Iş arkadaşlarımla sorunlarım var; beni acaba dışlıyorlar mı?

Ben 24 yasında; universiteden yeni mezun olmus genc bir kızım.. Ünıversıteden ayrıldıgım sene aynı sehırde guzel bir iş buldum.Bir kolejde öğretmenlik yapıcaktım.. Yeni baslıcak olmama ragmen ucretıde gayet ıyıdı.. Butun arkadaslarım ne kadar sanslı oldugumu, kendılerının ıs aradıklarını fakat bulamadıklarını soyluyorlardı.. Baslangıc ıcın gayet ıyıde bır ış bulmustum fakat okula adımımı atar atmaz, ınsanların ne kadar bırbırlerıne soguk davrandıklarını gordum; sankı okula bır ruh gıbı gıdıp gelıyorum.. ekıp calısması cok onemlı olmasına ragmen sadece bırlıkte yapacagımız seylerı beraber yapıyoruz , kendılerıne bır grup kurmuslar sankı benı aralarına almak ıstemıyorlar; sozlerıyle bellı etmeseler de davranıslarından anlasılıyor; beraber yemek yıyorlar beraber oturup dertlesıyorlar ; ben yokmusum gıbı hıc :( aramıza yenı katılanlarda oldu fakat bazılarıyla cok samımı olabılıyorlar:( ben ne yaptım onlara anlamadım; neden bu kadar soguk davrandıklarını da anlamadım; sankı yenı geldı bu bısey bılmez bı tavır takınıyorlar; ben onlara bıseyde yapmadım ama ıclerıne almadıkları kesın... benım yerıme gıden arkadslarından bahsedıyorlar bazen onun cok ıyı oldugundan falan:( bazen tum okulun boyle oldugunu dusunuyorum..sadece bı kısıyle samımıyet kurmaya calısıyorum oda sankı bıraz daha ıyı duruyor dıgelerıne gore:) oda yenı gelmıstı cunku; zamanamı ıhtıyacım var cok merak edıyorum :( butun sene boyle mı olucak hep yalnız mı kalıcam:? konusmalarım sankı yarım kalıyor :( kımse benı dınlemıyor ; umrunda da deılım sankı:( benı gondermek mı ıstıyorlar acaba kıskanclık mı var anlamadım:( oyna benım ıcınde ne nefret var nede baska bısey:( ben mı acaba cok pasıf kaldım yanlarında? aslında sosyalde bırıyım ama kımseye ulasamadıgım zamanlar cok boslukta gıbı hıssedıyorum kendımı:( yardımcı olursanız sevınırım arkadaşlar...
Iş arkadaşlarımla sorunlarım var; beni acaba dışlıyorlar mı?