Hayatım boyunca hep aşırı sadık, açık giyinmeyen , iyi aile kızı denilen tipte biri oldum. Fark ettim ki bu hayatta adam yerine konulmak için başka türlü olmak gerekiyor. Evet piç erkeğin kız versiyonu olmak istiyorum ? Nasıl olabilirim ? Not : ergen değilim , kişiliksiz hiç değilim. Nasihat vermek için gelmeyin sadece sorumun cevabını verin. Ayrıca evlenmeden hala olmaz...
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Kaşar olmakla insanın değeri artmıyor ki sadece teninne verilen değer özüne verilen değeri geçiyor ki bence insanın değeri özüne verilen değerle ölçülür ya da öyle olmalıdır. Bunu senin de bildiğine eminim. Evlenmeden önce cinsel ilişki ile ilgli görüş kişiden kişiye değişir ve bu nedenle bence evlenmden önce "gerçekten sevdiği insanla" ilişkiye giren kişi kaşar değildir ama bu ayrı bir konu. Burdaki serzenişinin sebebini anlıyorum ama doğru olduğuna inandığın durum yanlış değil ve bence kendini değiştirmeden aynı şekilde devam et. Çünkü ancak böyle devam edersen sana kimin değer verip kimin vermediğini ya da neye değer verip vermediklerini dha rahat anlarsın ama aşırıya kaçmaya da gerek yok.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
kaşar olçam diyosan her sevgiline verçen öyle 1 haftalık ilişgi hata 1 günlük bile işte onlar kaşar ama san şunu dim senin gipi kızlar arayan ve onlara saygı gösterçek erkek çok saddece brad pitt gipi beklemeyin bel ki seninde vardır sen bilmiyosun seni takip eden seni uzaktan da olsa takip eten ama kara senin benim kaşar sevgilim olsa bi geçelik ilşki sonra tekmeyi basardım
00 Yorumla
Canım o evlenmeden olmaz fikri nasıl zuhur ediyor sanıyorsun..
Önce kaşar olmak geçiyor içinden sonra yavaş yavaş yolu açılıyor..
Bence kendin ol!
Ne başkasının gözüne girmek için aşırı iyi olmaya çalış ne de kaşar ol..
Gencecik kızsın yapabileceğin o kadar faydalı şey var ki..
Sosyal olmakla çevreni değiştirmekle insanların hep adileri sevmediğini göreceksin..00 Yorumla
tabiri caiz olmayan bir erkekle takıl. kısa sürede değişirsin
kızım sen ne içiyorsan bir daha içme ondan00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
46Cevap
Kusura bakma ancak bazı şeyleri söylemeden edemeyeceğim:
Adam yerine koymayanların karakterlerine ve sana verdikleri değere göre mi diyorsun bunları? Sen sacma sapan insanlar ile tanışmışsın, kendinde suç buluyorsun.
Bu hayatta adam yerine konulmak için ADAM bulmak gerekiyor. Kaşar olma, adam bul.10 Yorumla
+1 yılNasihat vereyim.
Alkol ile sevişen adamın verdiği nasihat değerlidir.
Kaşar yada İyi aile kızı ne demekse kendini olmadığın bir kalıba sadece değer görmek için sokarsan sana değer verenler yine senin gibi kendini şekilden şekile sokan insanlar olacaktır.
Neysen o olarak kal ve unutma değerli olan şey yaygın olan değil az olan şeydir.10 YorumlaBu tavsiyeyi birçok mutsuz arkadaşıma vermişliğim vardır. En iyisi senin gözlemleyip ayak uydurman ama gerçekten kaşar tipli kızların hiç mutsuz olduğunu görmedim, iyisi. Kaşar birisini bulup nasıl onun gibi rahat olunacağını falan öğretmesini de isteyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılsenın ne demek ıstedıgını ben anlıyorum su ana kadar bır suc ıslemedeım sıgaram yok ıckım yok 21 yasındayım sevgılım olmadı cınsel ılıskım hıc olmadı
ben de senn gıbı dıyorum kı efendı olunca benı ezıyorlar degerım bılınmıyor. eger pıc olsam faha ck şanslı olurum deferım bılınır. ana bunun sacma oldugunu sonrada anlıyorum
seneden kaşar olmaz
kaşar dedıgın olay doğustan ortaya cıkar sonrada kaşar olunmaz bosuna ugrasma hıc bulasma bence insanlar bılmesede ALLAH BILSIN00 Yorumla
+1 yılYahu kontrolü elinde bulundurmak için kaşar olmana gerek yokki... saçmalamışsın. Girdiğin ilişkide ağırlığını koy, kendini ezdirme gerektiğindede karşındakini manipüle etmek ve kullanmaktan çekinme yeter.
üzülmez üzersin, ama senin istediğin üzüm yemek değil bağcı dövmek canım00 Yorumla
+1 yılgosterıp elletmıyeceksın karsındakını delı edıceksınkı pesını bırakmıyacak surunduruceksın kolay olmıycaksın hemen hayır demıyceksın ama evette demek yok ye ıc s.ç gez dolas eglen ama ıs oraya gelınce sadece tadı damagında kalsın herkesın;) goruceksın bak nasıl etrafında pervane olur herkes ınat var cunku bızde ılla olucak nolursa olsun olucak :D
10 YorumlaOzaman Kilon Kaç Lira
Kaşarın Kilosu 16 Tl Sana 25 Tl Vereyim Peh
ULAN BİGÜNDE ADAM GİBİ KIZ OLALIM SEVDİĞİMİZ İNSANA BAĞLI KALALIM DEDİĞİNİZ YOK TAMAM KAŞAR OL SEN33 YorumlaEvlenmeden olmazsa kaşar olamazsın. Ayrıca kaşar diye tabir ettiğin o kızlara değer verildiğini de nereden çıkardın ? İlk fırsatta tekme vurulan kızlardır onlar.
20 YorumlaKaşar olman hakkında fikirler veririm hemde işine yarar ama nasihat olmasa bile farklı bir görüşümü söyleyimmi ? Nasihat vermeyin dediğin için direk yazmadım.
00 Yorumla
+1 yılhenüz tam karar verebilmiş değilsin hala çelişkidesin kararnı netleştir ..ben buradayım kaşarın her cinsini severim yeterki patatesi fazla olmasın ama önce kararını netleştir çelişkiyi sevmem.
00 Yorumla
+1 yıltek kaşardan tost çift kaşardansa dost olmaz tatlım modası geçmeyen tek şey efendilik ve hanımlıktır unutma bunu...
10 Yorumla
+1 yılGel seninle tanışmak istiyorum açık ve net ciddiyim ciddi ciddi istiyorsan gel tanışmak istiyorum, Kaşar olmanada gerek yok.
00 YorumlaSürtünme yoluyla da olabilir. Ilk deneyimlerin için kobay olabilirim. Yanlış anlama maksat memlekete bi kasar daha kazandırmak.
30 Yorumla
+1 yılöyle kaşarmı olunurmuş içinden gelecek :D (saçmalama bence normal yolundan devam et p**evenk erkekler için kaşar olmanın sonu kötü olur)
00 Yorumlaforumu doldur karkadaşlara ver kayıtlara başlasınlar...
43 Yorumla- +1 yıl
:D
- +1 yıl
+ iyisin hocam :)
çevrendekılere köpek gıbı davran yuz verme bakımlı ol seksı gıyın ama uzerıne atlarlarsa bı gun bana sövme :D
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden olmazsa kaşar olamazsın, kaşarcık olursun ancak..:)
00 Yorumladur yolcu yanlış yoldasın.Gavura kızıp oruç bozulmaz
00 Yorumla
+1 yılaçık giyinenlere kaşar iması var sevmedim bu yaklaşımı. açık giyinme nedir ya
07 Yorumla
Soran+1 yılKoskoca bi paragraftan cumleleri cimbizla ayiklayip provakatorluk yapma yaklasimini da ben sevmedim. Ne anlatmaya calistigim ortada iste ?
- +1 yıl
canım isterse provokasyon da yaparım ki provokasyon değildi bu. benim fikrim bu idi. bu kadar.
Soran+1 yılBenim sorumda yapamazsin , aradigim yanitlarin yonunu degistiriyorsun cunku. Her neyse .
- +1 yıl
yaptım, oldu. neyse. fikir belirtmek suç değil, hakaret vb olmadıktan sonra. görmezden gelirsin en fazla.
Soran+1 yılTamam gelirim sorun degil. Bi daha olmasin.
- +1 yıl
canım isterse yine olur. karşıdakine bağlı değil fikirlerim
Soran+1 yılMantikli.
+1 yıl"ergen değilim kişiliksiz hiç değilim"
ee ne kaldı geriye ?00 Yorumla
+1 yılSen sadece olgun gibi görün.Başka bir şey yapma lütfen!
10 Yorumlaöyle olmak seni degerli kılmaz ki
72 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşlıkta kaşar olmaya karar verdim demişsin içerikte ise evlenmeden hala olmaz demişsin bozulmayan kaşar mı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOha SPAM'ın böylesi.
"Kaşar oldum" diye bana mail atsan, gmail spam mail'e atar be.328 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAz önce sildim ben bu konuyu, gene mi gelmiş...
Cevap sahibi+1 yılGüncelleme : Güldüm lan kaşar gizli.
Soran+1 yılsen niye benim sorumu siliyorsun?
Cevap sahibi+1 yılSpam diye sildim annem. =(
Olmaz mı?
Soran+1 yılsanırım bakire miyim ya da bu pozisyon daha mı iyi , benden hoşlanıyor mu , bana aşık mı , o kızı nasıl yataga atarım , bu oğlanı nasıl kaparım, evliyim başkası var falan diye sormam gerekiyordu bir dahakine dıkkat ederim.
Cevap sahibi+1 yılSana mantıklı geliyor mu bu yazın? Ergen değilim diyorsun ama sözlerin beni düşündürüyor.
Bugün yoldan birisini çevirim "Hadi bir şeyler konuşalım, bişiler içmek ister misin?" diyecektim ama yapamadım. Çok bunaldım sanırım. Peki bunu neden yazıyorum buraya? Bilmiyorum...
Ayrıca güncellemene güldüm. =)
Soran+1 yılBilmiyorum tekrar ergenliğe girmiş olabilirim bugün..Ayrıca düşünmene gerek yok kimsenın senın kalbini bu kadar kırdığını sanmıyorum anlaman mümkün değil ve o dediğin hep bana da oluyor , sorsaydın ne olcaktı ki en fazla küfür ederdi sen de tüyerdin..
Cevap sahibi+1 yılKüfür etmez kimse burada ama bilmem, yalnız kalmak istedim sanırım.
İç ses : Niye tanımadığın, hatta tam zıttın olan birisiyle kendini paylaşıyorsun ki? Soruları okumaya devam et. Bu soruda takılıp kalma, hadi! Dağıt kafanı...
Soran+1 yılZaten her şey yalnızlığımdan vazgeçmekle başladı ,sen sakın geçme sonuçları kötü..
Bildiğim kadarıyla insan yemiyorum. Sadece kaşar olmaya çalışırken ergen oldum..
Ayrıca imla kurallarına dikkat etmeye başladım ,üç satırlık yazı 15 dakikamı aldı..
Cevap sahibi+1 yılBen ve yalnızlığım güzeliz. İnsan yemediğine eminim. İmla, güzeldir. İmla kurallarına dikkat eden insanları severim. 2-0 önde başlar nezdimde.
falan filan...
Soran+1 yılO insanın 2-0 önde başlaması için ,ortada başlayacak bişeyi olması gerekmez mi ? Bir de hiç beyninin ağrıdığını hissetiğin oldu mu ?
Cevap sahibi+1 yılHayır konuşmak hatta okumak bile başlangıçtır. 2-0 önde başlar bazıları. Tumblr severim. Varlığımdan haberi dahi olmayan insanları seviyorum.
Beyin ağırmaz, başın ağrır belki...
Annem yabancılarla konuşmamamı söylemişti. İyi geceler...
Cevap sahibi+1 yılGülmek istemiyorum...
Soran+1 yılUyumam gerek yarin okula gidecegim. Guzeldi.. tesekkurler.
Soran+1 yılYarin bugun aslinda.
Cevap sahibi+1 yılYarın da gideceksin, sorun yok. =)
Soran+1 yılBeni tamamlamazsan sevinirim. Rahat hissetmek istemiyorum da.
Cevap sahibi+1 yılEllerim görebileceğin bir yerde, güvendesin. Rahat hissedip hissetmemek senin elinde...
Rahatlık, hata yaptırır.
Soran+1 yılGuvende gibiyim. Ilginc bi sekilde. Hic tanimadigim , gormedigim bi insanla..hic tanismayalim olur mu. Bunu kaybetmek istemem.
Cevap sahibi+1 yılBi' dahaki konuşmamızda sen beni tanıyor, ben seni tanımıyor olacağım.
...ve hala güvende olacaksın. Sorun yok. =)
Soran+1 yılKucuk prensle tilkiyi duydun mu hic ? Hani kucuk prens tilkiye yakinlasalim demis tilki de demis ki her gun ayni saatte buraya gel , her gun bir adim daha yakinima .
Cevap sahibi+1 yılHer zaman söylerim. "Buralardayım..."
Kendi kendine iyi bak.
Soran+1 yılSen de .iyi geceler.
+1 yılCanım kaşar çekmişti, olduysan bir parça gönder. :)
00 Yorumla
+1 yılPiç erkeğin kız versiyonu da piçtir. Kaşarlık bambaşka. Senin kafan karışmış. Biraz sallan geçer.
00 Yorumla
+1 yıl3kg sut al iç kendini isıt pastorize ol .peki seni buna iten nedir?
01 Yorumla- +1 yıl
ne var yani kaşar ylnizca sizmi oluyorsunuz bende erkek kasarı olucam
+1 yılEski kaşarları daha çok seviyorum onlar lezzetli ayrıca tadım konusunda daha serbestler
00 Yorumlasakın ol bunalmıssın bellı yasadıgın olaylardan yasananlardan vs.
00 YorumlaSen kaşar derken sanırım hayatın zorluklarına karşı dirençten bahsediyorsun. Bunun için çare sensin.
10 Yorumla
+1 yılamaç evlenmekse gerek yok, erkek arkadaş arıyorsan yolun açık olsun
00 Yorumla
+1 yılHuni verem mi kafana takınca çok yakışır
41 Yorumlakasar olunmaz dogulur:)
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenle takilmani şiddetle öneririm yalnizlik çekiyorum ya...
00 Yorumlavermeyen kaşarlara hayır!
60 Yorumla
+1 yılAllahini seven alsin bunu burdan bunu alin burdan
60 Yorumla
+1 yılGavura kızıp oruç bozulmaz..
00 Yorumlasoruda kalbi kırılmış parçalanmış birini gördüm
30 Yorumla
+1 yılTaze kaşar mı eski kaşar mı?
00 Yorumlaevlenmeden olmazsa kaşar olamazsın bebeğim.
30 Yorumlakaşar olmana gerek yok işini bil yeter
00 Yorumla
+1 yılevlenmeden olmaz durumunu maddeden çıkarmalısın
10 Yorumla
+1 yılYapma böyle şeyler :))
Aileni kardeşini düşün ...00 Yorumla
+1 yıltam aklımdan gecıyordu tam uzerıne bastın :D
00 Yorumlaeski kaşar mı yeni kaşar mı :)
00 Yorumlaiçimdeki piç bırakma beni hiç :)
00 YorumlaKaşar olunmaz doğ... öeeh.
00 YorumlaEvlenmeden hala olmazsa senin iş olmaz
00 YorumlaZaten kaşarmışsın çok uğraşma.
00 Yorumlahayırlısı olsun diyelim ozaman
01 Yorumla- +1 yıl
Vericem aklını kaybetmiş yazık
+1 yılehe.
00 YorumlaŞu sütyen askısı mı?
20 Yorumla
+1 yılSenden kaşar olmaz.
00 YorumlaHerkese iş at
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz