Öncellikle dikkat çekme gibi bir niyetim yok sorumda gayet ciddi ve ciddi yanıtlar verirseniz sevinirim ve karabasanın aslında herhangi bir cin olduğunu da biliyorum sadece insanlar anlasın diye karabasan yazdım evet arkadaşlar son bir kaç haftadır komşum odama girdiğinden beri kabuslar başladı bende odamın girişine arapça besmele odanın içine ayet-el kursi yasin suresi ayat-ı hırz fatiha nas felak ebu derdanın duası haşr suresinin son 4 ayeti cin suresi ve ihlas astım yastığımın altınada yasin ayat-ı hırz ve ayet-el kursi koydum ve abdest alarak bide şükür namazı kılarak uyudum dualarımı okudum buraya kadar herşey normal sonraki gün misafirler geldi bizim sıpa benim odada uyumak istedi kabul ettim bende başka odada uyudum bide o gün yorgunluktan duaları asmayı ve namaz kılmayı unuttum meğersem astığım dualar evdeki cinleri rahatsız etmiş sonra gece karabasan (cin) bana ağırlık vermeye çalışmadı direk gırtlağıma yapıştı uyku felci değil direk ip gibi bişeyle boğuyodu beni nefes alamıyodum artık ama aklıma bir anda nas felak ve ayet-el kursi geldi ve o uzaklaştı sonra bir daha geldi gitti geldi gitti bide bileklerimde tırnak izi var ben hayatımda böyle birşey yaşamadım ve bizim sıpada bir kaç gün benim odamda uyuyacak kafam durdu düşünemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Not: Okumadan cevap yazmayın.
Not: Okumadan cevap yazmayın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar