Çok sevdiğim ilklerimi hep onla yaşadığım kız arkadaşımdan 3 hafta önce benim hatalarımdan dolayı ayrıldık. Beni ailesiylede tanıştırmıştı beni sevmişlerdi bende onları. çok mutluydum ve ayrılık aklımın ucundan bile geçmiyordu:( Hep ben sinirlendigmde ayrılalım diye söylüyordum kalbini çok kırıyodum. Hep bana çok ilgisiz davranıyon benle normal arkadaşın gibi konusuyon diye beni yavaş yavaş kaybediyosun diye 1 ay önce uyurmişti şaka yollu ama ben inanmadım bile beni bırakacağına...ve 3 hafta önce hakaret ederek ayrıldık ve ben çok pişmanım daha önce tartışırdık en fazla 1 hafta kuş kalırdık. arıyorum cevap vermiyo. Bana mesaj attı beni rahat bırak, uğraşma sen böle uğraştıkça senden daha da nefret ediyom diye. Ortak arkadaşımıza seviyorum güveniyorum demiş ama huyları hiç değişmiyo hep aynı demiş şimdi barışsak bile demiş 2-3 ay sonra aynı olur demiş. biraz kafa dinliyecem demiş. ;Arkadaşlar çok kötüyüm nolur yardım edin kızlar:((
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
yol kötü.. yani bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım.. şuan bile aşkından ölüyorum ama olay benim için bitmiştir.. sen değişceğine inanıyormusun? huy mu düzelmezki? sen busun yani.. bence kabullenmen grekiyor.. ben öyle yaptım.. ağlıyorum.. özlüyorum.. ama olmayınca olmuyor kardeş
219 Yorumla- +1 yıl
ama ben gerçekten düzeleceğim sırf onun için psikolağa gitmeye başladım:(
- +1 yıl
tıpkısının aynısını en son konuşmamız da bende söledim. çünkü onun kendi ailesi ile ilgili sorunları da vardı. gidelim diye teklif yaptım ama bi türlü vakit ve para bulup gidemedik şimdi ben tek başıma gidiyorum. ama ona değiştiğimide göstermek istiyorum bu ayrılık süresince
- +1 yıl
inşallah bizimkisi öyle olmaz:(( çiçek gönderdim kabul etmedi:(( 1 ay sonra aniden hiç beklemediği bişi yapcam olurmu acaba? Zaten ben çok çiçek gönderdim bu zamana kadar:((
- +1 yıl
evet ama ben 2 günde bir kendimi unutturmamak için mesajlar atıyorum arada. günaydın sevgili diye filan, ama cevap vermiyo hiç:(( yok ben kıskanç değilimde çok duygusalım:( bi kere onun yanında ağladığım bile oldu:((
- +1 yıl
söyledim tartıştığımız günün ertesi günü ama on kızgınlıkla inanmadı bana. Bide tartıştıktan sonra bana seni seviyorum demedi ortak arkadaşımıza demiş onu. bana tartıştığımızda senden nefret ediyorum yüzünü bile görmek istemiyorum dedi...
- +1 yıl
e niye o zaman siz kızlar kalbinin sesini dinleyip te mantığı dinliyosunuz...Üstelik değişeceğimi değişmek için elimden geleni yapacağımı sölememe zaten...
- +1 yıl
ben kendim için söylim, bana defalarca söz verdi ama değişmedi.. yarın öbürgün evlencektik biz. ayrılmasaydık nişanlancaktık.. ailemde ayrı farklı bi şehire gidicektim.. ve anlayışsız herşeyi sorun eden ters bir eşim olcaktı.. ve bunla bir ömür geçemez die düşündüm.. kendimi geçtim ailemi düşündüm ben.. babamdan çok çektik hala dha çekiyoruz eşimden çekmek istemedim.. neyse bunlar derin mevzular.. hakkında hayırlısı
- +1 yıl
bişi söleyim aynı kelimeleri harfi harfine o da söylüyordu. annesini ve kardeşlerini çok seviyor ama babalarından çok çekmişler.zaten ayrıldığımız zaman babasıylada konuşmuyordu psikoloji çok kötüydü bu aralar zaten bide ben aynen devam edince böyle oldu. zaten bana bazen bazı huyların babama benzemeye başladı filanda diyodu...
- +1 yıl
aynen bende babamla 2aydır konuşmuyorum. hiç bir nedeni yok. babam huysuz.. işini düşünce benle konuşur.. onun için kız arkadaşını anlıyorum.. aşktan ölcek değilimya diyordur. keşke olsa keşke unutsak herşeyi diyordur.. ama ben babama bile güvenmemişken erkek arkadşıma güvendim onu sevdim.. oda böyle yapınca ikinci bir baba sendromu yaşamak istemedim.. eger ben mutsuz olursam annemde kardeşlerimde mutsuz olurdu..
- +1 yıl
tahminen o da sizin gibi düşünüyo şu an çünkü durumlarınız ve düşünceleriniz aynı... Ama ben napabilirim bu süreçte sizce napmalıyım hiç mi şansım yok. annesini arayıp konuşşam olur mu bişiler annesi tanıyo beni...
- +1 yıl
peki çok ihtiyacım var. İnanın böyle konuştukça bi nebze rahatlıyorum. yoksa duramıyorum
- +1 yıl
ben yeni üye oldum bilmiyorum nasıl oluyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılona zaman ver biraz toparlansın üstüne gittikçe daha da uzaklasır sonra git samımı bır sekılde aynı hataları tekrarlamayacagını anlat
111 Yorumla- +1 yıl
ona bu süre içinde değiştiğimi nasıl gösteririm?
Cevap sahibi+1 yıldaha samımı davran hemen sinirlendiğini belli etme ona sor nasıl davranayım sana de onu kaybetmek ıstemedıgını soyle
- +1 yıl
ama şu an benle konuşmuyo? aynı unideydik benim y.lisansım başka uni olunca farklı şehirlerdeyiz şu an yani elimden hiç bişi gelmiyor:((mesaj attığımda da bana bulaşmayın benle uğraşmayın diye cevap attı, yada cevap yazmıyor bide neden çoğul kullandı anlamadım?
Cevap sahibi+1 yılçok bunalmış biraz zaman tanı sonra sakınce baskı kurmadan konuş
- +1 yıl
sizce ne kadar bi süre sonra konuşmalıyım?
Cevap sahibi+1 yıl2-3 hafta bekle sonra mesaj atarsın daha ne kadar süre vermemı ıstersın dıye samimi sekılde
- +1 yıl
çok teşekkür ederim en azından bi nebze rahatlıyorum...
Cevap sahibi+1 yılrica ederim benım sevgilimde senın gıbıydı bıraz zaman gercekten cok ıyı gelmişti
- +1 yıl
bide korkuyorum bu süre içinde bi yakınlaşma olur mu diye ama ortak arkadaşımıza bi süre kafa dinlemek rahatlamak istiyorum demiş. ama ben yinede korkuyorum o benim ilkim ve kaybetmekten çok korkuyorum. sizce olabilir mi böyle bişi?
Cevap sahibi+1 yılyok hayır sen içindeki vesveselerden kurtul süre tanı sadece herseyın duzeldıgını goreceksın kendınıde duzeltmeyı unutma yoksa yıne tekrarlanır
- +1 yıl
inşaallah zaten düzelirse artık nişanlanmayı teklif edeceğim resmiyet kazansın. inş o da beni özler ama kalbinin sesini dinlemesi lazım. bide yanındaki arkadaşlarından şüpheleniyorum ben:(
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdigin kizi cok iyi anliyorum bende ayni durumdayim ve gercekten cok zarar gordum kalbim paramparca sevdgim icin katlaniyorum ama. Yaknda bzde sizin gibi olmazsaak iyi
01 Yorumla- +1 yıl
benim huyum çok sinirlenince hep kalbini kırıcı sözler söylüyorum ama sonra söylediklerimden pişman oluyom:( ama şimdi gerçekten onun için psikoloğa bile gitmeye başladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendinizi düzeltmeye çalışın diycem ama karekter çok zor.
024 Yorumla- +1 yıl
düzeltiyorum zaten bu 3 haftalık sürede bütün ilişkiyi gözden geçirdim ve onun benim için neler yaptığına nelere katlandığını yeni anlıyorum:((
Cevap sahibi+1 yıleşimde siizngibi sinirli fevriydi, beni klaybedeceğini anladı ve ona göre hareketlerini kontrol altına almaya başladı.
- +1 yıl
bende yeni kontrol altına alıyorum ama ben onla olmadıktan sonra neye yarar:((
Cevap sahibi+1 yıleşim dediğim gibi çabuk sinirlenir, anında olsun isterdi sabırsızdı, düğünden öncede öyleydi, ama sevdiğim için görmezden gelmiştim.İş evlilik olunca her an öyle olunca katlanamıyor insan. Dedimki senlemi uğraşıcam, git kendine göre birini bul.Evi terk ettim, yalvar yakar,özürler.Aslında bana has değil biliyorum sinir durumu, onun yaratılışı, normalde en fazla bir dakka sürer, devam ettirmezde ama yinede üzülüyordum hiç olmasın diye.Sonuça öfke kontrolünü bilmeliydi, şu an kendine dikkat ediyor.
- +1 yıl
evet aynı sorunbende de var ama artık kendimi kontrol altına almak için psikolojik destek alıyorum ve içimi büyük bir pişmanlık kapladı ben naptım diye... inş beni gerçekten özler affederde evleniriz...
Cevap sahibi+1 yılbizde ayrıldık nişanlıyken sırf bu yüzden. amadım , cevap vermedim telefonlarına. O kadar üzülüyorduki ama yinede içimden gelmiyordu. Sonra nasıl olduysa bana inandırdı, düzeleceğini felan. Annesi bile diyordu , çok sinirlidir ne yapıcaksın diye. O derece. Kolay olmadı tabi. Ama anladıki beni kaybedecek ona göre tutum belirledi. Halada bilirki üzülürsem terederim, blöf olmadığınıda bilir. Size psikolog ne diyor, kntrol altına almak için kendinizi?
- +1 yıl
o an karşınızdakinin iyi huylarını, fedakarlığını düşünün diyor, eğer bunu yapamıyorsanız ortamı terkedin tartışmayın diyor. ne kadar sinirli olursanız olun beni kırıyosun demeyin karşı tarafa sana çok kızgınım diyin filan diyor. ne kadar bi süre açmadınız telofoları ve nasıl inandırdı size kendinin düzeleceğini? çünkü şu an elim kolum bağlı ve napcağımı bilmiyorum:((
Cevap sahibi+1 yılben uzun süre ayrı kaldım ama o hiç bırakmadı.Eşim aslında özünde çok fedakar, merhametli biriOnu sevmeme neden olan en büyük özelliği buydu. Ailesini tanıyınca neden aniden sinirlendiğini anladım. Anenside babsıda öyleler.Ya onları rol model aldı,yada genetik. Normalde dediğim gibi sinirlenir hemen ama en fazla bir dakika sürer.Devam etmez. Kalbim kırıldıysa anında gönlümğ almaya çalışır. Duygulanır, gözleri yaşarır. İşte belkide ben o bir dakikanın geçeceğini düşünsem üzülmiycem ama insanız.
Cevap sahibi+1 yılpsikolog size ben dilini kullanın demiş.Etkin dildir.Etkili iletişim dersinde hocamızda bu şekilde öğretmişdi bize.Yani karşınızdakine hissettiklerinizi hissettiirin anlamında.Biz dediğim gibi uzun süre ayrı kaldık Sonrasında öfke kontrolü için makaleler okumuş,bir dakiakalık sinirini bile nasıl dizginleyeceğini.Barışmam zor oldu ama inandırdı.Şu an kızacaksa odadan gidiyor,birazdan dönerim diyor.Beş dakika sonra dönüp haklıydın der,bana yansıtmamaya çalışıyor.Bu arada sürekli bağıran biri değil
- +1 yıl
aynı benim özelliklerimi ailemi anlattınız. bende öyleyimdir hatta yanında bi kaç defe ağladığımda oldu...en son 1 ay önce beni uyarmıştı bu huyunla beni kaybediyon diye kendini düzelt dedi çok kırıyosun beni dedi umarım dedi düzeldiğinde yanında olurum demişti ama ben o an hiç düşünmemiştim beni bırakıp gidebileceğini ve gerçekten bırakıp gitti. ama mesaj atmadan duramıyorum kendisine:((
Cevap sahibi+1 yılBizim durum aynı. siz kendiniz düzelt,n ondan sonra çıkın karşısına.Ben yüüzğü atmıştım almadı.Bize geld, inanamadı bunu yapacağıma. Babam bu sefer kızım sizi istemiyor , medeni bir şekilde al bu yüzüğü git yolun açık olsun dedi. Yüzüğü ben almam, alamam dedi. başladı ağlamaya. Babamda şaşırdı normalde ağlamaz kimsenin yanında ama iş ciddiye binince sanırım geri dönüşü olmayacağını anladı.Ne yaptıysam bırakmadı peşimi. Sonra inandırdı kendisini ve öyle ikna oldum. bayılmış eve gittiğinde.
Cevap sahibi+1 yılbir hafta sonra gördüm ceset gibiydi, çok üzüldüm,ama yine dönmedim.Taki inandırana dek.Hani cinsellik yaşansaydı aramızda diyelimki vicdan yaptı beni yüzüstü bırkmamak adına üzülüyor öyle bir şeyde olmadı.Gerçi olsaydı bile yine ayrılırdım. Ama eşim çok merhametli biri işte maalesef ailesinden sanırım öyle görmüş. Bana derki hep seninle evli olmasaydım hiç bir kadını çekemezdim .Düzelir inş. sizin ilişkinize eğer seviyorsanız mücadeleye devam .Zaten psikolojik destek almanızda bunun göstergesi.
Cevap sahibi+1 yılşunu yadsıyamayız,aile çok önemli faktör,öyle yetiştirildiğiniz için bunun normal oldupunu düşünüyorsunuz, ama değil.Bende babm çok kibar biri öyle yetişdim.O yüzden anlayamam hiç kabalığı,kırıcılığı .insan ilişkilerinde azami önem gösteririrm kırıcı olmamak adına çünkü.Tamamen yetiştirilme tarzı bence. Ama sizde anlayınki hayat hep sizin ailelerinizdeki gibi sinirli davranışları kaldırmaz.Eşim o bir dakika snirlenmese dünyanın en merhametli muhteşem insanı. Bu yönünüzü sizde törpülemeye çalışın
- +1 yıl
evet bende çiçek verdim almadı. benim ona aldığım hediyelerin bazını poşete koymuş bana geri verdi ama ben almadım bırakım kapının önünde. işten döndükten sonra ban mesaj attı nie almadın hediyelerini bari onlara saygın olsaydı diye bende onlar benim değil sana hediye edilmiş şeyler onlar artık senin geri alınmaz dedim. anladığım kadarıyla bende böyle uğraşacağım çünkü çok seviyorum. ama hiç ailesi ile konuşmadım bu ayrılık süresince acaba konuşsammı annesiyle nasıl olur?
Cevap sahibi+1 yılEşim konuşdu ama bendende olur yanıtını alamayınca çok yıprandı evlenmeden önce tabi bunlar oldu.Sandıki yüzüğü babam al deyince ben hayır seviyorum diyeceğm.Son kez babam bana sordu bende ver baba yüzüğü istemiyorum deyince.Orada acıdım haline saatlerce kendine gelemedi ki eşim hayatta ağlayamaz başkasının yanında. Almadı yüzüğü babam eline verdi oda sehbaya koyamam bile lütfen ait olduğu yere takalım dedi.Babam kızım istemiyor dedikçe oda babama sizde kalsın alamam dedi. Ailesiyle konuşmayın.
Cevap sahibi+1 yılilişkiniz dejenere olur. Siz gerçekten bu sinirli hallerinizi kontrol altına almayı öğrendiğinizde sevgilinizin karşısına güvenle çıkın. oan bağıracakmısınız aklınıza sevgilinizi kırılan kalbi ve parçalanmış kalbi gelsin.Değermi hiç bir şey için onun kabini kırmaya. Uzaklaşın belki bir dak,kalığına sonra dönün.içinizden seviyorum o bunları hakketmiyor, o herşeyin iyisine layık diye. Eşime sorduğumda böyle düşündüğünü söyledi bana. Siz kendinizden emin oluncada onu ikna edersiniz zaten.
- +1 yıl
inşaallah onu ikna edebilecek uygun bi zamanı ve ortamı bulurum. arada bir mesaj atıyorum cevap yazmasada sizce bi zararı olur mu?
Cevap sahibi+1 yılatmayın, sakinleşsin biraz eşim attığında ben sinir oluyordum. Bu arada barışırsınız inş. ve o x-zaman burdab-n yazarsınız bende merakla bekliycem, bu kadar yorumumun hatrına:) Unutmazsanız tabi.
Cevap sahibi+1 yılatmayın, sakinleşsin biraz eşim attığında ben sinir oluyordum. Bu arada barışırsınız inş. ve o zaman burdan yazarsınız bende merakla bekliycem, bu kadar yorumumun hatrına:) Unutmazsanız tabi.
- +1 yıl
inşaalah bi barışayım adak bile adadım. Tabiki yazarım hatta barışırsak burda olanlarıda yaptığımıda anlatırım ben hepsini ona:) inşaallah barışırız...Teşekkürler yorumlarınız için en azından bi nebze olsun rahatlıyorum şu an yoksa elim hep tele gidiyor...
Cevap sahibi+1 yılbiz ayrıldık, yüüzk attım, neler neler:) Ama kocam şu an, aşkım:) Siz yeterki kendinizi düzeltin neden olmasın? Sadece karşısına çıkacak konuma gelin, b,zk, evlendik, o kadar kakralı olduğum halde aşkım üstün geldi:) Nefes alın bir rahatlayın önce, sonra zaten kendinizi nasıl kontrol edeceğinizi iyice içselleştirdikten sonra sevgilinizde siiz seviyorsa olmayacak diye birşey yok.İş size düşüyor, bir yandan sevgiliniz aşkınız, diğer yandan gereksiz bir sinir, hırçınlık ve öfkenin yarattığı vehamet
Cevap sahibi+1 yılağır basan eminim aşksa o lanet sinirlilik durumunuzu kontrole almadan yaşayamayacağınıza göre aşkınızı siz onu alt edin, yenilen siniriniz olsun kazanan aşk:) Bu kadar net... Banadasadecedua edersin kardeşim olurmu:) İnş. unutmazsın barışdığınızdada:)
- +1 yıl
inş onun sevgisi ve aşkı ağır basar... Ortak arkadaşımıza onu seviyorum ama çok kırıldım ve kızgınım demiş... inş kalbindeki sevgi ağır basarda barışırız. inşaallah sizinde dualarınızı bekliyoruz. Bize dua edin çok ihtiyacım var inanın. umarım barışırızda burda yazdığım günleride görürüm. Allaha emanet olun
Cevap sahibi+1 yıldua etmezmiyim. Aynı sorunu yaşayan biri olarak sizde kendimizi okudum sanki. Eğer seviyorsa ve sizin değiştiğinize inanıcaksa dönecektir.Ben inanmasaydım dönmezdim ama inandım.Ağır basan aşk oldu yani:) İnş. barışırsınızda yazarsınız bende okurum.
+1 yılekle beni aynı durumdayz .
01 Yorumla- +1 yıl
biraz komik olabilir ama ben daha yeni kayıt oldum ve nasıl eklenebileceğimi bilmiyorum...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 yıldır deliler gibi sevdiğim kız arkadaşımdan tartışarak ayrıldım...
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım