Peki siz hiç öğretmeninize aşık oldunuz mu? Bu aşk size bazı şeyleri daha iyi yapma ve düzeltme fırsatı verdi mi?
Ortaokulda bir fen bilgisi ogretmenim vardi. Ama nasil tatliydi anlatamam. Böyle gamzeliydi. Tatli dilli güler yüzlüydü. S leri söyleyemez peltek konuşurdu. Cok severdim hocayi goruncr heyecanlanirdim dersini dort gozle beklerdim falan sonra buyudum gecti. Amma bana guzel duygular hissettirmisti sagolsun kendisii♡♡
İngilizce öğretmenleri her zaman güzel ve yakışıklı oluyorlar ya ben de İngilizce öğretmenime aşıktım
Cevap
10Cevap
Yedinci sınıfta olmuştu galiba yanlış hatırlamıyorsam
Bir ben olmadım sanırım.. :))
Hayır olmadım
Öğretmenlerimin yüzünü bile hatırlamam karşıt cinslerden. Kendi hemcinsim olan öğretmenlerimle hala sohbetim var.
olmadım genel olarak hayatım boyunca 1 kez aşık oldum o da ilkokul 1 de o kızı da dudaklarından öpüp başka şehre taşındım (babamın işi gereği)
Benimki aslında tam olarak aşk sayılmaz. Bana bir iyilik yapmıştı. Ben de bir de dış görünüşünü babama benzetince duygusal olarak baba sevgisine benzer bir şekilde bağ hissetmistim.
😎👍
@Tatlı_günahlar Sence anlattığım şeyler aşk belirtisi mi?
X per puanın var mı? Uluorta sevmiyorum muhabbet etmeyi
@Tatlı_günahlar yok soruma cevap versen yeter sadece
Üzgünüm 😊👍
Hayır ama lisedeyken, matematik hocamdan çok hoşlanıyordum :D
Hayir olmadım, ama olan arkadaşımın mektubunu yazdim , yazısından onu tanımasın diye 😄
Hoşlanma olmuştu ama çok güzel ve seksi olduğu için sanırım 😊👍
Yok olmadım sapık mıyım kardeş evli barklı çocuklu kadına aşık olayım.
Bilişim öğretmenlerim hep çok yakışıklıydı hepsine aşık oldum jfjdjf
onlarda sana olabilirlermis
Olmadım
Çekici bulduklqrim var tabi
Wtfff tabikide hayir 😂
Aşk değil de etkilenmiştim. Ortaokulda
Matematik ve kursta yabancı öğretmene
Evet 😂
😶✋🏻
Olmadım💁🏻♀️
Hiç olmadım
Evet oldum gibi daha doğrusu hoşlandım