Okulda ya da herhangi bir toplum içinde kızlar ilgisini nasıl çekerim?
Cevabın nedir?
Adam gibi adam ol dışarda.Hava atmak için,dikkat çekmek için şımarma.Sigara içiyorsan,bir kız gördüğünde hava atarcasına içme.Adam gibi iç.Yürürken veya beklerken yerlere tükürme.Dışarda burnunu karıştırma.Dişlerini hergün fırçala.Kızlara samimi bir şekilde yaklaş,konuşurken sesin titremesin.Bazen güzel bir bakış ile kızın ilgisini çekebilirsin ama yanına yaklaşıp sohbet edemedikten sonra aynı soruyu tekrar tekrar sormak zorunda kalırsın =)...
30 Yorumla
bence rahatlığın tarzın ve kendi olgunluğunla kızlar genllikle biraz ağır birazda havalı olan tipleri sever ayarını kaçırmadan bunu yapa bilirsen ozman dikkatini çeke bilirsin demektir :::::şunu unutma kapıdan dünyanın en yakışıklı erkeyi girse bile kız kafasını kaldırmadı sürece o sadece bir adamdır
10 Yorumla
sakın sessiz olmalı tabi dışardan bakılınca ama onu tanıdıkça onun bambaşka dünyası olmalı. bu tip erkekler bence bütün kızların ilgisini çeker.
20 Yorumla
relax ol..takma kimseyi..kızlara bakma...çok güzel olsalar bile..gör nasıl ilgi çekeceksinn...
22 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
13Cevap
+1 yılva arkadaşım bilmiyorum ama ben okulda ilk derse girmeden önce her zaman sırasının altına bir adet kırmızı gül katardım not bırakırdım kim olduğumu bilsin diye olup olmadık yerde karşısına çıkıp süprizler yaptım sonra mutlu sona ulaşmıştım demeye ddeğer
00 Yorumla
+1 yılbir kızı seviyorum ama o bana hiç bakmıyo eskisi gibi konuşmuyo benimle onun ilğisini nasıl çekerim ki sizcee onun konuştuğu başka çocuk var o çocuta eski çıktığı filan ayrıldıklarında birini ayarlamaya çalıştı çocuk kendine bide gelip seni seviyom diyo kıza buuna rağmen onunla konuşuyo ben hiçbir kıza bakmazken sizce ne yapmalıyım acil yardım lütfenn :(
00 YorumlaÖnce itfaiyeyi ara,sonrada okulu ateşe ver kızları pencereden dışarı at,en kahraman rıdvan ünvanı al..
12 YorumlaElinde Mango'da %70 indirim var diye bir pankart aç
34 Yorumla- +1 yıl
çok güzel :))))
Soran+1 yılçok iyi diyenler denesinler ozmn...
+1 yılburnunu karıştır.. kesin herkesin dikkatini çekersin :))))
10 Yorumla
+1 yılHepsini dikkatini çekmeye calışma. Bir tanesine daha yakın olmaya çalış. Arkadaşlık kurup daha ileri boyuta götürmeye çalışabilirsin.
20 YorumlaGit okul bahçesinin ortasına bana bakın ulaaaannnn diye naralar at sadece kızların değil herkesin ilgisini çekmiş olursun:))
12 YorumlaSix pack = Cennete inen merdivenler.
bakmaya doyulmayası six pack yap00 Yorumlaşımarık olma yapmacık olma sesli gülme kırmızı hırka giy bordolu :D
00 Yorumla
+1 yılkızların ilgisini pozitif olarak mı çekmek istiyosun negatif olarak mı? sorunun boyutu tamamen değişebilir.
02 Yorumla- +1 yıl
' kardeş ne olur bana ulaş... negatif mi pozitif mi kara veremiyorum hangi yolu denesem
- +1 yıl
Sezercon1903@gmail. com
+1 yılhayatta en önemli şeyin kızlar olmadığını kafana sokarak...
10 Yorumla
+1 yılgüzel bir koku :) herkes sahibini arar lisede ünv de de aranan adam olmuştum :):):):)
00 Yorumla
+1 yıl' Mokoko sevdiğin kızla ilgileneceksin... Diğer türlü havalı olarak başka balıklar düşer ağına sevdiğin değil...
00 YorumlaOkulda ya da herhangi bir toplum içinde kızlar ilgisini nasıl çekerim
10 Yorumla
+1 yılBence nap biliyomusun sana karşı güven hissetsin seni cesur bakımlı çok azda kro göraün tamamdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğal ol sadece bu.ama özgüvenin olsun kendinden emin bi duruşun olmalı
00 YorumlaBırak kızlar senin ilgini çekmeye çalışsın.
20 Yorumla
+1 yılspastik hareketler yap
07 Yorumla
Soran+1 yılsen erkeklere ilgi çekmek için öyle yapıyasn heralde...
- +1 yıl
oy oy alındı:D ben ilgi çekme çabalarında değilim,olmadım hiç:)
Soran+1 yılyok canım ne alıncm onu yapmıcamı herkes bilidr hralde en azından tahmin edrler... :)
- +1 yıl
sorun yok o zaman:)
Soran+1 yılöyle olsun :)
+1 yılİlgisiz ama kendinden emin bir duruşun olsun.
00 Yorumla
+1 yılÇanta sat.
20 YorumlaKilt giy.
21 Yorumla
Soran+1 yılbiz türküz ve ayrıca erkeğiz onun sana yakışacağına eminim ;)
Doğal olarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver ilgi çekipte ne yapcaksın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem