Bunu ne zaman yazdin bilmiyorum ama dikkatimi cekti gorunce cevap yazmak istedim. Ben 22 yasindayim kendimi bildim bileli tirnaklarimi yiyodum tirnagimin uzun halinin nasil oldugu hakkinda en ufak bir fikrim yoktu protez tirnak yaptirdim yaklasik 3 sene once 7 ay falan yemedim. Yaptirdiktan 3 ay sonra tirnaklarim uzadin cikarttim protezleriyeni goruntu muhtesemdi cok hosuma gidiyodu ama yinede elimi agzima gidiyodu aliskanlik olmus bir kere sonra 7 ay sonra yine yedim. Ve ayni senin dedigin gibi artik tirnak denen bisey yoktu bildigin et vardi kaniyodu surekli ama engel olamiyodum bu arada cevremdende cok fazla tepki aliyodum ellerim hakkinda psikolojim bozulcakti ciddi anlamda. Isaret parmagimla bisey gostermeye utanir olmustum. Ama bu tepkilerden dolayi gectigimiz ekim ayinda kendime soz verdim bir suru tirnak bakim urunu aldim belli bir sure elim agzima gitti etimi falan kopariyodum halada kopariyorum ama su an azmettim basardim gercekten kafanda bitirmen gerekiyo. Kendine soz ver olumsuz yanlarini dusun cevrende aldigin tepkilero dusun evet psikolojin bozuluyo ama senin tetikliyoo. Ben yaptiysam herkes yapabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılacı oje falan hiç bi işe yaramıyo anacım :D acı ojeyi bile yiyodum ben.. benim tırnakları yemeyi bırakmam şöyle oldu .. bir gun yeşil tonlarında bir oje gordum ve bildiğin aşık oldum. o gundur uzatıyorum tırnaklarımı, renkli renkli ojelerimi sürüyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
şimdi sıra aşık olunucak bi oje bulmakta :D
- +1 yıl
aynenn oyle :) bir de onu dene bakalım :)
- +1 yıl
çok saol :D
+1 yılEvet birisi sormuştu. Ben de ona ne cevap verdiysem aynısını buraya kopyalıyorum:
Tırnak yemenin ne kadar yanlış olduğunu anlamalısın ilk önce. Eğer mikroskobik bir cihazla tırnak aralarına bakma şansın olsaydı o hatayı tekrarlamazdın. İlk önce uzamalarını bekle, sonra tekrar yemeden güzelce tırnak makasıyla kes. Zaten şekli falan düzelir artık.117 Yorumla- +1 yıl
tırnaklarımı etime batırıyorum uzadığında yememek için o zamanda sinirlerim fırlıyo havaya
- +1 yıl
Senin işin zor. :)
- +1 yıl
ciddiyim ama çok moralimi bozuyo durum
- +1 yıl
Kötü bir şey olduğunu bile bile neden hala yapmaya devam ediyorsun? Mantıklı olarak düşünüp, cevabı verdikten sonra bu hatanı yenmeye çalış.
- +1 yıl
hayır ama yapmayınca sürekli böyle menapoza girmiş gibi sıcak basıyo :D
- +1 yıl
Seni meşgul eden şeyler vardır ve büyük olasılıkla onları düşünürken yapıyorsun bunları.
Eczaneye gidilir, Paxil istenir ve kullanılmaya başlanır. Sonra aklı meşgul eden düşüncelerden kurtulunur. En sonunda tırnaklar rahata kavuşur. :) (Eğer bunun nedeni psikolojik ise) - +1 yıl
psikolojik evet kesin olarak hemde
- +1 yıl
Tamam o zaman. Dediğimi uygula.
- +1 yıl
ne ilacı ki o ?
- +1 yıl
Saplantılı düşünceler, aşırı endişe ve kaygı gibi durumlarda kullanılır.
- +1 yıl
tamam saol deniycem
- +1 yıl
Denemeden önce doktora danış yine de.
- +1 yıl
hangi doktora danışılabilirki bu tarz bişey ?
- +1 yıl
Psikiyatri.
- +1 yıl
tamam teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim.
- +1 yıl
rica ederim .
+1 yılElensar tırnak yemek ayrı bir tattır tamam. Böyle kreker gibi kıtır kıtır yemesi ayrı bir zevktir. Ama yıkanmayan o eller özellikle biyolojik atık sonrası yıkanması unutulan o eller tam bir bakteri habitatı oluşturuyor :P
09 Yorumla- +1 yıl
biliyorum
ne yazıkki - +1 yıl
Kendine hakim olman lazım :)) Kemirecek başka şeyler bulmalısın :P
- +1 yıl
ne kemirebilirimki :D
- +1 yıl
Tavşan gibi marul falan kemirebilirsin :P
- +1 yıl
marulları sevmem :D tamam buldum tahta kemiricem :D
- +1 yıl
Kemirdikten sonra dişlerini zımparalamayı unutma :D
- +1 yıl
ağaçkakanlığa başlamaya karar verdim :S
- +1 yıl
Şaka bir yanada irade meselesi bu.
- +1 yıl
yapamıyorum . bazen cidden aşırı derecede . böyle yerleri kırmak için kullandıkları makine varya onun gibi kemiriyorum kart kart kart diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılBENDE TIRNAK YİYORUM AMA ARTIK KENDİME BİR HEDEF KOYDUM MESELA SENİN BİR ERKEK ARKADAŞIN OLDU YARIN BİR GÜN O SENİN ELİNİ TUTMAK İSTEDİ SEN ONUN ELİNİ TUTMAK İSTİYORSUN AMA TIRNAK YEDİĞİN İÇİN VE KÖTÜ GÖZÜKTÜĞÜ İÇİN ELİNİ TUTAMIYORSUN Bİ DÜŞÜNSENE BENDE KENDİME BÖYLE BİR HEDEF KOYDUM BENCE SENDE BÖYLE BİR HEDEF KOY TIRNAĞINI ELİNE GÖTÜRDÜĞÜN ZAMAN BUNU HATIRLA YA BENİM ELİMİ TUTMASSA DİYE BU TEKNİĞİ 2 3 HAFTA UYGULA TIRNAKLARIN AZ DA OLSA UZAYACAKTIR
00 Yorumla
+1 yılTotem yaparak bir arkadaşım kurtulmuştu mesela işte önümüzdeki 5 saat içinde hiç tırnak yemezsem Emre beni seviyor falan gibi.
019 Yorumla- +1 yıl
bu ilginç bi yöntem ama beni seven birini bulmak çok zor :D
- +1 yıl
Niye böyle diyorsun anlamadım bence senin bu kendini beğenmeme durumun falan da etken bu alışkanlığına. Ayrıca sen de başka totemler yap mesela 5 saat hiç yemezsem derslerim iyi olsun falan gibi.
- +1 yıl
hm o olur bak .özgüven eksikliğim yüksek evet ama tek etken bu değil bazı hastalıklarımı düşündükçe kafayı yiyorum . en büyük hayalimi kaybettim ben
- +1 yıl
Şunu unutma ki hayatta ne yaşamış olursa olsun her insan çok kötü durumlarda bile mutlaka bir çıkış kapısı vardır ve onu yaşamış olmanda bir hayır vardır. Hayatı akışına bırakmayı dene her konuda hiç bir şey kayıp yada kazanç olamaz bu Dünya' da hepsi senin yaşaman gereken zorunluluklarındır böyle bak hayata daha çok gençsin ne hayallerin olur ki öff sen bu kaybettim dediklerini hatırlamayacaksın bile emin ol.
- +1 yıl
dediğim sadece bu yaşta değil . bu kast ettiğim yaklaşık 40 yaşına kadar sürebilcek bi hayalımdi
40 ı bulmaz belki ama bu her kadının istediği bişeydi . - +1 yıl
Doğurganlıkla ilgili bir şey mi? Bir tür kadın hastalığı falan?
- +1 yıl
şey evet .
- +1 yıl
Kesin kist falan çıktı ve doktor da çocuğun olmaz falan oldu onun stresi yoksa Allah korusun rahim kanseri falan değilsindir bu yaşta. Kist olayıysa yada hormonel bir durum sakın doktorun dediklerini takma benim halama da asla çocuğun olmaz demişlerdi halam da çocuğu olan bir adamla evlendi sonra iki tane çocuğu oldu. Aynı şekilde üniversite bir arkadaşıma da öyle demişlerdi su an yeni evlendi ve bir aylık hamile bazı hormaonal durumlar evlendikten sonra düzelebiliyor.
- +1 yıl
kanser değil
hormonlarla alakalı evet
ama bunu kime söylesem kabul etmiyceği için çok da şansım yok - +1 yıl
Söylemene gerek yok canım ztn birisiyle birlkte olucakken. Şöyel düşün saplam birisi olup sonradan evlendikten sonra rahim kanseri olup rahmini aldıran da var belden aşağısı kopan da var gerçekten seven insan bu tur saçmalıklar için sevdiğini bırakır mı? Kaldı ki evlatlık almak gibi bir alternatif de var en kötü ihtimalle diyorum bunu hormonel durumlardan düzelme oluyor merak etme bu konuyu artık tıp ç..ok ilerledi
- +1 yıl
farkındayım ama asla ilk saydığın nedenleerde normal hissedemiycem ben. söylemeyip karşı tarafı üzmek istemem doğrusu
- +1 yıl
ama ben çocuğun olacaktır inşallah diyorum zaten hormaonların sabit bir denge hali yok ki vucutta sende sadece risk var olmayacak diye bir kesinlik yok. Orasını ancak ve ancak Allah bilir.
- +1 yıl
orasıda doğru İnşallah artık . çok saol bu arada moral için iyi geldi :)
- +1 yıl
rica ederim ne demek sen düzenli horman tetkiklerini yaptır birde regly olmadan hemen önce kan değerlerine baktırırsan o hormaonel dengesizlikler yüksek çıkabilir bu normaldir regly dönemlerin sonrasına baktırmayı dene bazen de ve şunu unutma sen çocuğu olmayacak birisi değilsin bu böyle değil doğrusu sadece olmama riski var hormaonel dengesizliklerin devam ederse. E zaten bu risk de her kadında her zaman var ;) Geçmiş gitmiş olsun dilerim çok kısa zamanda
- +1 yıl
reglden sonraydı . işte bugünde gecikti o yüzden çok bozuldu moralim. hiç gecikmemişti
- +1 yıl
bir kaç günlük gecikmeler hiç bir şey değil benim arkadaşım 2 senede bir oluyorken regly şuan hamile. Bu tür olumsuzlukları çok takıntı haline getirme sakın bu ciddi bir hastalık hali değil ki illa ki ilerde düzene giren bir durum bu konuda kuru soğan çok önemli bir besin bol bol ye ibrahim saraçoğlu söylemişti.
- +1 yıl
- +1 yıl
En iyi cevap seçilmemeliyim bence zaten tırnaktan değil hormonlardan konuşuyoruz hehe...
- +1 yıl
heheh
pelin otu var tadı çok kötü :D onu kaynat o suya sok 15 dakika filan kalsın tadı parmaklarına iyice sinerse sanırım bi kere tadına bakarsın bi daha bakmazsın :D
05 Yorumla- +1 yıl
acı ojeye benziyosa hiç denemiyim acı ojeliyken bile yedim
- +1 yıl
tamam deniyim çok saol
- +1 yıl
o da olur bak . çok saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılhipnoza git, hatta terapiye. canını acıtacak raddeye gelip hala vazgeçemediğine göre öfkeni ifade sorunun var ve ciddi biçimde obsesyon sahibisin diye düşünüyorum. amacım yermek değil yanlış anlama, sadece hissettiğimi söylüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
doğrudur . öfkemi kimseye vuramıyorum haklsıın
+1 yılbir bayana yakışmıycak bir hareket bu.bence bırakman için tırnaklarının ne kadar çirkin bir görüntüye sahip olduklarını kabullenmen gerek.
07 Yorumla- +1 yıl
çirkinler evet ama kurtulmak istiyorum . aşırı da kemiriyorum baskı yapması için dişimi tırnakla et arasına sıkıştırıyorum hatta çok acı da veriyo ama çok hoşuma gidiyo kurtulmam için bişey önerirmisin
- +1 yıl
psikoloğa git en iyisi bu
- +1 yıl
sanırım ,evet
- +1 yıl
tırnak yeme alışkanlığıda bir hastalıktır, sakın çekinme psikologtan. geçmiş olsun
- +1 yıl
şahsen hiç rahat olamıyorum . hepsi ayrı deli :( burda pembe saçlı bi psikolog var mazoşist tipli
yürürken acı çekiyomuş gibi duruyo .ona gitmeye korkuyorum açıkcası
çok saol - +1 yıl
insanları görünümleriyle yargılama , belki işinde en iyisidir. sana bu alışkanlğını bırakmak için yardım edecektir
- +1 yıl
umuyorum aslında ..
neyse saol tekrar
O değil de parmakların ne kadar iğrenç olabileceğini tahmin edemiyor musun?:/
07 Yorumla- +1 yıl
iğrenç gözüküyolar zaten
- +1 yıl
farkındayım
- +1 yıl
tamam deniycem . işe yaramıycak ama denerim . tekrar ve tekrar
- +1 yıl
kısa süreliğine öyle takılıcam sanırım
+1 yılkim bidaha tırnagını yemiş anasını bacısını teyzesini...
say küfürleri
delikanlıysan yemezsın bidaha zaten :D01 Yorumla- +1 yıl
hadi ya :D
Ağzına biber sürsün. Sonra parmaklarını ağzına soksun. Olumlu sonuç alamazsa tam tersini yapsın. Yine mi alamadı? Hayırlısı olsun be güzelim...
05 Yorumla- +1 yıl
diyosun
- +1 yıl
hı hı evet
- +1 yıl
bul .evet
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. acı cekmek özgürlükse sanırım özgürsun. nan mazoşist karı. kendine gel
03 Yorumla- +1 yıl
ne ya . cidden ama bu çok sinir bozuyo
- +1 yıl
tatil mi yapsam az :D
+1 yılEvet aslında ben de yiyorum ve babamlar eğer tırnaklarını yemezsen beni sevmiyosundur demektir dedi bende uzunca bir süre yemedim fakat sonrasında yemeye başladım annem psikoloğa götürdü şu an tırnaklarım çok harika duruyo tavsiye ederim :)
00 Yorumla
+1 yılhmmm kötü bir durum. buna özel pis tat veren şeyler varmış onları denedin mi?
03 Yorumla- +1 yıl
acı oje . denedim ama o zaman yemek daha cazip geldi :/
- +1 yıl
sevmediğin birşey var mı onu sür. acı biber sür la şöyle scoville 1 milyon falan olsun derecesi yalarsan ölürsün zaten direk
- +1 yıl
canımıda çok yakmak istemiyorum doğrusu
meloş başka çare yok yapman lazım :)üst katın canlarını temizle yani :)
01 Yorumla- +1 yıl
:):):)
hmmm bence burnunu karıştır iğrendiğin için birdaha elin ağzına gitmez bence dene meloşşş :)
03 Yorumla- +1 yıl
ıyyy iğrençsinn :D
- +1 yıl
olmaz :D
Aseton döküyordu benım abimde yiyordu ama askere gidip gelince yememye bsladı .
02 Yorumla- +1 yıl
işe yaramaz. tırnak yeme psikolojisi devam ettiği sürece yemek için asetonu bile silerim :D
ne erkeğe yakışır nede bayana bir bayana yakışmıycak bir hareket bu
00 Yorumla
+1 yılNeyle beslendin sen :)
019 Yorumla- +1 yıl
ne demek o
- +1 yıl
Çekirdek çıtlatılır hatta bir kısım insan tiksinç bir biçimde çiğdem bile der buna.
ama tırnak kemirmek nedir?
Örselersin kendini. - +1 yıl
çiğdem onun adı çekirdek kabak çekirdeğine denir :S
- +1 yıl
al işte yine karşıma çıktı çiğdem diye.
Çekirdek o çekirdek çiğdem bir kız ismi.
Sen şimdi tırnak yemeyi bırakıp insanda mı yiyeceksin?
Kabak çekirdeği ayrı Çekirdek ayrı.
Kabak olmayana çekirdek deniyor sadece. - +1 yıl
saçmalama . çekirdek ve kabak çekirdeği çok farklı şeyler yav bi kere kim gidipde ben kabak çekirdeği almak istiyorum der? direk çekirdek dersin ona :S
- +1 yıl
Ben hep öyle diyorum alırken.
Kabak çekirdeği versene derim alırım normal alacağımda çekirdek ver derim tuzlu mu? diye sorar.
Senin aldığın yer sanırım çıngıraklı dondurmacılıktan bu mesleğe geçmiş.
Kırk yıllık çekirdeği çiğdem yaptın ya hu! - +1 yıl
kafayı yemişsin sen! :D
çiğdemin anlamını (hepsini ) açıkla o halde - +1 yıl
ay çekirdeği demek lazım esasına bakılırsa
- +1 yıl
Hala kafayı yemişsin diyor...
Çiğdemden vazgeçtik bumu oldu şimdi ?
google da çekirdek yaz arat ilk ne çıkacak bak istersen...
Tüm dünyada böyle sen hangi dünyadansın çiğdem yiyen :) - +1 yıl
tamam boşversene şunu :D al tamam sen kazanmış ol :D
yav sanki sizin oralarda hiç x e y diyen yok sanırım :D - +1 yıl
yok tabi.
Ben her zaman bana biraz x versene derim verir y ver dediğimde sorar çarpanlı mı çarpansız mı?
Ayrıca kazanmak kaybetmek önemli değil çiğdem yiyici.
maksat iki muhabbet aç hadi avucunu biraz kabak çekirdeği dökem :)) - +1 yıl
sağlam ama demi :D siyah olanları yiyince deliye dönüyorum :D
- +1 yıl
Kim kimi yiyor belli değil ki.
Esrar eroin gibi bir şey artık birisi alsın çekirdekten diye acınası acınası bakıyorsun sağa sola :))
Aç hade avucunu aç :)) - +1 yıl
açtm bile :D
- +1 yıl
bir avucu sana sattık kaldı 6 7 avuç daha sen iki elini aç yada bir tabak getir hele :))
Kurtar beni! - +1 yıl
neyden :D
- +1 yıl
Çekirdekten :) bende sana bunun karşılığında iki kölemi veririm.
- +1 yıl
tamam hepsini bana ver çekirdek sorunu kalmaz :D
- +1 yıl
Biliyordum en başından beri çekirdeğimde gözün olduğunu...
Hani çiğdeme ne oldu?
Çek o elini saplarım çatalı hepsi benim :)))))
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yemeyecem artık diyeceksin tamamdır
01 Yorumla- +1 yıl
olmuyo öyle :D
tırnaklarını devamıl kes
00 Yorumla
+1 yılpsikolağa git düzeliyor dostum.
07 Yorumla- +1 yıl
valla pembe saçlı vardı bizim burda mazoşistti biraz . beni tatllııım diye çağırıyodu beleş terapi ediyo beni . en iyisi ona bi gideyim
- +1 yıl
gitde fazla yaklaşma :))
- +1 yıl
tamam :D denerim :D
- +1 yıl
ha ha ha :D :D
- +1 yıl
güldürdüysem bana aferim :D
- +1 yıl
evet aferin teşekkür :D
- +1 yıl
rica ederim :D