Kız arkadaşım beni sebepsizce bırakıp gitti geri geldi affettim şuanda mutluyuz ama en kücük bişeyde ayrılık..

Kız arkadaşım beni sebepsizce bırakıp gitti geri geldi affettim şuanda mutluyuz ama en kücük bişeyde ayrılık kelimesini geçiriyo ben böleyim begenemiyosan ayrıl bilmem nedir Beni bırakıp sebepsizce cekip gitti 2 ay akdar ayrı kaldık bu süre içinde 1 hafta biriyle cıkmış çok pişman oljuş farkındayım ancak başta benmle ayıldıgında tek sölediğiim bidaha hiç ayrılmayalım dedim sadece bju bıraktı gitti ya bugun tartıstık mesela ben böleyim begenmiyosan yol orda dedi bende tamam ayrılalım dedim ayrılcaksann bişey diyemem dedi benmi yanlıs yaptım sevdiğime deger verip peşinden koşarak anlamıyorum bu durum cok canımı sıkıyo seviyorumda oda seviyo bunu biliyorujm böle düşünüyorum 4yıllık bir ilişki bizimki ama böle işte bana karşı ayrılık konusunda ayrılalım dediğimde yok demiyo
Kız arkadaşım beni sebepsizce bırakıp gitti geri geldi affettim şuanda mutluyuz ama en kücük bişeyde ayrılık..