Umut her zaman var mıdır gerçekten ?

geçen sene bi çocuk gördüm..o kadar tatlıydı ki.ama keşke hep öyle kalsaydı.ben onu hep öyle hatırlasaydım.aslında zaten o günden sonrada hiç görmedim ama hep hatırladım.ve bigün buldum onu ama yanlış zamandı.doğru insan ama yanlış zamandı.kötü bi dönemdeydim.hem ona hoşlandığımı söyleyip,sonrada kaçmıştım.kaçmak derken,soğumuştum sanki, onun da bana adım atması iyiydi ama sonrası hiç gelmedi.ve şimdi üstünden aylar geçmiş..facete fotoğraflarını gördüm ve anladım ki,benim hoşlandığım çocuk bu değil.ben böyle birinden hoşlanmamıştım..dedim.hayali biriymiş benim hoşlandığım..ama her gece aklımda o ayrı...fake bi hesap açıp,bunu ekledim ama ne yapmak istediğimi bilmiyorum.ama ne yapmıycamı biliyorum.onnunla konuşmuycam eğer konuşursam benim olduğumu anlar,ve küçük düşerim gözünde daha da.benim onla bir araya gelmem gerçekten imkansız..hala gitmiyor birbirimize yazdığımız o kırıcı sözler..gözümün önündeler hala..ve onu ilk gördüğüm gün..sormak istediğim şey,umut..hep umut ederiz ya,yada öyle düşün derler falan.siz ne diyorsunuz bu konuda ? anlatmak istediğimi anlamışınızdır umarım ?
Umut her zaman var mıdır gerçekten ?