merhaba arkadaşlar , lütfen bana yardım edin ve görüşlerinizi paylaşın. Ben 2 senedir sevgilimle beraberdim. Benim ilk erkek arkadaşımdı (kendisi 26, ben 23) İkimizde çok iyi mesleklerde ve yüksek pozisyonlarda çalışıyorduk. Dış görünüşte herkes bizi yakıştırıyordu. Bizim bi kaç problemlerimiz vardı evet. Mesela kendisi aşırı ama aşırı kıskançtı ama ben bunu kaldırabiliyordum. O benim ilkim olmasıda onun için çok önemliydi - başta bunu bilmiyordu bunlara çok önem vermiyordu ama sonradan benden önce sevgilin olsaydı istemezdim vs derdi. Neyse yinede ilişkimiz iyidi beni çok sevdiğini hep söylerdi. Sorun şurda başladı.. beni erken annesiyle tanıştırdı kadın ilk buluşmada her şeyimi sordu sorguladı ama iyidi yani arkamda dururdu severdi beni. İşler ciddiye binince kadın durmadı dahada sordu dahada çok beni aradı yani günde 2-3 defa arardı. Onun oğluyla hayatımın tüm şansımı kullandığımı söylerdi yani baya üstün görürdü kendisini ve ailesini. Artık baya benim beynimi üfledi kendimi değersiz hiss etmeye başladım herşseye tamam dedim. Sonra aileler tanıştı ve benim ailem hiç beğenmedi ailesini (kendisini değil) ve sorun şurda aramızda 700 km var evlendikten sonra ailesinin olduğu şehirde yaşicaktık. Ailemde bu aile seni bitirir bu kadın bitirir diye hayır dedi. Kendi aileside güya beğenmemiş “çok modern” bi aile gibimişiz oysa geleneklere çok bağlı insanlarız ki anneler tamışmşıtı zaten. Onun aileside karşı çıktı ama o ikna etti ama bende yardım ettım annesinin yanıma gittim ağgladım bir sürü yeminler etmek zorundaydım vs (yüne mahkeme çıktım). Kendisi hal ettik bak senden başkasını asla istemem dedi. Annesi tamam dedi ama oğlumu alcan tek ne nişsan töreni ne ilerde altın gelinlik eyşa isteme dedi. tamam dedim onada ben bu konularda toy sessiz insanım. Sonra bem ailemi ikna etmek zorundaydım (biz bu arada o zamanda memleketteydik yani İstanbul'da yaşıyoruz ama onlar memlelettimizde kalıyo) kendisini aradım gel buluşalım konuşalım nasış ikna etceğiz ailemi. Ben edemem dedi sen etcen ben kendimkini ettim dedi. Şokum yardım etmiyo ailemi suçluyo engeller diye oysa onlar aşkımıza değil ailesine karşı. Ben aileme isyan ettim o arada yanlızdım kendi çok gereğinden fazla çalışıyordu. Ailem bu evlilikte hayatımın mahv olacağını, etrafda insanlarda öğrendi ve o ailenin çok sorunlu olduğunu söyledi. Bana annesi cidden çok çektirdi allah biliyo kac saatler konuştum günahsız olmama rağmen beni en ağır suçlu gibi hep sorguladı. Bgn değil belki yarın yaparsın dedi, oğluma şunu bunu yaparsın dedi. Ben kendisine ve ailesin her özel günde ne hediyeler yaptım kendileri çöp bile vermedi. Maddiatta değilim hiç bşi istemiyordum zaten. Ama ailesine dayanamadım korktum ve kendisinin yokluğu beni bitirdi ayrıldım. Senin sevgin buymuş ben sendem vaz gçm dedim sen ilk fırsatta gittin dedi oysa neler çektim. Ailen için bizi bitirdin gerçek yüzün çıktı dedi. O benim ilk aşkım herşeyimdi ama görmedi bunlari. Pişman olur mu?
Çok Süper Cevap
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler