henüz 18 yaşındayım bu zamana kadar çok az kişiyle ilişkim oldu ama artık hiçkimseye güvenim kalmadı.. başta hoşlandım evet daha sonra çok güçlü duygular hissetmeye başladım güvendim bana karşı duygusal davrandılar ve tamam dedim her seferinde güzel bir ilişki olucak bu sefer dedim.. ama olmadı. sadece bedenimi beğendikleri için peşimden koştular yola getirip götürmekti hepsinin amacı en uzun süreni 3 ay oldu :( hep böylemi hiç mutlu olamicak mıyım :(
Cevabın nedir?
kaz döneminden kız dönemine geçiş evresindesin.. bunlar olağan, sıkıntılar , kullanıldığını düşünüyorsan, ki bu yanlış, çünkü yaşadığın paylaşımlar sen istemeseydin yaşanmazdı.. kimse heleki sevgilin olacak kimseler, sana zorla hiç bişey yapmaz.. ciddi ilişkilerse istediğin o halde ciddyetini muhafaza et...
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten ciddi soguk biriyimki.. o yuzden uniye kadar hic iliskim olmadi..kimseylede birsey paylasmadim bana tuhaf geliyo boyle seyler. benim icin ne kadar ugrastiklarini neler yaptiklarini anlatsam kimse inanmaz :D oyuzden anlatmiyorum o kadar etkilenmistim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkide birinin amacı evlenmek değilse yatmaktır 18 yaşında biriylede kimse evlenmek için çıkmıycana göre kafayı çalıştır
310 Yorumla
Soran+1 yılben oyle bir kiz degilim ama hani eglence istemiyorum bunu bile bile yanasiyolar
Cevap sahibi+1 yılsenin onla çıkmaktaki amacın ne onu bir söyle
Soran+1 yılonu gorunce midemde kelebekler ucusuyodu tek nedeni bu yemin ederim
Cevap sahibi+1 yılo kelebekler senden başka kimsenin pek umrunda değil onu söyliyimde eksilemeye devam et ama gerçek bu, inşallah iyi insanlarla karşılaşırsın
Soran+1 yılben eksilemedim. farkindayim kimsenin umrunda olmadiginin. yalniz olucem iste bunu kabulleniyorum
Cevap sahibi+1 yılsen 18 yaşında nasıl yanlız ölücem diyosunya :D daha hayata başlamadın bile önce bi okul filan bitir işe başla sonra de onu :)
Soran+1 yılbelli oluyo ilerde bundan sonrasi daha kotu olucak.. alismak en iyisi midem bulaniyo gercekten
Cevap sahibi+1 yıloff saçmalamaya bende lisedeyken sevmiştim bi kızı olmadı iletişim bile kuramadım, şimdi facebookda arkadaş listemde ama diyorumki iyikide bulaşmamışım çünkü hepten yoldan çıkmış, yani her şerde bi hayır vardır ileride telefisi olmayan olaylardan yırttıysan şimdiki üzülmen sadakan olsun, - üff tvdeki hocalar gibi konuştum :)
Soran+1 yılevet ama bu sekilde yalniz olucez belkide.. belkide hayirdir iste benim icin her seferinde bunu gordugum icin. yinede tesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılherkes üzülür birşeylere ama emin olki bikaç ay sonra hiç deymezmiş diyceksin :D
+1 yılBu kadar büyütme bence , denemişsiniz olmamış anlaşamamışsınız ayrılmışsınız , bu beni kullandılar sendromundan da vazgeçin .Madem öyle kanmayın , inanmayın , kararlı olun taviz vermeyin ...
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
hmm ama seçımı yapanda sen olucaksın sonucta.. oylelerını secmeyeceksın nıyetlerınden anlasılır zaten.. duzgun ınsanı bulmaya bak derım..
06 Yorumla
Soran+1 yılher seferinde duzgun saniyorum inan.. oyle seyler yapiyolarki ben bu konuda sanssizim
Soran+1 yılaynen oyle canim yaa ilk iliskimde kor kutuk olmustum hemde :(
Soran+1 yılevet canim.. bu temeli bunu yapmak cok zor ama
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18Cevap
+1 yılbu erkekle alakalı aslında yanı erkegın doymus yag oranı yuksek olucak bıraz :D olmadımı seın fızıgın fark etmez erkek pesınde kosar gıder :D onun ıcın hayatı kendınde bulma..dunyanın duzenı bu ..
hep National Geographic dekı doga belgesellerını gozunu onune getır :D hep erkek yanasır ... :D00 Yorumla
+1 yılBu yasta ne iliskisi be kizim? Git derslerine bak sen. Oku bitir universiteyi sonra bak bu islere. Birinden hoslanirsan gulumsersin ona utana utana, o da gelir, konusunca dersin ben seni tanimak istiyorum eger olursa evlenelim de///===== saadet bu formulde inan bana
00 Yorumla
+1 yılBide Sana Yanaşmayanlara Bakmayı Dene İstersen ?Milletin Terbiyeli Dediği,İyi Çocuktur Dediği ne Biliyim İşte,Sana Sulananlarla Uğraşmayı Bırakıp,Diğerlerinde Ara ne Arıyorsan..Ondan Sonra Dersin Hep Aynılar mı Diye...
04 Yorumla
Soran+1 yılilk izlenimde onemli ama yani hem benim icimde birseyler uyandiricak hemde onda uyanicak ask istoyorum ben :(
Soran+1 yılhayir ya kesinlikle asik oldugum insanda bunu aklima bile getirmedim :( sadece midemde kelebekler ucusuyodu cok farkliydi bunu yasamayan bilmez o ayri
- +1 yıl
Sadece Hayallerde Olur O.En azından Benim İçin..Tesadüftür O Bahsettiğin Kişiyi Bulmak..Sen Sadece Seni Mutlu Edebileceğini Düşündüğün,Düzgün Birilerini Bulmaya Çalış..Aşkı Beklemek Yerine Belkide Sen Aramalısın ?
bütün erkekler aynı değildir mesela yasıtın erkekler hava pesinde kosarlar ben sunu goturdum sole goturdum diye arkadaslarına anlatıp hava atmak icin bir de beyinleri yukarıda değil asıgıda oldugu icin istedgin gbi birini bulamıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hep yollu erkeklere denk gelmişsin. Öylelerini ya kullanıp atacaksın ya da hiç muhatap olmayacaksın. Bundan sonraki ilişkilerinde buna dikkat et. Kimseye hemen güvenme.
Ama kıymetli erkekler de olabiliyor, onlardan çıkar karşına inşallah.01 Yorumla
Soran+1 yılcok sagol canim insallah seninde boyleleri hic cikmaz guzel bir iliskin olur
+1 yılSiz kizlar neden dogru erkek seciminde basarisizsiniz? Erkekleri elestireceginize bunu sorgulasaniz daha samimi bulurdum sizi
03 Yorumla
Soran+1 yılaslinda ben cok seciciyimdir dedigim gibi romantik biriyim sevgi ask istiyorum her seferinde guveniyorum :( bu zamana kadar kimseye guvenmedim aslinda iliskim olmadi hep reddettim bildigim icin ama insan yalniz kalamiyo kandim birine :(
- +1 yıl
Peki neden bunu butun erkekler boyleymis gibi anlatirsiniz ki bircok erkek arkadasim sevdikleri kizlarla evlendi ve bir coguda mutlu Biraz gelistirin kendinizi bir insanin dusunceleri daha faaliyete gecirmedende anlasilabilir duygularinizin kolesi olmayin
Soran+1 yılben DUYGULARIMIN KOLESIYIM
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendin bile kucuk oldugunu dusunuyorsun ve cok az kişi bile olsa kac kişi bu ?
bu zamanlarda sevgilisi olanlar güveni bu kız sarsılır.
2-3 sene sonra daha mantıklı hareket edersin.04 Yorumla
Soran+1 yıl4 tane oldu oda gecen seneden beri iste ondan once iliskilere sicak bakmiyodum zaten bana yanasanlarin hepsi abazaydi lise malum :D
Cevap sahibi+1 yıl4 ? epey olmuş... 1 senede 4 ? yazık...
Soran+1 yılneden yazik dedin benim ne sucum varki :(
Cevap sahibi+1 yıl1 senede 4 kişi _? ve 18 yaş..
üzgünüm. yardım edemem..
bazıları aynı olmasalarda...sonuç esas mesele...Aslında hepsi ERKEK
10 Yorumla
+1 yılBen de kızlar için aynı şeyi düşünüyorum.Bence bunun cinsiyetle alakası yok,her iki cinste de aynı porblem mevcut.Lafın özü cinsiyet değil şahsiyet meselesi.
00 Yorumla
+1 yıldaha işin başındasın hele bir duır yaşın şöyle bir 28 29 olsun neler göreceksin daha
00 YorumlaBu senin şansına olmuş ama herzaman boyle olmaz sıkma canını daha yasında var sabret yilma hemen cok güzel asklar var önünde
00 YorumlaDoğru yaşın geldiğinde doğru kişiyi bulursun sence daha erken değilmi ?
02 Yorumla
Soran+1 yılilkokulda bile sevgilisi olan arkadaslarim oluyodu ne diyosun :D lisede bile hic iliskim olmadi redderdim hep uzak dururdum soguk biriyim aslinda ama ask ve sevgi cok farkli benim icin artik zamani geldi diye dusunmustum :(
Canim yaşin kücük ve şu an yanliş ve dogruyu anlayamazsin o yüzden dikkat zor ol koştur peşinden
10 YorumlaErkekler 5 ana dal altında 25 er kategoride yer almakta.
01 Yorumlabu doğanın kanunu sende bedenini vermeyeceksin niyetini anlayana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu saçma sorularda sadece bizim türkiyede soruluyo , sankı uzaylısınız siz , sex olmadan ilişkimi olur. türkiyedeki erkeklere acıyorum ya keşke norveç e gelsenınde bıdaha dönmek ıstemessınız. :)
021 Yorumla
Soran+1 yılsex olmadan bal gibide olur.. ask olunca insan onu dusunmuyo bunu yasamayan bilmez.. tamam bende cinsellige karsi degilim ask ve sevgiyle sevismek cok farklidir ona tamam ama fuckbuddy iliskisi cok ayri. norvecteki insanlarin amacimi kalmis allah askina metrolar enjeksiyon kayniyo orda tabi hayatini yasar bizim seks duskunu abazanlar
Cevap sahibi+1 yılha ha ha koptum herşeye kadar güzel yazmışsın da bizim sex düşkünü abazalardedin ya :) ben 6 aydır türkiyedeyım gördüğüm kadarıyla abaza erkekler değilde kızlar sanki. cinsel deneyimi olmayan kız dolu türkiye sence kım abaza :)birde yolda bakıyorum sümüklü kezban bile burnu bır karış havada yürüyo gördükce onları gülüyorum :) burda rihanna gibi kızlar erkek peşinde koşar orda sümüklüler havada uçar :)gerçi sizde alışmışınızdır istediğiniz kadar eksi verin ama gerçek bu .
Cevap sahibi+1 yılha birde şunu ekleyim illaki sex yapın demıyorum tabıkıde ınsan kendini eşine ssaklamalı bunu kesınlıkle savunmuyorum ama isyanınnız neden bunu çözemedım sankı başka bır ırk gibi davranıyonuz cinsellik sankı sadece erkeklere var gibi davranıyonuz onu anlamadım.:) neyseya ben karışmıyım . bana ne :) 2 ay sonra yokum zaten .:) türkiye sisin olsun ama güzel memleket gözünü sevdiğimiz yeri :)
Cevap sahibi+1 yılddmimple bizim gibi erkekler değil heyer öyle olsaydı bu olay norveçtede fransadada vs vs başka ülkelerde de böyle olurdu . ama bu sorun sadece türkiyede var yani senın gibi erkekler diyemessin çünkü sorun sizde. bizim burdakı kızlarda böyle bi sorunyok .cinsellikten bahsetmıyom cinselliğe edilen isyandan bahsedıyom.sanki kendileri cinsel iç güdüleri yokmuş gibi davranılmasından bahsediyorum. cinsellik yapında demıyorum neden isyan edıyonuz siz uzaylımısınız diyorum. yeterince acıkmı konu
Cevap sahibi+1 yılbu arada cinselliğe bu kadar aç bir kadın /erkek topluluğundan artı olmayıda beklemıyorum gerçek bu istediğiniz kadar eksi vere bilirsiniz.şaşırmam :)
Soran+1 yılsumuklu kezban mi ahahahah sanirim benide onlardan sandin yalniz norvecli kizlara bin basarim tatlim bende gurcistanliyim :D ordaki insanlarin amaclari kalmismi sen benim soruma cevap ver asil.. ordada bulundum merak etme metroya binemiyodum etraf enjeksyon kayniyodu adamlar artik doymus herseye.. evet turkiyede cinsellik tabusu var hala ona birsey demiyorum avrupa ulkelerinde kesinlikle boyle bir durum yok ama ben sizin gibilere aciyorum oraya bunun icin gidiyosun :D
Soran+1 yılenjeksiyon derken uyusturucunun dibine vurmus durumdalar onada aciklik getiriyim ayrica norvec escinselligin ve uyusturunun en yaygin oldugu 2. ulke.. bilmem anlatabildimmi
Soran+1 yılayrica sunuda eklemek isterim herkes ektigini bicer.. ne istersen hayattan ne icin cabalarsan onu elde edersin.. ve musluman oldugum icin sunuda demeliyim kaderimizi amellerimiz belirler.. sen bu hayati secmissin boyle mutlusun bunu istiyosun orda bir hayat kurdun belkide kendine.. senin kafadan insanlarla surduruceksin yasamini.. ben ask sevgi istiyorum sadakat baglilik istiyorum inanclarim var butun bunlarla besleniyorum bende.. bir baskasi icin durum daha farkli olabilir..
Cevap sahibi+1 yılSen konuyu sapıtmışsın. ikincisi bensana kezban demedım türkiyedeki yolda burnu bir karış havada olan ınsanlardan bahsettim neden üstüne alındın anlamadım.ondan sonra sırf cinsellik için insanlar ülke değiştiremıyor canım ,cinsellik için gitmişsin diyonya arka sokkaktaki bakkala gitmiyoruz. önüne gelen istediği ülkeye gidip yerleşemez.
Soran+1 yılartik o kadar zor degil bu isler biliyosunki cok daha kolaylasti. sen norvecte yasadigin rahat hayati anlattigin icin bunlari yazdim :)
Cevap sahibi+1 yılondan sonra biraz cahilsin sanırım.ben size önunuze gelenle yatınmı diyorum.sadece cinsellik erkek için neyse kadın için de odur insanların hüçrelerine kodlanmış bir şifredir. demek istediğim sizin cinsel ve duygusal proglemleriniz var ve bunu erkeklerin üstüne atıyorsunuz. buradakı kızlar da neden böyle cinselliğe isyan yok demekki sorun türkiyede, siz uzaylımısınız dememdekı sonuç bu,kimseyle yatma ama cinsellik normal birşey neden isyan ediyon. diyorum anladın.
Cevap sahibi+1 yılikinciside burası sandıhın gibi bı fohuş yeri değil insanları gayet kültürlü saygılı ve anlayışlı. yanı kalıtelı
Soran+1 yılkoc universitesi tip fakultesi 3. siniftayim canim :) sende biraz asagilik kompleksi olusmus sanirim oraya gidince birden bu degisimi yasaman dogal tabi... ilk yazdigin cevabina bak sen once burda yasayan insanlara burnu kalkik diyosun zavallisin.. evet ordaki insanlar kaliteli ama sizin gibi sonradan gormeler gidip yasadiklarini marifet sanip anlatiyo ya o zaman kimlerle muhatap oluyorum acaba diyorum..
Soran+1 yılasik oldugum adam 2. gunden kafasini goguslerime sokmaya calistigi icin bunlari yazdim.. ask bu mu simdi? sen norvecte fuckbuddy iliskisi yasiyosun onunla bunu karistiriyosun..
Soran+1 yılaslinda sen benim dediklerimide gayet iyi anladin ama isine gelmiyo bazi gercekler o yuzden sana daha fazla birsey yazmicam :)
Cevap sahibi+1 yılha ha koptum vallaha gülmekten sonradan görmemı :) 29 yaşındayım ve tam 27 senedir sonradan görmeyım :) 2 yaşından beri burdayım ben :) neyseya size bol elizabetler dilerim türkıyede böyle devam edin.:) sizi konuşuyolardı buralarda yok şöyleler böyleler filan ama bukadarta tahmın etmıyodum :):) ha ha koptum bırdaha yazmıycam merak etme :) sizi abazanlar ve kezbanlarla baş başa bırakıyorum.bysssssssss
Cevap sahibi+1 yılnormalde yazın gelırdım 1 hafta kalırdım bu sene 5 ayı geçt sanırım. 2 ay sonra yokum merak etme :) bende dıyorum karadenızliler antalyalılar filan neden ruslarla evlenıyor türk erkekleri neden ruslara hasta hepsını cevabını 6 ayda öğrendım adamlar haklı vallaha :) bys
Soran+1 yılneyin kafasini yasiyosun acaba :D yaziya bak teallam :D git birdaha donme zaten oksijen tuketiyosunuz bosuna
Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Ben de bu konu da kızlardan şikayetçiyim.
03 Yorumla
+1 yılErkekler bazen aynı hep değil.
00 Yorumlaben onları ayırıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılnasil kategorize ediyosun peki?
+1 yılolursun daha yaşın genç
00 Yorumla
+1 yılHer birinin götüreceği yer, farklıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloysa mana için koşsalardı keşke...
10 YorumlaHep aynı değiliz...
00 Yorumlaİşlevleri aynı.
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri