Başım kapalı açılmak istiyorum

20 yasındayım yurtdışında yaşıyorum ve 11 yaşımdan beri kapalıyım. Annem küçükken kapanmamı istemişti bende çocuğum ya hiç hayır demedim ve örtündüm. Aslında bir yanım hiç istememişti ama söyleyemedim kimselere. Hayır istemiyorum deseydim kızmazlardı ama çocukluk ya korktum.

Yıllardır içime atmaktan artık son zamanlarda içten içe patlaklık vermeye başladı. Zorlanıyorum içimden gelmiyor Allahın gücüne gitmesin ama ben bunun bilincine vardığımda kendi isteğimle kapansaydım keşke diyorum. Hala inançlıyım ama namaz abdest hiç birşey yok. İçimdeki Allah sevgisi çok büyük.

Şimdi açılmak istiyorum bu kararı kendime bile itiraf ederken çok zorlandım. Bazen kendimden utanıyorum ne biçim kapalısın diyorum, adabıyla yerine getiremiyorum. Dar giyiniyorum tırnaklarımı ojeliyorum vallahi utanıyorum bu yüzden. Adabıyla yerine getirenlerede laf geliyordur benim görenler.

Yurtdışında yaşadığım için önyargılardan da bıktım, hep dikkat çekmekten bıktım, kendim gibi olamamaktan yoruldum. Dışarda gezerken haretlerim hep kısıtlı koşamıyorum kalabalık içinde utanıyorum herkes bana bakacak biliyorum.

Okulda öğretmenler tarafındanda da zorluk yaşıyorum. Seneye üniversiteye başlayacağım ve bu sorunları oradada yaşamak istemiyorum ilerki hayatım içinde endişeliyim.

Şimdi aileme nasıl söyliycem bilmiyorum. Çok geniş bir çevremiz var ve annem çok dindar çok sevilen birisi. Onun vesilesi ile kapanan çok arkadaşı var sohbetler verir vs..

Bana bir akıl verin ne yapacam bilmiyorum. Aileme nasıl söylerim okulumdaki herkes beni kapalı gördü açıldığım ilk gün açık gidince nasıl olur ne düşünürler..
Güncellemeler
+1 yıl
Dün annemle konustum bu konu hakkinda. Katiyen acmama izin vermiyor. "Anne cocuklugumda beni zorladin ve şu anda icimden gelmiyor sen istedigin icin yapiyorum" dedim. Bunun Allah katinda ne degeri var, iman insanin icindedir görüntüsünde degil diyorum anlamiyor.

"Bundan sonrada ben istedigim icin yapmaya devam edeceksin, zamanla icine o sevgi gelecek benim toplumda bir yerim var bunu senin yüzünden bozamam" diyor.

Cok caresizim. Siz ne yapardiniz benim durumumda olsaniz
Başım kapalı açılmak istiyorum