Icim huzunlendi resmen kendimi gördüm bu paylaşımda nedense fena yaptı beni...
Bende 20 yaşındayım bu durumdayım ne diyebilirim ki...

32 yaşındayım bende aynıyım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiçbir kız tarafından sevilmedim hiç kız arkadaşım olmadı hep yalnız mutsuz geçti gençliğim
Abi nasil dayandın ya vallahi ilginç ben 19 um seks yapmak istiyroum😅
Valla ne diyeyim zor durumdaymissin bu vakte kadar dayanman mucize sosyal medya kullan 30 yasinda kadinlar var birton evde kalan onlarla iletişime geç
Neden disladilad
E sen de cekingen asosyal olmasaydin
Yaoacak birsey yok o zaman abiciğim bende utangaçtim ama eğittim kendimi
Cevap
3Cevap
20 yaş daha erken. Merak etme. Zaten bunlar öğle paylaşımlar ki, kim okusa kendini bulduğunu düşünüyor.
Erken falan değil daha hicbir kizjn elini tutmadım bile...
Zaten 2 yıldır olması için uğraşıyorum ama olmuyor hiçbir şekilde
hepimizin sosyal medya hesapları var
yani demem o ki bir kızla flört etmemiş olmanız imkanısza yakın
hadi flörtü geçtim hiç mi yazışmadın bi kızla
yan, bunu diyen kişinin sosyal medyadan bi haber dağda bayırda çobanlık yapıyo olması gerekir.
kendimizi kandırmayalım şimdi
Vallahi billahi hic flört etmedim yalan söylüyorsam 7 sülalemi, neyse...
10-11 kizla yazistim yaklaşık hepsi arkadaş olarak gordu
O kadar kizla yazistim elimden geleni yaptım ona rağmen olmadı
Neden gariban oluyor anlamadım. Kızlara ve bildirimlere ayıracağı zamanı başka şeylerle değerlendirdiyse ne güzel. Değerlendirmediyse vay haline.
Ne güzel önüne gelenle sevgili olmamak. Maneviyatini ve kalbini kirletmemissin kendine saygın var bu iyi birşey kötü birşey değil aksi olan şeyi yapman çok kötü olurdu
Hic iyi degil insanin sevgiye ihtiyacı var bende istiyorum bir kızla dolaşmak bir kiz benim gözüme baksin falan btun evde oturmak iyice sinir stres sahibi yaptı beni...
Nasip falan yok 40 yaşına gelip olmayan insanlar bile var ben artık dışarı bile çıkamıyorum dayanamıyorum insanların mutlugunu görmeye dayanamıyorum 1 kiz baksin bana yeterli fazlasında gözüm yok ama olmuyor ya vallahi olmuyor 2 yıldır uğraşıyorum resmen başaramadım
Akışına bıraktım da ne oldu sanki yine olmadı...
Eger 1 yıl sonra olmazsa intihar ederim dapa yapmıyorum artık bıktım
İntihar edince ne olacak cehennem ateşinde cayır cayır yanacaksın kendi canina kıymak çok büyük günah. Sevgilisiz olmak mı yoksa Allah'ın gazabı mı hangisi daha kötü? Olumlama yap her zaman hayatin sevgiliden ibaret değil eğitimine odaklan tek bişeye yönelipte mahvetme kendjnj
Artik dayanamıyorum tek sıkıntı sevgiki falan değil arkadaşım da hiç yok birtane bile arkadaşım yok beni seven hickimse yok
Ya aman arkadaş sevgili bunlar boş biliyomusun şu an arkadaş olan herkesin birbirini sevdiğinimi zannediyorsun hepsi eğlence için yani ortak bir çıkar için arkadaşlar sevgili desen kalbini illaki kırarlar yani demem o ki şuanki devirde sevgili arkadas boşver çok kafan ağrır olmaması uzmesin seni yani burda dolasiyorsan eğer goruyosundur en yakın arkadaşı sevgilisiyle yattı falan daha bunun gibi niceleri... Bunu dert olarak görürsen kaybedersin
Bak ben istesem arkadaşımda olur sevgilimde olur ama. ben yalnızlığı tercih ediyorum kafam agrisin istemiyorum insanlara güvenmemek şu hayatta aldığım en güzel kararlardan biri. Enstrüman çalıyorum eğitimime odaklandim çok yüksek ideallerim var bunlara emek verdiğimde çok mükemmel biri olucam insanla uğraşmak zor. boşver ya
Umrumda değil kimse artık hiçbir şey umrumda değil kafayı yiyeceğim yalnızlıktan yakinda
Bunu değiştirmek sizin elinizde.
Elimden gelen herseyi herseyi yaptım mükemmel mi olmalıyım illa
Hayır. Dış görünüşüne özen göstermelisin, bakımlı olmalısın bunun yanında hareketlerin de olgunca olmalı. Kızlar erkeklerden daha erken olgunlaştıkları için karşılarında en az kendileri kadar olgun birini görmek isterler diye düşünüyorum. Bunu yaşayan insanların sorununun özgüven eksikliği olduğunu düşünüyorum. Özgüveni de dediğim gibi dış görünüşüne dikkat ederek, kendine bir hobi bulup onda ilerlemek ile kazanabilirsin. Ne bileyim fitness olur, voleybol olur, enstrüman çalmak olur. İlerlediğini gördükçe özgüven sahibi olacaksın.
Inanilmaz bakimliyim saçlarım gur ve hep güzel sekil veririm ayrıca konuşacak dünya kadar konu bulurum
Kaliteli kiyafetler giyerim temizim daha ne diyeyim yani?
Boyum 1,72 tipim ortalama ustu boyum kisa olduğu için bence
Bu benim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?