Sizce hiç hayatına kimseyi almamış bir erkeğin
evlenmesi normal mi. çünkü evleneceği kız kimbilir kaç kişiyle birlikte olmuştur...
evlenmesi normal mi. çünkü evleneceği kız kimbilir kaç kişiyle birlikte olmuştur...
kaç yaşındasın bilmiyorum ama hiç dert etme evlenirsin hemde paşalar gibi ve hiç flörtü falan olmamış bir kızda bulursun sen öyle her anlatılanda cok fazla inanma bütün kızlar illaki flört ediyor diye bir şey yok yada bütün kızlar biriyle çıkıy vede çıktığı kişini kucağınedena aşağıya inmiyor diyede bir şey yok tanıdım onlarca kız var oldukca seviyeli birliktelikleri var ...ve yine 2 sene önce bir arkdaşmız evlendi 37 yaşında evlendi ilk ilişkisinide eşiyle yaşadı paşa gibi arkadaşımızdı şimdide oldukca mutlu sen öyle anti flört falan takma kafanı rahat ol...
görünen köy kılavuz istemez sibel38 benim bekçiliğime ne hacet arkadaşım nefsinin yeterince bekçiliğini yapmayı başarmış zaten ...inanmak biraz zor geliyor dimi ?
sevince öğrenirsin, düşüncelerin nasıl değişiyor... namusu bacak arasında değil ruhunda ara... bakire olup ruhu fahişe olsun daha mı iii... insanları böyle sınıflandırma... dürüst olsun, sana sadık olsun, seni sevsin yeter...
Allah gönlüne göre versin yine de... umarım temiz saf, el değmemiş birini bulursun...
valla böyle bi zamanda birazda zor bulur o kisi tertemiz kizi cünkü günümüzde el degmeyi birak kizlara neler neler deger oldu acigida ayni bok kapalisida,en salak dedigimiz köy kizlari bile yemedigi halt kirmadigi findik kalmiyo artik.temiz bi kiz ariyorsa o kisi bebeklikten alip bi odada cicek gibi tek halinde yetistirsinki anca bu durumda emin olur tertemiz kiz aldigindan yoksa gerisi hikaye temiz kiz bulmak suya yazi yazmak kadar zor artik bilmem anlatabildimmi.
çok güzel yazmışsın
Çok saçma düşünüyorsun. Araba mı bu 0km olması ideal olacak? Önemli olan çiftlerin mutlu olmasıdır kaç km olduğunun önemi yok.
Cevap
21Cevap
hiç kimseyle çıkmayan anti flört diyen kızlarda var yani bulursun senin gibi kimseyle sevgili olmayan birini ama ararsan böyle oturursan önüne birçok kişiyle sevgili olmuş kız çıkar ama bundada yanlış birşey yok bana göre ama bakış açısı senin gibi kimseyle sevgili olmayan birinide istemen normal
benimde flört ettiğim söylenemez ama benimki tercih meselesiydi bana bakan çok ben hiçbirne bakmazdım çünkü hoşlanmıyordum ve çıkarsam boşuna kızın duygularıyla oynamış olurdum ve yaşadığım yer küçük olduğu için(ilçe)çok fazla seçeneğin olmuyor ve çoğuda ne yazık ki ergen
Yaşı önemli o kişinin , bende 21 yaşına kadar kimseyle flört etmedim , ama sonradan yüzleri isimlerini bile unuttuğum kadınlarla sayısız ilişkiye girdim , ama hayatina kimseyi almamis bir erkeğin evlenmesi normal değildir onuda belirteyim çok tehllikeli bir durum
bencede çok güzle bişey,hayatınımıza 1 kişi girsin ve sonuna kadar o olsun,ne güzel bişey olur dimi :) bende çıkmadım,evlilik amaçlı tanıştırıldım bazı kişilerle ama çıkma gibi bişey olmadı. en güzelide bu..
D o erkek kesin seçicidir .seçtigi insanda belli standartların üstünde olur :D saten pürüzlü bi insanı güvenip hayatına sokmaz
böyle bir düşünceyle gidiyorsa megalomanyak olur çıkar o kişi
ona göre bir kızla evlenmeli
en azından masumane şeyler yaşadıgını kabullenecek şekilde
Valla Evlenirsin Normali Anormali mi Var.Tek Rahatsız Edici Olan Kısmı Belli Bir Yaştan Sonra Evli Değilim Dediğinde İnsanların Sana Bi garip Bakması Olur.
Normal mi derken? Bir dişi atla evlenemezsin,heralde? Tabiki caiz. :D Seni anlıyorum ama zaten böyle yapman gerekecek,naçizane tavsiyem evlenmeden önce en az 1 tane olsun kızla konuşman... Tecrübe olur en azından nasıl davranman gerektiği.
niye normal olmasın kendısı gıbı saf temiz birisini bulup gayet doğal yuva kurabilir bütün kızlar k..şar değil ya el değmemiş temız bıcok kız var türkiyede zaten temız olan temız kısıyı bulur
her kız çıktığı her erkekle sevişmez haksızlık etmemek lazım nadir olsada var öyleleri eminim biyerlerdeler
kimseyle sevgili olmamış kızlar da var erkekler de var az da olsa.
hah işte onlar keşke bir araya glse de evlense.
ya bence bir erkeğin hiç sevgilisi olmaması garip insan ilişkisi neticede nasıl hiç flörtün olmaz =/
neden garip olsun ilikilerim oldu ama sevgilim olmadı tuhafmı yani :)
yani demek istediğim uzun vadede bir beraberlik için sevgilim olmadı kısa süreli tanışıp bir şeyler paylaştığım ve sex için birlikte olduğum kişiler oldu...
neden her kız motormu gayet düzgün ahlaklı veya hiç kimseyle cıkmamıs kızlarda var ben tanıyorum
Biz de tam tersini düşünüyoz asıl.Varsa öyle bi erkek benı bulsun evlenelim.
onu diyoru ben de. böyle kişiler birbirlerini bulsa da evlense keşke. :)
neden normal olmasın ki..gayet doğal bir durum..asıl şaşıran kıza şaşırmalı :/
kendi isteğiyle yalnız kalmamıştır ooo nasip olmaz bayanlarda da var her kızı motor gözüyle görmeyelim... kendi gibi birini bulur bence
bence gayet doğal ve olması gereken bu zaten bende kimseyle çıkmış değili. uarım kendim gibi birini bulabilirim
Bende aynı sayılırım 3 tane anca oda yarım yamalak.
Ama üstüne düşmediklerimle harem kurardım takma bu kdr evlenme işini niye düşünüyorsun anlamadım.
her bitli mercimeğin bir kör alıcısı olur merak etme ;) sen de kendin gibi birini bulursun
kendin gibi ruhen bedenen temiz kalmış birini bulabilirsin
evlenmesi normal bişe. Ama bence hakkı kendisi gibi bir eş bulmasıdır
Bende hala bakirim yaşım 22.Dayanması zor olsada ...
Bu kişi özeldir benim gözümde...bence evlenceği kişiyi de çok araştırıp bulmalı hatta annesi falan bulmalı
Evlenmesi normal. Kızı da araştırıp bulsun.
Nerden biliyosun ? Ya kızda kimseyle çıkmaamışsa ?
her kizin sevgilisi olmustur, ama erkekler icin öyle degildir.
ben her kizi ayni goruyorum, bir kizin yedigi halti, her kiz yer, nede olsa, cogunluga uymak moda olmus,
senin yine arkadaslarin vardir, bende oda yok, ama olmamasi en iyisi, kazandigin parayi istedigin gibi harcarsin ve bunun gibi bursuru avantajlarim var
arkadaslarin ruhunudaki yaralari kapatiyorsa, baskasina ihtiyacin yok demektir,. tek basima milyoner olursam, para sikintisi cekmem, bu yasima kadar kimseyi dost edinmemisim. bu saatten sonrada istemiyorum, ki en dogru karar bu
tam tersi, asil arkadaslarin, esin ucar gider, en sonunda yalniz kalirsin, ama para dedigin, ölene kadar rahat yasamani saglar, tabiki kullanmasini bilene
imkansız diye bişey yok bu hayatta
vardir, belirli bir zamana kadar istedigin birsey olmuyorsa, artik imkansizdir
öyle bi erkek var mı ya:)
ben flört etmedigim icin sordum zaten
alla alla :)
niye sasirdin ?
olağan bi durum değil de ondan ama cok da sevindim..
Evleneceği kızın kaç kişiyle birlikte olduğunu nerden biliyosun
Erkekliğinden şüphe ederim
kimse istemiyorsa, elden ne gelir ?
Ozmn bir yerden başlamak lazım de önce git kızla muhabbet kur dengin olsun reddedilmezsin
Isteyen olsaydi kendi gelirdi zaten, ben bir kizin yanina gidip kendimi kucuk duruma dusurmeye niyetim yok
Ne alaka ya neden bukdr korkaksın hayır cevabı alsan da bu küçüklük olmazki her konuştuğun insan sana evet zorunda değil bunun bilincinde olun
birkere red cevabi alan, hep red cevabi alir. bunu da biliyorsunuzdur
Aynı kıza sorarsan tabi alırsın :)) ya çok yanlış düşünüyorsun walla
dogrusu neymis, ? sen benim yerimde olsan napardin.
Hevesimi kırmazdım hiç biri olmasa diğeri illa olur der önüme bakarım ben erkek olsam küçüklük değil özgüvenim var olsa da olur olmasada olur derdim
+1
evlen..sende ondan sonra çıkarsın birileriyle..
böyle bir erkek icin evlilik diye birsey yoktur, ki evlenirse kafada sorun vardir, cunku gururuna yenik dusmus olur
1 Öyle bir kiz zaten yok, 2 bir kizla beraber olmak icin serefsiz olmak gerekiyor, ickili, hirsizlik yapan biri olmak gerekiyor, cunku kizlar bayilir oyle erkeklere, ben bir kiz icin kendimi degistiremem
hepsinin ne mal oldugu ortada, mecburen dusmanlik besleyecegim, herkese hak ettigi gibi davranmak gerek,
düşük bir ihtimalda olsa olabilir.normal bir durum
normal ancak sorunlar yaratacak bi normallık
EEE olabilir neden olmasın
merak etme el değmemiş biri gelir bulur seni...
hayır yani hiç mi olmamış:/
bakir çocuk
Orta 2ye gidiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar