Erkekler hep aynı mıdır?

4 ay önce biriyle tanıştık askeriyede eğitimdeydi. Aynı yerde oturuyoruz yüzyüze görüşmeden sevgili olmayacağımı soyleidm öyle de oldu. İki olay önce geldi yüzyüze görüştük buluştuk. O burdayken nerdeyse her gün buluştuk. Güzeldi yani. Hala güzel ama benim içim hiç rahat değil. Çünkü daha önceki ilişkimde kandırıldım. Kendini farklı biri gibi tanıtmıştı. Geldip ailemle bile tanımıştı. Ama sonra öğrendim ki farklı biriymiş. Bunu öğrendiğimden beri kimseye güvenimiyorum. Uzun süre ilişkim olmadı. Şimdi bununla başlayınca hele ki görev yeri İzmir olunca ben güvenemiyorum. İstediğim gibi davranmıyor. Ben ister istemez bir bayan olarak önemsenmek istiyorum. Gün içinde beni çok arayan soran biri değil çok mesaj atmıyor yorgun olduğunu söylüyor. Ben bencil biri değilim kendini bana adasın istemiyorum zaten. Herkesin özel hayatı var. Bende matematik öğretmeniyim. Zaten derslerde geçiyor zamanım. Ama demek istediğim ben değişmem neysem oyum diyor. Bu da bana biraz ters geliyor. Hayatımda biri varsa bunu hissetmek istiyorum. Erkekler değişmez mi gerçekten ya da isteyen değişir mi? Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Erkekler hep aynı mıdır?