Kızı beğenip (bu kesin! ) ama Bakmayan erkek utangaç ve çekingenmidir?
yoksa baska sebebi mi vardır taktik gibi ?
taktikse kız bu durumda napmalı?
yoksa baska sebebi mi vardır taktik gibi ?
taktikse kız bu durumda napmalı?
Bazen ortam ve ruh halinden dolayı nasılsa olmayacak yada ters tepki alacağından çekinerek bakmaz uğraşmaz... Bu en iyi ufak bir umut vermekle çözebilirsin, en ufak bir umutta direk atlıyorsa beğenmiştir.
teşekkür!
BEn çekiniyorum acıkcası :S
neyden :) ?
o bakarsa kafanı çekermisin? kız napsa cesaretin gelir?
ara ara bakışlar nedir? uzun mu yoksa bir bak bir bakma mı?
Caldionn ?
ara ara bakışlar nedir? uzun mu yoksa bir bak bir bakma mı? :-)
Cesaret verecek bakış at tebessüm et eğer gelmiyorsa umudu kes ...
cesaret veren bir bakış nasıl olabilir mesela? tebessüm edecek kadar bakmıyor sorun da orda :(
Sana baktığında gülüyor mu ? sende azıcık tebessüm et ..
dümdüz bakıyor. sora hemen çekiyor gözünü. benim tebessüme yada uzun bakmaya vakit kalmıyor. o yüzden sebebini merak ediyorum birde napmam lazim işte :)
Ne yapacaksın ; baktığını bile görmeyeceksin , çünkü sen kafanı çevirip ona bakmayacaksın ...
bunu yaparsam bana bakmasını sağlarmıyım peki?
kızın gönlü yok diyip uzaklaşmazmı
Cevap
15Cevap
kızı beğenip demişssin kesin olarak göstermişssin bunu nasıl fark ettin ?
bak şimdii belkide o bulunduğunuz ortama alışkın olmayabilir yanii genelleme yapma sakın senin yanında böyle diyee diğer insanların diğer kızların yanında da böyledir kanısını aklından çıkarmalıısın.
hep bakiyor. ben bakinca gozgoze geldigimizde basini ceviyor ani bir sekilde. ya da ben baktigimda bakmiyor. gormemis gibi norml siyle ilgileniomus gibi yapiyor. ama surekli goz goze geliyoruz.
hımm tamam o zaman git yanına tanışın kaynaşın bak bu bakışmalardan sonraki tanışma faslı çok önemlidir bunun uzamaması lazım uzarsa çok kasar kendini söyliym sana...
kim kasar kendini?
tanistim bile ancak mesajlasiorz
arkadaş kasar sende kasabilirsin bakışmalar sonrası hemen kaynaşmanız lazım en fazla 1 ay en fazla oda sonra iletişim problemi olur aranızda vede rahat olamazsınız birbirinizin yanında...
tanıştınızmı? eeee şimdi nasıl çocuk mesajlaşmalar felan ne durumda?=
bizimki bayaaa gecti ya.ne bir ay:(
bmarkadasca mesajlasiorz soru cevap okadr.arda o okuup cevap atmio.bakalim aonra.yazcakmi.
sanirim sadece meraktan yazio. ama ders bitince hic.yanima gelip selam demeyi dusunmuyo.bilmiyorum utaniyomu kaciomu umursamiomu.
hareketleri nasıl senin yanında ? ve telefonu nasıl aldı senin aptal okuyup niye cevap atmıyor ?
mesajlaşmayı kim başltıyor?
ve sen bu durumdan sıkıldınmı en önemliside o?
o bir soru sormustu.cevapladim bnde ama srjm bitmisti ta gece onbirde cevap attim.soru icermiodu ama.cevap atmamasinin sebebi ya diyck bsyi yok ya da gec attim.diye cevap verme grnde bulunmuyo bilmiyorm.en son k bakma once cevap atmk.isterdm ama telsarji btti yazmistim.
mesajlasmayi dun o baslatti.bn soru sormasamda o bysler.soruyodu..hep soru isaretiyle bir mesaj atio.ama merakda olabilir bilmiyoum.
bi onla gecen hafta mesaja basladik. bir gun bana sorular sordu. cikaramadm okuldn filan iye.cunku bn mesaj atmistim bizim unidensin dimi diye.yani merktn bana yazdi snrm.2saat sonra cevap atmostim oda donmedi.
sonra bir kac gun gecti yazmadi.yarina hazrmsn diye bn.yazdm bnim kim oldm merk edio diye.ama ozamn gayet sguktu nblm.cevapveriodu soylarma bn yazinca.
tamam bu iyiye işaret senin yanında nasıl çocuk hal hareket jest ve mimikler?
sadece cevapliodu sorularima yani.
sonra unide gorunce yazdi sen o sun dimi nsl.gidio filan.
ertesi gunde yazsmalr dvm.etti dun yani.ve benim sarjm.btmisti gece acabldm anca yazdim.
oda iste cevap yazmadi.onmli dgl.diyblrdi.yada.bilirim o duyguyu ilan uydurabilrdi bilmiorum .
iyi ye mi osaret cocuk soguktu ikinci gun sadece bn soruyodim o cevapliodi sonra yazmdi bsy.bnde kestim.konusmayi...blkide gec yazmama kizdi bilmiuorum.
yan yana gelmedik hic ama bir ara goz goze.heldimizde mesajlasma olmadn omce tedirgun ve huzursuz tavirlari vardi.hp gozunu ceviriodi.
iki gundur uzaktn selamlasncada utanir gibi basiyle selam verio nblm.tam utanioda dmk istemiorm kazik kadar adam
ooo daha muhabbet yokmu muhabbet olması lazım
yuz yuze yok henuz de ders cikisi yanima gelir diye beklerken hic gelmedi.kacmis snki hp onden...snce neden
yaaa daha muhabbet yokkk oooooooooo nasıl bir iş bu böyleeee ...
Masjla muabbet edioz hersey soruyo ordn burdn konusuoz ama
çok acayip yanına gelemiyor ama
Bende anlamiyprum neden gelmiyor.blkide o inene kadar ben cikmis oluyoum bilmiyorum belke de diyebilirdo cikma hemen derdi bilmiuprumki neyden kacio..:/
Şöyle ki sana karsı besledigi hissi sana bakınca sen onu anlayacakmıs gibi hissettigin için bakamaz yanı utanır bu durumda kız ona bişeyler hissediyomus gibi davranıp guvenını toplamasını bekler
teşekkür!
Kız bu durumda ona bakmalı , erkek emin değildir karşı tarafın duygularından , utangaç erkek bakar her durumda
tsk!
Utangaç ve çekingen olabilir ya da gelip tanışsa bile konuşacağı pek bir konu yoktur ya konu açmakta pek yetenekli değildir.
Bakmak zorunda değil ya da beğendiği için hoşlanmak zorunda da değil..
beğendiğin bi kıza sen niye bakmazın mesela?
sevgili yani?
nasıl yani ?
birde kafasındaki o kız yerinde olmak için napmali peki?
bakışarak nasıl çekerim ilgiyi peki? daha gelişmişini nasl yaparım henüz baakışma aşamasnda çünki
emin değil im çünki. ilgisini çekmek amacım ki çekmişim ama ben baktimda bakmaması ne olabilir bilmiyorum . fikir edinmek istedim. ondan sordum sanda gelişmişini nasl yaparım henüz bakışma aşamasndayken diye
kesinlikle cekingen tiptir ...utangaclik dogustan ve genetige baglidir fakat zamanla bu atlatilir cevre ve kisinin kendine olan guvenine gore degisim gosterir bilgi istersen yaz
napmalı kız bu durumda?
not:kız baknca çocuk başın hemen ceviriyor ama gizli de bakıyor.
yaz dedin cevap vermiosun :)
ben beğeniyom bakıyom ama nabcaz sonra acaba hoşlanıyormu kız ?
evet nabcaz :)
utanan erkek asıl bakar.. bakar ama hep o bakınmakla yetinir..
net ve kesin utangactır ve o kızın kendısıne bakacagını sanmaz
kız bu durumda napmalı sence
Öz güveni Eksiktir Kız güzelse hiç denemez bile
kız napmalı ?ya taktikse rezil olmadan kız?
Kız iyice hoşlandığını belli etmeli yanına gitmeli uzunca gözlerine bakıp gülümsemeli ancak olur ancak anlar o :D
Özgüven eksikliği de olabilir.
özgüven eksikliği olan bir tip kasıla kakıla yürürmü? yada emin yoksa maskemidir bu?
kambur bir yürüyüşü var. öne doru. ama gayet rahat görünyor arkdaşlarıyla olsun yürürken olsun . ilgisizim havalarında ağrm gibi davranio sanki? hala özüven eksik olabilirmi?
belki sen onu istemesin diye bakmaz
Beğendi ve bakacak diye bir kural mı var ?
+1
Beğenmeyip bakmayan neden bakmaz o halde vardr sebebi
yolda her gördümu kast etmiyorum ki.
ben olsam Beğendiğime bakarrım .
ama bakmayan çekingenmi taktik mi utangaçmı olabilirrr sebep ne diye bende fikir için soruyorum. Beğendiği halde neden bakmaz diyorum sebebi nedir diye soruyorum. bakar bakmaz tarşmasna girmek için değil
Herkesi beğeniyodur o :D
her erkek bakar
bakmazsa? beğendiğ halde?
begendıgını nerden bılıyon
gizli gizli bakıyor bakmayınca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar