selam millet ;-)
erkekleri kıskandırmak iyimi sizce? kendime çekermiyim uzaklaştırımıyım?
nasıl kıskandırılır?
erkekleri kıskandırmak iyimi sizce? kendime çekermiyim uzaklaştırımıyım?
nasıl kıskandırılır?
Kıskanmayan erkek defoludur bence :)
Fakat birşeyi (tehlikeli bir oyun) bilerek yapmanın faydası ne ise zararı iki kattır.
Bu olayın sonunda hoşuna gidecek birşeyler olması muhtemel ama kendine küfür edebileceğin bir durumda meydana gelebilir.
Bilinçli olarak bunu yapmak şuna benziyor koluma sopayla vursam kırılır mı :)
Ve şöyle bir sonuç çıkıyor;
Belki kolun kırılmaz ama canının yanacağı KESİNDİR.
Bu taktikler yüzünden oluyor her şey.. Öyle anasından doğan XX kromozomlu her yaratık kendini feci stratejist sanıp taktik uygulayayım diyor sonra da abuk subuk şeyler oluyor. Ellemeyin insanların bünyesine, kendi devrelerinizi de karşınızdakinin devresini de yakarsınız. Aman aman..
Cevap
25Cevap
kıskandırmaya çalıştığın zaman karşındakinin sana olan güvenini yıkarsın... yani senin ona sadık kalamayacağını düşüneceği için kesinlikle senden uzaklaşır...
sen böyle kendini yerken o muhtemelen göbeğindeki pamukları temizleyerek gazetenin spor sayfasını okur
:D
Kıskandıracaksın da ne olacak?
Bir Adriana Lima değilsin sonuçta,dikkat et ters tepmesin.
Kişiye bağlı, ben mesela kıskanç bir erkek değilim, sevgilim eski erkek arkadaşıyla bile görüşür hiç bir sıkıntı olmaz :)
çok fazlası büyük sıkıntılara ve senin hakkında yanlış düşünmesine neden olur. erkek seni seviyorsa senin çok bi kıskandırmana gerek yok zaten kıskanır emin ol
kıskançımdır belli etmem. Valla direk anlarım napmaya calıstını boşa :) şahsen beni kendisine cekmesi icin yemek yapabilir :)
Erkeğin seni kıskanması acı çekmesi demektir. Acı çekilen bir olaydan nasıl bir hayır bekleyebilirsin ki? Eninde sonunda o acının acısını senden çıkartır.
özellikle kıskandırmak hissedildiğinde kusma isteği uyandırıyor bünyemde. kendi kıskansın sen ne uğraşıyorsun
Bence hata yaparsın ve helede bunu bile bile yaparsan.. Herkes aynı olmaz ama kendim için diyeyim en basit ben soğurum ve aklıma olur olmadık yerde gelir ve sonunda karşı cins bunu güvensizlik ve şüphe ediyor olarak anlar...
Kıskandırma ya gelmeyecek kadar zekiyim. Eğer avım böyle boş kıskandırma işleriyle uğraşırsa, hiç oyalanmam bile onunla.
böyle şeylere hiç gerek yok kendinden uzaklaştırırsın.
adamına göre değişir.yaptığın işe göre de değişir.dikkattttt;)
sakın deneme..kendı adıma konusursam..
sonucları hıc ıyı olmaz kız acısından
işte bu yüzden hatun 25 den küçük olmayacak oyun oynamaya kalıyor sonra.
bana yapılırsa acayip gıcık oluyorum dövesim geliyor intikam alma isteği uyandırıyor
Çok azcık kıskandır ama sakın abartma. Çok ters tepebiir ;)
Doğal davranman daha güzel olurdu hem severse senindir.
kıskandırdıkça soğur senden benden söylemesi... erkekler nefret eder böyle şeylerden.
bence kötü, beni kıskandırdığın an bunu kasti yaptığını farkedersem anında soğurum bitersin gözümde
sahiplenen erkek kıskanır . takmıyorsa kıskanmaz ..
kız arkadasım intiharımı ister gibi kıskandırmaya çalışıyor neymiş efem onu hak etmiş ;) bana iyi geldi artık kaçamak yapmıyorum len :d
nefret ederim öyle kızlardan
"fazla naz aşık usandırır"
iğrenir soğur ve uzaklaşır
Çok sinirlenirim. Başkasını bilmem.
niye kıskandırıyosun be manyakmısın sen
uzaklaştırırsın ...
Acizce.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar