Geri döner mi bilmiyorum yardım istiyorum :/

arkadaşlar merhaba.. ben 23 yaşındayım hayatımda aşkla 2 yıl önce tanıştım başlarda o benim peşimde koşuyordu ikna etmek için sonra herşey tam tersine döndü ben onu seviyodum ama o beni takmıyodu askere gitti sonra gittikten sonra düzelmişti herşey çok güzeldi askerlikten mi diye içimi şüpheler yedi durdu ama izine geldiğinde askerlikten olmadığını anladım. şişman bi kızdım askere gitmeden önce 90 kiloydum geldiğinde 69 kiloyla gördü beni o zaman tam anlamıyla aşık oldu bana çok üstüme titredi çok kıskandı .. akraba olmamıza rağmen 2 yılda 7 kere görüştük zaten.. şuan 2 ayı kaldı ama geçen hafta nedensiz yere beni terketti ama giderken bana aşık olduğunu benim için benden vazgeçtiğini ilerde ona teşekkür edeceğimi söyledi ben çok ağladım bitsin istemedim ama benim için benden vazgeçmesi gerektiğini söyledi.. beni hak etmdiğini mutlu edemeyeceği gibi şeyler saçmaladı ve beni bıraktı.. tel kullanmıyo konuşamıyoruz ona hem çok kızgın hemde çok aşığım.. karakolda iyice bunalıma girdi sanırım.. napmalıyım bilmiyorumm susup beklemeli miyim sabırla yada unutmaya çalışmalı myım bilmiyorum.. beni sevdiğinden çok eminim ama bilmiyorum hiç bişey... onu unutmak çok zor ilk aşkım herşeyimdi o benim ben napmalıyım ? pişman olur mu sizce bigün bana gerçekten dönermi? gururunu çiğner mi? :/ :/
Geri döner mi bilmiyorum yardım istiyorum :/