Erkeğin güzeli çirkini olmazmış. Sorumluluk sahibi, duruşu olan, güçlü, güven vereni zaten karizmatik gelir kadınların gözüne. He hem tipsiz olduğunu düşünüp hem de ezik ezik hareketleri varsa biraz zor o adamın işi ya, kadınlar bundan hiç haz etmez
Kime göre tipsiz? Birini görürsün kafanı çeviremez, bakışını kaçıramazsın. Ama aynı kişi bir başkası için son derece normal hatta itici olabilir. Nasıl baktığına bağlı. Önceliği tip, fizik ya da kabuk olmayan insanı önce içi etkilemeli. Sonra zaten bakış açısı değişir ve herkes gibi göremez o kişiyi.
Kitap okuyan adam sadece kapağına bakmaz. Bakan varsa edebiyattan anlamıyordur. Aynısı insanlar için de geçerli. İnsan ruhunu okumayı bilmiyor demek ki
Alakası çokta var benim exim de dış görünüşü önemsemiyor gibi sonra bir kavga sonrası yüzüme vurdu dediğim gibi %80 -%90 ı bakıyor o yüzden kendinizi kandırmayın
Vallahi yalan söylemicem bende tipe bakmam diyorum ama bende tipsizim o yüzden çirkin birinin yanında olursam hem kafam rahat olur hemde çirkin daha güzel sever, sanırım güzel sever emin değilim 😅
Ya öyle demeee sen kendini sevip değer vermedikten sonra gelen üzer giden üzer zaten knk ilk önce kendini sevmelisin spor yap bakımlı ol ne bileyim geliştir kendini bi şeyler yap yani
Vallahi kendimi bildim bileli 4 5 yaşlarımdan beri kendimi tipsiz buluyorum çevremdeki insalarında benim dış görünüşüme karşın olumlu geri dönüşler almadım bu güne kadar, hatta kızlarla konuşmaya çalıştığımda ise böyle öcü gibi muamele görüyorum hatta bir kıza baktığıma bile böyle gözlerinden ne bakıyorsun mk maymunu der gibi bakıyor belli yani nefretle bakıyor ona baktığım için, mk altı üstü baktım yani konuşmadım bile neden sert sert bakıyor bütün kızlar böyle dışarı çıkamaya utanıyorum