1.Erkeklerin en çok sinirlendiği şeyler nelerdir?
2.Erkekler hangi olay ve durumlarda kıskanırlar?
2.Erkekler hangi olay ve durumlarda kıskanırlar?
gerçekten seviyorsa erkeğe haber vermeden bir iş yaptığında ve hoşuna gitmiyorsa kesinlikle sinirlenir kıskanır demiyorum sinirlenir kıskanma olayı mesela birisi sana asıldı kıskanır gidip bir erkekle canciğer dost oldun herşeyini paylaştın kıskanır ve en önemlisi bunu seni gerçekten çok seviyorsa yapar sana dokunanın elini kırar . he onu kıskandırmak istiyorsan bilerek yapıcaksan kesinlikle böyle şeyler yapma ya da etek dar pantol falan giyip biyerlere gitme . onun herşeyini öğren hoşlanmadığı şeyleri yapma bir ilişki için en önemli şeylerden birisi hayatına giren kişinin istemediklerini yapmaman istemiyorsa vazgeçiceksin eğer seninle ciddi düşünüyorsa ve kısa sürmicek bir birliktelik değilse . kısaca birbirinizi gerçekten seviyorsanız ağır şakalr yapmayın ve çok ağır kıskandırmayın :)
sinirlendiren şeyler
Bir soru sorulduğunda bana hesap sorma triplerine girilmesi
Erkeğin kusurlarının göze şoka şoka sürekli şekilde yüzüne vurulması
Yalan söylenmesi, karşıya bunu sonradan söylemek
Pişmanlık sonrası atılan somurtkan smile:(
Bencil olması
Başkalarıyla kıyaslamasi(bu nokta itibariyle kıskançlığa geçtik)
Küçük bir erkek çocuğu da olsa oy canım canım deyişine şahit olmak
Başkalarıyla konuştuğunu bilmek(vakit ayırmamak)
Herhangi bir yerde bir erkek hakkında yapılan sıcakkanlı yorum(en azından anlat da içim rahatlasin paranoyalara giriyorum gözün kör olmasın)
Böyle ışte
başka bir erkekle mesajlaşmak bir erkeği sinirlendirir sinirlendiriği gibi kıskandırır..
Telefonunu fırlat-başka biri ile selamlaşırken eli beline dokunsun tamam şimdi kaç:D
Cevap
27Cevap
sunlara sunlara kıskanır diemem ama canımız istedginde her seyi kıskanırız canımız istemiyorsada hiç kıskanmayız yani blrili bişey yok- var diemeyiz ama bir erkek arkadasnla bulusmaya gitmen hemen hemen her erkegi hem kıskandırır hem sinirlendirir
2-) Erkeğin yanında başka bir erkeği muhabbet konusu açarsan isterse kendisi mükemmel olsun kıskanır aga.
1-) Şu an benim sıralamada yaptığım cinslik gibi cinslik yapmayacaksın adamın tepesi atar.
ben kıskanmam bence bu olay biraz saçma bizim kadınların saçma şeylerinden biri şimdi derler kıskanmayan erkek sevmiyordur yine :) neysen en büyük beşiktaş fenerbahçe inş kupayı alır şampiyon olacak galatasarayıda tebrik ediyorum .:)
kız arkadaşım yanındayken ve bir erkek arkadaşımda yanımda varken kız arkadaşımın o erkeğin elini tutup tokalaşması o yanımızdayken gülmesi beni deli eder açık saçık giyinmeler yanımızda bakları varken cilvelenmeleri uyuz olurum
kızın sessizlige burunup umursamaması en cok sınır eden olay...neden kıskanır olayına bısı dıyemem bu degısır
erkeği kıskandırmaya çalışmak ancak başka erkekler üzerinden olur ama bu durumda ilşkiyi bitirir
erkekler balık gibidir gevşek bıraksan kayar elinden fazla sıkarsa ölürler fazla şüpheci olma fazla üstüne düşüp bunaltma yeter
1-sevdiği kızın oturup kalkmasını bilmemesi
2-başka erkeklerle samimi olması
Hatunumun dışarıda dondurma yemesine kıl olurum ve asla izin vermem.
yerse de vururum agzının ortasına bitane
hiç vurdun mu?
vurdum evet bir daha da yapamadı zaten.. dondurma yicekse dışarıda yemicek
:)
Ben hep kıskanırım :D nasıl olacak :D Kıskanc adam hep kıskanıyor :D o durum bu durum yok :D
senden hoşlanan biri seni kendinden daha yakışıklı düşündüğü biriyle yanyana gördüğü zaman
yönetmeye çalışması kendini ağırdan satması ve ilgi göstermemesi baya öfkelendirir. diğer erkeklerle mümkünse konuşmasın :D
sevgilinin senin sayında kahkalar atarak gülmesine ben deli oluyorum
erkekler paylasmayı sevmez abi arkadaş ayagı g. ayagı her durumda kıskanırlar :/
kogusta gibiyim 6.seneme girdim askerliğim bitmedi sanki.aşkın mapushane içinde ben mahkum:D halimden memnunum
her durumda kıskanırım , yapma dediklrimi yaptığında ve sözlerini yerine getirmediğinde deli olurum
1. erkekler hemen hemen herşye sinirlene bilir. 2 erkekler her durumda kıskana bilir (:
Bir erkek sevdi mi kendinden bile kıskanır 'SEVMEK'
başka erkeklereyüz verilmesine :)
Yalan ! asla ama asla yalan olmayacak !
benim yanımda başkasına güldümü deliresim geliyo
kasıtlı kıskandırmak tehlikeli :D
Erkekten erkeğe değişir
Seven erkek her durumda kıskanır
kısa giyersen açık giyersen
ben konuşurken sözümü kesip bir erkekle konuşması
hemn karşı atağa geçer,bir kız çevirip saçma sapan soru sorup kızın dikkatini kendime çekerim oda zaten yeter,
bayanı kıskandırmak çok kolay,
Hiç bişiye sinirlenmem asla da kıskanmam
sana bir şey derdim de..
ne dicen de. ne sinirlenirim ne de kıskanırım arkadaşım sana mı sorcan ne saçmalıyon? derdin ne? nasıl insansın sen saygın yok mu başkasının düşüncesine hey allah ım ya! kızım beni baskasıyla karıştırma ne düşündüğüm seni de ilgilendirmez s.k.
bişey saklama yeter
namussuzluğa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar