+1 yılben evde kaldım diye üzülmüorum ki yaşım genç zaten
Soran+1 yılüfff bilmiorum bu gidişle kalırım o ayrı konu
Soran+1 yılbilmem valla
Soran+1 yılbakımlıyım zaten haklısın inşş çıkar kısmetim .
Soran+1 yılinşş pek umudum yok ama
Soran+1 yılya güveniyorum güzelim bakımlıyım çok şükür kültürlüyüm inançlıyım ama işte gelmior bir türlü olmuyor
Soran+1 yılya gören varda benim istediğim gibi biri yok
Soran+1 yılevet zaten şimdiye kadar iki kişi oldu hayatımda onlarda işte olmadı .çok isteyen oldu ama ben istemedim bu ikii kişi dışındakileri
Soran+1 yılben çalşışmıyorum şu an ama mühendisim
Soran+1 yılziraatçiyim ben
Soran+1 yılvalla ölede yaş geçior hala aynı yerde insan takıyor ister istemez
Soran+1 yılşu an genç ama zaman geçior
Soran+1 yılevet haklısın
Soran+1 yılhayır burdayım ekliorum ok
+1 yılKüçük kaldığın için, çantada keklik oluyorsun ...
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle oluyor .zaten çok görmüş geçirmiş oluyolar .çok fazla kadın girmiş oluyor hayatlarına
- +1 yıl
Aynen öyle. Büyük insan, hayat tecrübesinden dolayı büyük p**evenklik bilir...
Soran+1 yılüff bilmiorum yaa
+1 yılpörsük seviyorsun demekki
32 Yorumla
Soran+1 yılpörsük değiller karizmatik gelior bana
- +1 yıl
pörsük bu ıyıydı:):)
Yoksa sen sapıksın :)
16 Yorumla
Soran+1 yılyok valla normalim
Soran+1 yılduymadığına emin misin
- +1 yıl
zaten kendinden 10 yas kucuklere ilgi duymuyor 10 yas buyugune ilgi duyuyor.. kapiss ! :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimi de mature sever, zevk meselesi napalım.
225 Yorumla
Soran+1 yılaynen ama gümlüorum sonra
Cevap sahibi+1 yılgümlüyorum derken? hamile filan mı kalıyorsun
Soran+1 yılyok bee daha neler .yani bir sonuca gitmior ya cinsellik beklentisi oluyor yada tuhaf oluyorlar
Cevap sahibi+1 yılcinselliği herkes bekler, 25 yaşındayım bana da fazla sokulursan beklerim yani. elden iyidir.
Soran+1 yılben fazla sokulmuyorum ki kendi kendilerine yatağa atma planları yapıyolar
Cevap sahibi+1 yılhiç atıldın mı peki? yoksa sadece planda mı kaldı
Soran+1 yılyok ya aklım başında benim .olmadı öyle birşey de öyle neden düşünüolar anlamıyorum ben
- +1 yıl
+1 :)))))))
Cevap sahibi+1 yıladam olayın zevkini biliyor gayet normal, sende yaş 26 olmuş evde kalmış kız modu da vardır tabi adam "yanıyodur la bu, az durun bi söndürem de gelem" diye düşünüyordur.
Soran+1 yılyoo evde kaldığımı düşünmüorum henüz çok gencim evde kalmak için de .daha gençkende aynı şeyler oluyordu zaten .
Cevap sahibi+1 yılyangın mı?
Soran+1 yılne yangını yaa saçmalama .
Cevap sahibi+1 yılaynı şeyler oluyor diyince o geldi aklıma
Soran+1 yılya demek istiyorum ki 20 yaşındada böle tipler oluyordu hayatımda .
Cevap sahibi+1 yıldemek ki senin tip de bir sıkıntı var. bak yanlış anlama beni ama biz erkekler özellikle hatundan anlayanlarımız bazen bir kıza baktığımız da tamam bu kesin bişeyler yapar benimle diye hissederiz. bu bazen direk simadan da anlaşılabiliyor. bir de merak ettiğim nokta sen nereye kadar gidipte duruyorsun? o da önemli bak
Soran+1 yılbir yere gittiğim yok ki .yani sürekli öpüşüp koklaşsam tamam da ne bileyim .bakımlı falanım ya sevgilisi lmuştur diolar
Cevap sahibi+1 yılşimdi görmeden karar da vermek istemiyorum yüzünü filan görsem bir düşüncem olurdu. sevgilinin olması senin yataklık olduğunu düşündürtmez ama bize onu belirteyim.
Soran+1 yılyok sevgilisi olmamış kız istiyor erkekler
Cevap sahibi+1 yılnerde yatakda mı?
Soran+1 yılhayır tabikide ciddi olmak için
Cevap sahibi+1 yılhe yok canım ne alakası var, ama fazla abartmış kızları ve durmadan eski erkek arkadaşlarını anlatan kızları sevmeyiz.
Soran+1 yılneyse anlatılmaz zaten eskiler anlatan var mı kimse anlatmaz ki
Cevap sahibi+1 yılvar ya olmaz mı, hatta yatak da bile konuşan var o ne bu bilmem kimden büyük filan diye konuşan oluyor. dünya bura insanın bin türlüsü var
Soran+1 yıliyide onlar ciddiye alınmayacak tipler .ciddiye alanda kabahat olur bence
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum kız milleti çok tuhaf. mesela erkekten öz güven beklerler ama kendileri bir selam yazacak öz güvene sahip değildirler
Gizli Üye(36-45)+1 yılsitede 40 yaş üstü varsa soranla sohbet etsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEe so what?
37 Yorumla
Soran+1 yılhiçç ölesine konuşuyoruz .yorum yapmak zorunda değilsin
- +1 yıl
Ha iyi o zaman emrinizi uygularım artık...
Soran+1 yılemir değil rica her konuya girmek zorunda değilsin beğenmediysen al voltanı
- +1 yıl
Hala... İstediğim soruya istediğim cevabı veririm ve tabii ki size sormadan...
Soran+1 yılso whatt demekle cevap vermiş olmuyorsun .
- +1 yıl
Kelime oyununa gerek yok... Hele ki bu konuda bu kadar sığ iken...
Soran+1 yılsenin yaran mı var anlamadım .başından beri saldırıyorsun cevap yazmayacağım belli kii bu konuyla sıkıntın var .sevgilin çıtır için terk etti sanırım
sana hep çocuk beyinliler denk gelmiş demekki
01 Yorumla
Soran+1 yılevet aslında tam tersi olması gerekiyordu
Hmmm olgunlar iyidir
06 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ne iyisi tecrübeli oluyor
Soran+1 yılbende yok valla
Soran+1 yılyoo çıktım .
sapık mısın sen
18 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
Soran+1 yılişte çıkamıyorum sorun bu ya .
Soran+1 yılyaşa takığım
Soran+1 yılya ben anlarım ki 25 yaşında çocukla 35 yaşında koca adamın görüntüsü bir olmaz anlaşılır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem