merhaba arkadaşlar hiç öğretrmeninize aşık oldunuz mu ?
aşık olduysanız öğretmeninize bunu hissettirdiniz mi ?
aşık olduysanız öğretmeninize bunu hissettirdiniz mi ?
Dersanede ki matematik hocama aşık olmuştum. Matematik netlerim çok yüksek gelmeye başlamıştı. Gece yarısı sırf sesini duymak için arayıp hocam şu şu soruyu yapamadım yardım edermisiniz diyodum o da telefonda anlatıyodu. Öyle aşıktım ki hangi saat hangi sınıflara dersi olduğunu biliyodum. Her tenefüs sınıftan çıkıp kosa kosa çıkacağı dersliğin önünden geçiyor gibi yapardım. Her gördüğümde konuşurdum. Elimde hep bi matematik kitabı olurdu nedense yapabildiğim soruları bile yapamamış gibi yapıp tekrar tekrar dinlemeye giderdim. Hocaya özel süpriz doğum günü organizasyonu yapmıştım. Ben hiç böyle aşık olmamıştım. Dersanenin son günü hocayı öptüm.. İçim burkuldu. O hep bana öğrencisi gibi bakıyordu, bense platonik aşkım..
Bende böyleyim hatta daha da fazlasının çok çok seviyorum canımı istese veririm ama o hiçbir şey yokmuş gibi yaşıyor.. aslında farkında ama belli etmiyor... boyle yaşıyoruz işte
aşık olmadım ögretmenlerim gözümde ögretmen oldu hep.. ben aslında kmsenin asık oldugunuda düşünmüyorum.. sadece hayranlık olabilir bu en fazla onu begenmek örnek almaktan öteye gideceğini sanmıyorum kişi erkek ögretmen olunca ask diye yorumluyo olabilrler...
Üniversitedeyken ingilizce öğretmeni vardı dersimize giren. Benden 3 yaş büyüktü kendisi.
Bir insan bu kadar kibar, bu kadar hanım hanımcık olabilirdi.
Ders anlatırken gözlerinin içine dalardım, o da anladı zaten bunu. Derste bakışırdık da. Fakat evliydi, aşk olsan neye yarar...
Evet. Hatta başka dersliklere de gider dinlerdim onu.
Mersin'de okudum.
oldum :) hatta bu yıl aldığım bir dersteki hocama :) İşin ilginci ders cuma günü,teknik seçmeli dersim,sadece ben gidiyorum derse,kimse gelmiyor.3 haftadır beraber işliyoruz,teke tek :))) Sarı saçlı çok tattlı sempatik,şirin bir kadın,ses tonu gülüşü süper! 34 yaşında yalnız :(
Cevap
14Cevap
Şimdi bizim sınıfa yeni bir hoca gelmişti ve ben haricimde herkes hocaya aşık olmuştu LGS döneminde kimseyle aşk meşk ugrasamazdim herkes hocayla konuşmaya calışırken ben gerçekten hocaya gercek sorular soruyordum başka konuşmamız yoktu kızlar okula gelirken maşayla saçını yapıyordu parfüm kokuyordu sınıf ben güzeldim ama asla parfüm benzeri şeyler kullanmazdım ben sınıfın en arkasından oturup ders çelışirdım hoca hep en arkalara gelirdi ben ise sonradan fark ediyordum güzel resimler ciziyordum ara sıra hoca ise fotoğraflarını çekip kendi instegramında paylaşırdı ben çok fazla rahatsız olurdum çünkü Instagram da attığı fotoğrafların açıklamasında bana aşık olan öğrencim resim yapmış yazıyordu ben direktman hocaya söyledim ama devam etti bende resimlerimi artık o hocanın dersinde çizmicektim kızlar hocanın Instagramına girdiler ve gördüler bana zirbalık yaptılar ama yeter diyip bir sonraki nde tokat atarken kızın bileğinden tutup büktüm kız acı içinde bağırıyordu ben hala büküyordum çünkü gözümün önüne bikere o siyah perdeler kapatı kıza takme attıp sınıfımi değiştirdik tekvandoya gidiyorum artık hocanız yakışıklı ise sakın hocaya bulaşmayın bide sınıfın hepsi aşık olduysa zorbalığa neden olursunuz
lisedeyken beden eğitimi öğretmenimiz gençti ben ondan değil ama o benden hoşlanıyor gibiydi derste istediğimi yapıyordum bana kızmıyordu diğer kızlara kızıyordu canım istemediğinde derse girmiyordum oturuyordum arkadaşlarımı seyrediyordum oda gelip yanımda oturuyordu
lisedeyken ben 16 o 22 yaşındaydı okula yeni gelmişti 2 sene çalıştı sonra gitti ama çok rahatsız oluyordum arkadaşlarım yanlış anlıyordu aramızda birşey var sanıyordular bikere izin alıp eve gidcektim babam okula gelip alcaktı arabayla o öğretmenin odası ayrıydı gittim izin almak için sonra çıktığımda bi arkadaşım geliyordu napıyordunuz demilti bana ya bide tenefüste falan saçımı çekiyordu bahçede otururken yanımıza geliyordu elni falan omuzuma atıyordu bende itiyordum sapık ya
derste istediğini yaparken karşılığında böyle şeyler yapacağını akıl demememiş miydin?
@yenibirisi yani derste istediğimi yapmama izin verdiği için o yüzden bana sarılıyordu falan öyle mi? ben hep ondan uzaklaşıyordum ve bu durumdan hoşlanmadığım ı çok iyi anlıyordu hem sürekli oturuyordum demedim ki hem oturmadığım zamanda mesala basketbol falan oynarken hep karşı taraftaki takıma giriyorduki topu benden alırken bana dokunabilsin falan diye bende ay benim canım istemiyor kendimi iyi hisetmiyorum diyip oturuyordum :D:D o öyle kalıyordu bizimkilerle basketnbol oynuyordu :D
hocam sizin karsiniza nasil cikti bu soru yanlis anlamayin merak ettim
bazı hocalar sınıfta kendine özel biri belirleyip öyle ayrıcalıklı davranabiliyo bazılarıda harbiden abazan.. öğrencilerden hoşlanıyo.. benim dikkatimi bizden küçük sınıflara giren matematik hocası çekti ..ruh gibi dolaşıyo etrafta işte o hareketleri beni öldürüyoo. çok salaş dağınık kendinden geçmiş bi görüntüsü var. işteee onu çoook çekici buluyorum been :D bu olaya verilen isim sadece' hayranlıık' yavrım :D
öğretmenlerime bakış açım daha farklı old. için olmadım
bizim bi ingilizceci vardııııııııı...facemı dodurmadan once sohbet etmıstık uzun uzun,orda ıtıraf etmıstım... cocukca bıseydı tabi.. sınıfın kızları bıle asıktı ona..
ben hoşlanmıştım ondan. din hocamızdan. bayandı. çok efendi ağır oturaklı bir kişiliği vardı. kapalıydı bir de. keşke büyük olsam da onunla evlenebilsem diyordum kendi kendime. tabi eskilerde. kendimi gizleme gereği duymuyorum.
düşüncem bile yanlış biliyorum ama... böyleydi.
evet ilkokul 1.sınıftaki öğretmenime aşık olmuştum,ama o beni hep dövüyordu dedimki ulen bu nasıl aşk insan sevdiğine vururmu diye gurur yapıp onu bıraktım:)))
Aşık olmak değilde. Çok hoş adam dediklerim olmuştu.
Aşık olmadım ama şuan benimle ciddi anlamda ilgilenen 30lu yaşlarda evli, çocuklu bir hocam var. Adam karizmatik ama.
evet ortaokuldayken türkçe öğretmenime aşık olmuştum o da anlamıştı. çok komikti yaa bak şimdi hatırladım :)))
ya zaten ortasondaydım arkadaşımla hep onun yanına soru sormaya gidiyorduk. ama ben hiç konuşmuyordum onla o da benle konuşmaya çalışıyordu(konuşmadığım için) sonra birgün bana sordu sen neden bana böyle uzak davranıyorsun birşey mi yaptım gibisinden öyle birşey olmamıştı. ama komikti yaaaa
lise bitene kadar tüm bayan öğretmenlerim hakkında devamlı suretle ders boyunca çeşitli fantaziler kurdum yada uyuyodum zaten
ben öğretmenim. 4. sınıf öğrencilerimden biri aşık bana. hem duyuyorum hem farkediyorum. ama tabi aşk değil çocukça bir heyecan.
aşık olmadım ama kölesi olmak istediğim Hanım öğretmenim çok oldu.
İlkokul öğretmeniyim. Bana aşık çok öğrencim var. Hepsini de çok seviyorum.
hepsini sevmekte neymiş :D bi tane seçicen yok böyle bi terbiyesizlik ya ! :D
bi ingilizce ögretmenim vardı beton sarısın gördüm mü dagları devırıyordum =)) buyum kadın yaşlandı deviremedim.
2. sınıfta coğrafyacı vardı tatlı adamdı onun dışındakilerin hepsi yaşlı dedem yaşında adamlar :(
ben sınıf öğretmenime asık olmustum ama cabuk gecti
ünide danışman hocamı cok begenirdim. yemegee cıktık bişeyler yedik filan.. yakından tanıyınca aslında begenilcek bi tarafı olmadıgını fark ettim.:)
ben hepsınden nefret ettım sevdıgım bır Allahın kulu hoca olmadı
Evet oldum hissettirdim tabi o da biliyordu. Hoşunada gidiyordu :)
Offf Aydan Offf
ben:)kesinlikle hissettirmedim çocukluk işte:)
hayır ya sanırım bizim tüm hocalar sünepeydi :D
ilk okul öğrtemenime aşıktım :)
ben oldum. gittim kendisine de söyledim.
Sonra ne oldu peki sen söyleyince nasıl bir tepki verdi
Hoslandıgım oldu
Yemeğe çıktım ok by.
Lisedeyken oldum.
Oldum
Tabikide olmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar