Minimumun benden 10 yaş büyük kişilere ilgi duyuyorum fiziki olarak yaşından da büyük kaslı dev gibi adamlar nedense ilgimi çekiyor.. beni prensesmişim gibi sevip şefkat göstermelerini istiyorum.. konustuğum biri vardı tam da bahsettiğim gibi ama konusmayı kesti felaket boşluğa düştüm.. düşününce de o adam yanımda çok absürt duruyordu ama aynı zaman da onu istiyorum.. sizce neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılBabanızın eksik ve yanlış davranışları buna yöneltmiş ama zaten Türk kadınının çoğu her türlü olgun seviyor. Bir de iri yarı sevme de var tabi. Korunma iç güdüsü falan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHayır. Bence yaşça büyük erkekler değil değerli erkekler ilgini yaşıyor. Bu madalyonun bir yüzü. Erkekler, kızlar gibi genç yaşta kendiliğinden değerli değildir. Çalışıp çabalayarak, kendini geliştirip hedeflerine ulaşarak en erken 25 yaşında değer kazanmaya başlar. Bu da madalyonun diğer yüzü.
Tahmin ettiğim kadarıyla yaşın 20. Bu aşamada kendi yaşıtın ya da kendinden küçük erkeklere çekilme ihtimalin düşük zaten. Ama hiç yok değil. Kendi yaş grubun içinde de yüzde 10'luk dilimde değerli erkekler var. Bunlar genetik özellikleri çok iyidir ve aynı zamanda zengin çocuğudur. Bunlar erken yaşta hedeflerine ulaşabilir.
1. 20 yaşında uzun boylu, iri yakışıklı, uber yakışıklı ve baba evinden çıkmış kendi bağımsız hayatını yaşamış 25 yaş altı çok fazla erkek yok.
2. Erkeklerin çoğu, 20 yaşında olarak da olgun değildir. Aynı yaşta genç yetişkin kadınların gözünde çocuktur. Çünkü kendi hayatı yoktur. Babasının evinde babasının kanunlarıyla yönetilir.
3. Kadınlar her ne kadar aksini iddia etse de asıl mesele yaş değildir. Erkeğin o yaşa nasıl geldiği, nasıl göründüğü, kariyeri, statüsü, gruptaki ve toplumdaki saygınlığıdır.
Bir kadın bir erkeği beğenmiyorsa sorun onun yaşı değildir. Adamın ya görünüşünden haz etmemiş, ya cüzdanını beğenmemiş, ya huyunu suyunu, ya da düşüncelerini yaşantısını sevmemiştir. Sebep bunlardan biri, ikisi, üçü ya da hepsidir.
Kadının, beğenmediği erkek yaşça çok büyükse amca der, az büyükse abi der, yaşıtıysa veya kendinden küçükse de çocuk deyip dışlar.
Realite budur. Kim ne derse desin hakikat budur.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir.
11 Yorumla- 1 yıl
Bir şey daha ilave edeyim. Ben erkek ile kadın arasında ideal yaş farkının 1-5 yaş civarında olması gerektiğini düşünüyorum. 10 yaş, bir yerde kuşak farkına giriyor.
Bu yaşta ideal, köklü, kalıcı bir ilişki istiyorsan.
1. Erkek, 25 yaşına basmış olmalı. Türkiye'de kadının mental olgunluğu erken 20 de, erkeğin ise en erken 25 de gerçekleşiyor
2. Erkek, ekonomik özgürlüğünü kazanıp baba evinden çıkmış olmalı.
3. Erkek, kadından 1-5 yaş arası büyük olmalı. Çünkü kadınlar 20 yaşında mental olgunluğa ulaşıyor. Erkekler 25 yaş öncesi ilişki sorumluluğu taşıyacak olgunluğa sahip değildir.
4. Erkek, hem gelir hem statü olarak kadından yukarıda olmalı ki kendisini kadına maddi anlamda muhtaç hissetmesin.
Gizli Üye(36-45)1 yılTam beni tarif etmişsin. İri ve olgun beni anlatmışsın resmen. Koruma ve sahiplenme hissi çok fazla bende. Belkide bu durum senin hoşuna gidiyordur. Daha fazla ilgilenilmeside etkili olur :)
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOlgunlardan etkilenmenin esas nedeni, küçükken baba sevgisini yeterli görmeyen kızlarda genelde böyle oluyor, baba figürü eksikliğiyle büyüyen kızlar, bu duyguyu tadamadıkları için, büyüdüklerinde kendilerinden yaşça büyük olgun erkeklere ilgi ve merak duyarak, bu eksikliği gidermeye çalışıyorlar. Sendede durum bu tarz olabilir mi?
1 yılçünkü sevgisiz ilgisiz büyütüldün ve erkekler genelde kızların bu boşluğunu biliyorr ve kötüye kullanıyor. genç bir erkek asidir ve çekemez. ama yaşça büyük olanlar sinsi çakallardır. bunu bilirler ilgiyi verirler kolayca tavlayacaklarının da farkındalardır. yaşıtı karşı cins bunu biliyordur ve bu çakallıklara kanmaz. ama genç kızlar bunlara düşebilir... sevgisiz büyütülmesen bile erkeklere verilen gazın 10 da biri kadına anca verilerek büyütülmüştür bu arada.
tüm sırrı bozmuş hissediyorum sjsj
132 Yorumla
Soran1 yılEvet baba figürü eksikliğinden küçükken babamla hep soğuk rüzgarlar vardı, arkadaşlarımın babaları onlara prensesmiş gibi davranıyordu.. ergenlik döneminde de babamın zorbalığına ve şiddetine maruz kaldım.. şu an bahsettiğim adam da küçüklen bana verilmeyeni verdiğim için seviyorum sanırım
- 1 yıl
Hep böyledir maalesef. laflara değil davranışlara bak özellikle.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
101Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılyaşın küçüktür ondan
10 Yorumla
1 yılİnsan, yaşayamadıklarının veya haddinden fazla yaşamış olduklarının bağımlısı olur. Tabii kendini bu konuda terbiye edip olgunlaştırmadıysa. Sen de bu sorunun cevabı için aile bireylerine, babana, aileden alman gereken sevgi ve şefkati ne derece aldığına, gelişim sürecinde çocukluk ve ergenlik döneminde nasıl şeylere maruz kaldığına ve nihayet kişiliğinin bunlara nasıl tepki verdiğine bakmalısın. Böylece cevap sana görünür hâle gelir.
114 Yorumla
Soran1 yılEvet doğru insan yaşayamadıklarına haddinden fazla bağımlı oluyor.. küçükken baba sevgisinden mahrum bırakıldım.. arkadaşlarımın baba-kız ilişkisi benim tuhafıma gidiyordu.. ergenlik dönemimde ise babamın şiddetine maruz kaldım.. bundan dolayı olabilir
- 1 yıl
Evet, kuvvetle muhtemel ana sebep budur. Dışarıda bulacağın ise genelde bunun zehirli bir kopyası olup baba sevgisinden ziyade otoriter ve korumacı bir erkek varlığının cinselliğe bulanmış ve onu merkeze almış hâli olur. Genellikle sen şefkat ve gerçek bir baba sevgisi ararken, pek fark etmeden işler yukarıda söylediğim yere döner. Bu yüzden, bilmediklerimiz istisna, altın kuralın şu olsun: Ailede alamadığım baba sevgisi ile dışarıda yaşça çok büyük erkeklerin verebileceğini iddia ettiği baba sevgisi tamamen iki farklı şeydir.
Soran1 yılEvet dedikleriniz harfiyen doğru olsa da nedense şu an hissettiğim boşluk “o” benimle konusunca eksik hissetmiyordum
- 1 yıl
Normaldir. Çünkü boşluğu geçirmek için varlık yeterli kabul edilince, nasıl bir varlık olduğu irdelenmiyor. Hâl böyle olunca o gelsin de ne isterse istesine dönüyor iş. Böyle yapma derdim de ve karışmayayım.
- 1 yıl
Bu sabah nasılsın? O kişiye karşı fikrin aynı mı? Bir de şu an hayatında değil ya, o boşluğu nasıl doldurmayı planlıyorsun?
Soran1 yılBu sabah yine aynıyım sanırım bilmiyorum, ama dün gece onu düşüne düşüne uyudum.. bugün daha kendime gelemedim. boşluk kendi kendine dolacak işte
- 1 yıl
Doğrudur. O illa ki dolar. Ancak imkân varsa o boşluğu güzel ve işine yarar şeyler ile doldur. Bakarsın, o kişi geldiğinde artık dolmuş olan boşluğu tekrar oluşturup onunla doldurmaya çalışmazsın.
Soran1 yılDoldurmaya çalışıcam
- 1 yıl
Hadi bakalım. Sana güveniyorum. Dikkat et kendine.
- 1 yıl
Tabii o gelince başa sararim dersen, yapacak bir şey yok. Huzurlu kal.
Soran1 yılZaman zaman hatta şu an şefkate ihtiyacım oluyor bunu nasıl bastırıcam hiç bilmiyorım
- 1 yıl
Bastırma. Ancak her şekilde veya herkesten de almaya çalışma. Sana şefkati verecek belli kişiler olsun hayatında. Dönem dönem belki bunlar değişir. Öte yandan güzel kızım, başkaları sana şefkat ya da o şefkat maskesi altında cinsellik vs veriyorsa bile tüm bunların ötesinde senin kendine ne verdiğin çok önemlidir. Sen sürekli başkalarından şefkat beklentisi içine girecek bir boşluk veriyorsan, bir yetersizlik hissi veriyorsan kendine, bunun sonu zor gelir. Başkalarının sana şefkat ve her ne veriyorsa işte onlardan öğrendiklerini kendi kendine vermeye alışmalı ve kendini kendi başına tamamlamayı başarmalısın.
Soran1 yılBu konu hakkında benimle ilgilendiğin için, destek verdiğim için teşekkür ederim. Çevremden bile bu denli bakış açısı ve anlayış çıkmazdı. Çok teşekkür ederim beni anladığın için..
- 1 yıl
Rica ederim. Ne zaman istersen buyur gel. Bizler kusurlarından azade kimseler olmasak da içimizde bir Musa ve bir firavun vardır elbet. Umulur ki günün sonunda tüm hatalarımıza karşın içimizdeki Musa'ya dönüşelim. Sevgi ve şefkatin saf birleşimi ile ortaya çıkan manevi asalete sahip olman ve onu ölene de muhafaza etmen dileği ile.
sevgi, şefkat görmemişsin bundan ötürü yaşça büyüklere ilgi duyuyorsun ama bu hatayı yapmamalısın çünkü burada gördüklerim ve hayatta gördüklerim kadar kimi yaşça büyük kişilerle ilişki kuran kadınlar hamile kalıp yalnız şekilde ortada kalıyor o adamlar kadınları hamile bırakıp ortadan kayboluyorlar. Eğer sen sevgi, şefkat görmek istiyor isen yaşıtın birisinden de değer görürsün tabii gerçek birini bulunca.
12 Yorumla
Soran1 yılEvet doğru insan yaşayamadıklarına haddinden fazla bağımlı oluyor.. küçükken baba sevgisinden mahrum bırakıldım.. arkadaşlarımın baba-kız ilişkisi benim tuhafıma gidiyordu.. ergenlik dönemimde ise babamın şiddetine maruz kaldım.. bundan dolayı olabilir
m 1 yılBana kendini açıkladığın için teşekkür ederim. Dediğim gibi lütfen kanadının kırılmasına izin vermeden önce bir sakin kafayla düşün.
koca babam yaşlarında insanların benimle ne işi olur?
Bana saygı duyarlar mı,
Beni kullanırlar mı,
Bu insanların küçük yaşlı kızlarla ne işi var?
Kendi yaşıtı birisi ile olsunlar, bunları düşün.
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler aileden imtiyazli büyütülür geç sorumluluk verildiği için geç olgunlaşır
Siz kızlar daha çok sorumluluk verildiği için aileden erken olgunlasiyorsunuz
Olgun erkeklerin fevri çıkışlari olmaz daha anlayislidir. Tecrübelerini size aktarmaya çalışır hata yapıp üzülmenizi istemez buda onları daha sahiplenici koruyucu gösterir. Ve belli başlı şeylerin üstesinden gelmiştir
O yüzden bu kriterlerde sonuçta yaşça büyük erkeklerde oluyor. O yüzden bu çok normal. Yani ne psikolojik nede sosyal olarak kendinizi kusurlu görmeyin.
O şekilde sizi kırıcı yorum yazanlar kendi yaşıtlarının olgun erkeklere olan ilgisini çekemeyen ergenler. Büyüyecekler işte daha 😂10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOlgun seviyorsun demek ki.. olabilir ama 10 yasta biraz fazla
92 Yorumla
Soran1 yılHem fazla hem de ilgilendiğim adam fiziken de yaşının üstü gösteriyor
Soran1 yılAma böyle olması daha çok hoşuma gidiyor
Gizli Üye(30-35)1 yılYani dev gibi adamlara bence herkes ister. Bana da güzel gorunuyorlar. Insan ilk önce fizigine aşık olur sonra kalbine. O yüzden dev gibi adamlara beğenmen normal. 10 yaş büyük adamlari begenmen de normal cunku daha olgun ve işleri daha çok oturdugu için böyle adamlardan istemek bence normal.
71 Yorumla- 1 yıl
Once parası sonra fiziği
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınlar çok fazla sorumlu kalıyor artık eski insanlara göre baktığın zaman kadın hem erkeğin sorumluluğuna alıyor maddi manevi hem kadınların sorumluluklarını alıyor
Artık hem kariyer yapıyorum para kazanıyor hem dünyayı yönetiyor hem evi yönetiyor iş ev işlerini hallediyor yemek yapıyor sanat üretiyor kitap okuyor eğitime en üst seviyeye yapıyor her konuda sorumlulugu alıyor
Erkeklerde PlayStation oynuyor😅
Böyle olunca karakteri yarı olarak kadınlar iler ileride oluyor erkeklerde çok geride kalıyor…
Erkekler çok kadın ilişkide hem kadın hem erkek oluyor
sen de erkek istiyorsun çocuk değil …
30 Yorumla
1 yılDaha olgun davranışlar sergilemeleri ondan küçük olduğun gibi biraz da bebek ilgisi vermesi çekici geliyordur normal. Genelde baba figürünün eksikliğinden bu şekilde ilgiye ihtiyaç duyuyorlar ya da ergen gibi davranan gençleri istemedikleri için
32 Yorumla
Soran1 yılEvet baba figürü eksikliğinden küçükken babamla hep soğuk rüzgarlar vardı, arkadaşlarımın babaları onlara prensesmiş gibi davranıyordu.. ergenlik döneminde de babamın zorbalığına ve şiddetine maruz kaldım.. şu an bahsettiğim adam da küçüklen bana verilmeyeni verdiğim için seviyorum sanırım
- 1 yıl
Büyük ihtimalle bu yüzden anladığım kadarıyla. Başka nelerini seviyorsun peki neler seni kendine çekiyor
Gizli Üye(18-24)1 yılManipülasyona uğruyorsun ilerde akıllanırsın veya baba sorununun sonucu
91 Yorumla
Baba figürünü tam anlamıyla yaşayamadıysan çok normal. Türk kadınlarının çoğunda var bu özellik bende dahil. Kendi yaşıtlarım daha çocuk gibi geliyor normal bir özellik değil aslında
31 Yorumla
Soran1 yılYaşayamadım maalesef
Sevgi ve ilgi eksikliği vardır sende. Sevgi gormemişsen yasindan büyük erkeklerin sana aradığın ilgiyi ve sevgiyi göstereceğini düşünüyorsundur. Daddy issues oluyor
21 Yorumla
1 yılPsikolojik tarafına hiç girmeyeceğim ama yanlış bir şey yok. öyle diye hep olgun erkeklere ilgi duyacak değilsin. Zamanla değişir zaten, bu dönemde demek ki bunu istiyorsun.
20 Yorumla
1 yılerkeklerin beyni kadınlarınkinden geç olgunlaşır bu yüzden senin hoşlandığın adam senin zekanın ne kadar güçlü olduğunu gösterir kafa dengini buluyosun. yaşıt erkekler çok çocuksu oluya prenses onlar olmak istiyo bu yüzden bende yaşca büyükleri daha çekici buluyorum
10 YorumlaÇocuklukta baba ille ilgili ilişki den kaynaklı bir durum. Örneğin, yeterince baba sevgisi görmeyince ileride kız çocuğu kendisinden büyük erkeklere ilgi duyabiliyor.
21 Yorumla
Soran1 yılTam olaral öyle bir durum
1 yılSen bence baba arıyosun kendine. Devreler yanmış.
31 Yorumla- 1 yıl
Daddy issues
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Anormal bir durum değil.
Kızların çoğu olgun erkek ister çünkü birine ait olmayı, ait olduğu o kişinin de her konuda kendinden daha tecrübeli ve bilgili olmasını ister.30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılŞefkat göstermeleri hoşuna gidiyor olabilir baba sevgisi gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlgun olduğunu düşünmen, seni koruuup kollayacağını düşünmenden kaynaklı. Bende bir zamanlar öyleydim ama koruma sevgi şefkat gibi şeyleri normal erkeklerde de bulabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler kız çocuklarınızı sevin. Siz sevmeyince tam da böyle oluyorlar işte.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. Benimde evli erkekler ilgimi çekiyor saçma ama gerçek
34 Yorumla- 1 yıl
Elde etme duygusu
- 1 yıl
Sana ait öyle bir erkek yoksa ve hemcinsinin yanına yakıştırmıyırsan onu elde edip kendine bağlamak arzusu
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Klasik bir olgun sever kızsın işte. Kadınların çoğu öyle. Hele o kişinin makamı ve parası olsun gözü hiçbirşeyi görmek çoğu kadının
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBaban ölmus ya da sizi terk etmiş mi onu merak ediyorum sadece
01 Yorumla
Soran1 yılHayır ama babamla yıldızımız barışık değil varken yok gibiydi
Çoğu kızda var bu olay. Ya eksik baba sevgisi ya erkek geç olgunlaşır onunla tamamlanırım düşüncesi gibi gibi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBu erkekler için de geçerli, belli bir yaşa kadar hep olgun kadın isteriz sonra biz olgunlaşınca çıtır kız isteriz sizinki de o hesap
00 Yorumla
1 yılAile tarafından sevgi ve ilgi eksikliğinden dolayı kendinden büyük erkeklere ilgi duyman normal bu sefer dışardaki erkek o bayanın sevgisini kötüyü kullanabiliyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
1 yılGenç kızların çoğu böyle olgun erkek seviyorlar
10 Yorumla
1 yılBu herkesin kendi algıları ve beğenileri.. Kimisi olgun sever kimisi genç, kimisi de hiç sevmez 😃
10 Yorumla
1 yılolabilir çok haklısın yasıtkarımız çocuk gibi ama onlar adam oluyorlar ve her konuda daha iyiler
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Yani genç kızlar genelde olgun erkeklerden hoşlanıyor, normal bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılKorunma kollanma iç güdüsü olabilir sizdeki durum.
00 Yorumla
1 yılAltinda psikolojik bir neden olabilir. Babandan gormedigin ilgiyi ariyor olabilirsin
00 Yorumla
1 yılBaban olmamıştır, baba sevgisi hiç görmemişsindir vs.
00 Yorumla
1 yılBaba sevgisi istiyorsun görmemişisn sanrım...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılDiğerlerinin konuşması ergence geliyor olabilir
00 Yorumla
1 yılOlabilir. Benim de olgun kadınlar ilgimi çekiyor mesela 35-40lı yaşlar
00 YorumlaYaşıtların senin kadar olgun olmadığı için. Fiziksel açıdan da korunma iç güdüsü.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. seni bebek gibi sever düşmanım gibi sik…erim biliyor musun 👅👅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yıldaha olgunlar ne istediklerini dusunduklerini iy biliyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
1 yıl10 yaş normal. Kadınlar güçlü erkek isterler. Gayet normal bir durum seninki.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı. Daha da iyileri cikar bis ver takma o kaybeder ki kaybetmis, sen değil.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİtiraf et kendine çekinme. Çünkü sen bir oras. busun
31 Yorumla- 1 yıl
Puhaha
1 yılÜlkemizde erkekler çok geç olgunlaşıyor. Kızların naz yapması gerekirken erkekler nazlı. Senin gibi olgun kızlar da yaşıtlarını sevemiyor. Benim gibi yaşı büyük olgun erkeklere yöneliyorlar. Haklısın bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenimde öyle bi sevgilim vardı senin gibi bebek gibi severdim onu
sonra beni bırakıp gitti
00 YorumlaOlgun seviyorsun belli ki kimi erkek kendinden yaşça küçük çıtır seviyor kimiside olgun kadın seviyor kimi kadın olgun erkek sever kimiside aynı yaşta olanı sever. Zevkler ve renkler tartışılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de öyleyim en az 5 yaş büyük olmalı bence
10 Yorumla
1 yılBende olgun seviyorum ben 26 yaşındayım erkek arkadaşım 56 yaşında
422 Yorumla- 1 yıl
80 olsaymış ya geçmiş
- 1 yıl
Neden cok mu tuhaf geldi
- 1 yıl
Sence tabi tuhaf geldi
- 1 yıl
Yanlış anlama senin kişisel tercihin yargilamiyirum ama tuhaf geldi
- 1 yıl
Çoğu kişi tuhaf karşıladı be bide alkolü çok seviıyor
- 1 yıl
Senin hayatın senin iyiliğin için dedim kişisel tercihin inşallah hep mutlu olursunuz
- 1 yıl
Çok ciddiyim neden şaşırdın
- 1 yıl
Yemin ederim ki telli değil
- 1 yıl
Yemin ederim ki troll değil
- 1 yıl
Şaka değil yemin ediyorum
- 1 yıl
Yemin ediyorum ki 56 yaşında sevgilim oldu ben26
- 1 yıl
Neden herşeyi paraya bağlıyorsunuz
- 1 yıl
@Maceviral başka bir şey kalmıyor ya da ailesiz aile arıyor diycem bu yaşa olmaz
- 1 yıl
Yooo ailem var aile aramıyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılDev gibi olmasa da ilgini çeker mi yaşı büyük?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim de yaşça büyük kadınlar ilgimi çekebiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOlması gereken ve normal olan bu...
49 yaşımda olduğum için söylemiyorum bunu
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTecrübesi gücü ozguveni davranışları ksisiel gelişimi seni tahrik ediyor
00 Yorumla
1 yılErgenlik, baba sevgisizliği, olgun insanları daha çekici bulma gibi sebeplerden dolayı olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTrip atmaz Parası varsa destek olur
Cinsellik bilir o konuda aradıgını verir
00 Yorumla
1 yılOlgun erkek farklıdır çünkü. Çocuksu tavırlar, tripler yoktur. Ne istediğini, ne yapması gerektiğini bilir. Bir çok konuda da tecrübelidir.
02 Yorumla- 1 yıl
Ben de benden yaşça küçük erkekleri seviyorum o zaman.
- 1 yıl
@XtheWorldStarX Sevebilirsin. Sevemezsin diyemez kimse. Bu senin en doğal hakkın..
1 yılGenelde kadın beyin olgunluğu 4 6 yaş ilerden gider bu yüzden kendinden büyü k erkeklerden hoşlanılir
00 YorumlaBaba sorunu gibi geldi
20 Yorumla
1 yılÇünkü kaliteli oluyorlar yaş aldıkça.
30 Yorumla
1 yılHmm cok ilgi istiyosun galiba. Baban gilenmedimi pek seninle? Genelde oyle oluyor. Yasin kac?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDev değilde olgunlarda var bi cekicilk
625 Yorumla- 1 yıl
Ne buluyosunuz bu olgunlarda ya yaşı büyük olanı olgun sanıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılÖyleler yaşı büyük olgun oluyo zaten
- 1 yıl
Öyle değil yavru
- 1 yıl
Olgunluk yaşa bakmaZ
Cevap sahibi1 yılGörmüş geçirmişler daha çok ilgimi çekiyor oldu mu
- 1 yıl
Görmedim de geçirdiğim çok oldu
- 1 yıl
Yaşı büyüklerle çok şey etmeyin sonra pişman olursunuz evlilik filan anlarsın
Cevap sahibi1 yılBanane
- 1 yıl
Banane yok
- 1 yıl
Ne güzel kızsın akıllı ol
Soran1 yılEvet felaket çekici geliyor bana ama işte garip biraz hissettiklerim hoşlandığım adam beni hem çocuk gibi görmeli hem kadın gibi
Cevap sahibi1 yılO biraz zor çekici bulsun yeter
- 1 yıl
Hem çocuk hem kadın ne la senin pskoloji iyi değil haberin olsun doktora git yaşın max 17 18
- 1 yıl
Sadece ben beni duydun mu dediklerimi unutma
- 1 yıl
Oldu mu 😃
- 1 yıl
@HARDseverim sen sus oğlim şeyime dil uzattın.
- 1 yıl
E küçük abi yalan mı
- 1 yıl
yavrum ben jigoyum
- 1 yıl
Kızım çok ciddiye alma burayı sapkın zihniyetine karşılık alacağın Max cevap bunlar. Ayrıca 31 bizim için bir yaşam felsefesi 😂
- 1 yıl
Ahahaahha iyi dedin
- 1 yıl
@HARDseverim bu tür kıyaslari küçük oglanlarla yapmam. İlgi alanım kadınlar. Bir erkek olarak başka bir erkeğin cinsel organına çok değinme küçük düşersin
- 1 yıl
aga araya girdin diye dedim
Cevap sahibi1 yılYa şunları bi engellrsene ya da şikayet et
- 1 yıl
Neyse neşemizi aldık iyi geceler sayın vajinalar
- 1 yıl
Bu kız biliyo
1 yılolgun erkeklerden hoşlanman normal çünkü bi güç sevgisi
00 Yorumla
1 yılBenim de yaşça büyük kadınlar ilgilimi cekiyo daha çok
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)