Kişilik & Karakter Umut hep var mıdır? Manifestt Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sizce umut hep var mıdır? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar ilk soruma bekliyorum.😃 Umut hep var mıdır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Hayır benim için yok maalesef.. ama en küçük umut bile her şeyi değiştirebilir.. 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Umut hep vardır, umutsuz insan yaşayamaz, bu nedenle insan umudunu kaybetmemeli : )) 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. inşirah'ta denildiği gibi zorlukla beraber bir kolaylık vardır 1 0 Yorumla
yavuzali06 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Umut olmalı yoksa hayat enerjimiz tükenir 1 2 Yorumla Manifestt +1 yıl Zaten kalmadıki enerji Yorumla yavuzali06 +1 yıl Neden yaşadığın bi olay mı var Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hala nefes alıyorsak umut vardır 1 0 Yorumla
ayyıldızgökyüzü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Umut var her zaman ama boş 1 0 Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Umut dünyadan gidecek olan son şeydir 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Vardır da bazen onu da istemezsin 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. valla yoksada buluruz bir şeyler :D 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yoktur 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Umutsuz yaşayamam 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet vardır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır benim için yok maalesef.. ama en küçük umut bile her şeyi değiştirebilir..
Umut hep vardır, umutsuz insan yaşayamaz, bu nedenle insan umudunu kaybetmemeli : ))
inşirah'ta denildiği gibi zorlukla beraber bir kolaylık vardır
Umut olmalı yoksa hayat enerjimiz tükenir
Zaten kalmadıki enerji
Neden yaşadığın bi olay mı var
Hala nefes alıyorsak umut vardır
Evet umut guzel bir şeydir
Umut var her zaman ama boş
Evet hiç umut olmadığında bile
Umut dünyadan gidecek olan son şeydir
Vardır da bazen onu da istemezsin
Ölüm yoksa umut var demektir.
valla yoksada buluruz bir şeyler :D