Sevgilim beni öldürdü

selam şu an ökdar kötüyümki nasıl yazyorum blmiyorm.. ikibuçuk yldr bi sevglm var gerçi yaşananlara bakınca 10 yıla bedel.aileler falan biliyor.o süper bi erkekti duuşunceli kibar iyi ilgili..ama som zamanalrda aşırı kavga eder oldu son 6 ayddr bize bişeyler oldu. her kavgada ağır bi laf her kavgada ama hiç ayrılmadık ..ben kanserim. kanser oldgümü biliyo dükkanları var çalışıtığı için son 1 aydr görüşemyorz başbaşa böyle biz onlara gdersek onlar gelirse ancak.. ama oda bana yetmiyor bu gecede ablası biraz rahatsizde.hastaneye götryorduk onu bende çok özlemiştm öptüm bir kaç defa arabada sonra bana mesaj attı ablamın yannda yapma diye bende ablan senin yanında sevgilisyle öpüşüyor ama noldu kötü birşey yapmadım dedim.. sonra ablası hastaneye inince bana bağrdi çağrdi özür diledim bende ama susmadı kötü şeyler söyledi küfretti bktm senden bundan sonra sana mesaj atarsam anami sıksinler sende bi at bakalım neler olur dedi...ben hckirark ağlamaya başlaynca sus lan ağlama dedi. bıktm seni tandgm güne pişmanım senden adam olmaz dedi. bende söylendim durdum bana kes sesini bak elimden kimse alamaz seni dedi.kansrsin üzülme diye ayrılmıyom senden laf etmiyorum ama yeteer artık bktim dedi bende sen bana acıma sen kimsinki bana sus diyosun dedim.sen salaksın dedim 1aydr görüşelm diye ısrar ediyorum iş çıkışında bir saat görüşsek olurmuşun dedim bundan snra seni duusunmücem üzülmicem senin için dedi beni eve bırakırken de telefon hattımı çıkardım al sana mesaj atmam hadi eyvallh dedim sıktr gt dedi sen sıktr gt mal dedim ama oluyorum biz para birikityorduk nsan yapıcaktk ben kemoterapye başladım ağlamaktan olucem ben onsuz naparım sadece özlemiştm ya
Güncellemeler
+1 yıl
BANA ACIDIGI ICINMI BENIMLE, YOKSA SINIRDENMI SOYLEDI NEDEN GELMIYOR NEDEN MERAK ETMIYOR NEDEN GELIP AL HATTINI TAK KONUSALIM OZUR DILERIM ASKIM DEMIYOR? Canımın acısından çok onu dusunuyorum.. saçlarım tutam tutam dokulurken onu dusunuyorum.. ben napıcam?
Sevgilim beni öldürdü