Dans hocamın bu tavrı karşısında ona nasıl bir ders vermeliyim?

arkadaşlar özet geçicem dans kursumdaki dans hocamla 3 haftadır tanışıyoruz ve ben ondan gerçekten etkilendim hayrandım ona. o da bana yakın davrandı hatta çok sık dans ediyorduk birbirimize ufak tefek iltifatvari sözler filan bazen bakışıyoduk gözgöze epey gelmeye başlamıştık sonra birgün dans çıkışı otursana biraz dedi bende oturdum sonra biraz sohbet ettik içerde boş olan bir dans sınıfına geçtik orda oturduk hani nerelisin ne okuyosun bu şekilde konuşmaya başladık baya samimi konuştuk zaten sürekli el kol temasında bulunuyordu ama sonra dediki seni buraya kapatıcam dedi böyle şakayla karışık nasıl yani dedim yoksa dansmı edicez dedim dans ettik zaten başka bişey yaparız dedi ne demek istiyosunuz dedim şaka yapıyosunuz dimi ffilan dedim sonra şaka yapıyorum sen ne sandın filan dedi sonra yine konuşmaya devam ederken bu belime dokundu eliyle ben geri çekildim bakıyım üstünde ne var filan resmen tişörtümü açıcaktı napıyosun dedim böyle geri çekildim güldü filan neyse telefonumu vericektim ona telefonu çıkart dedim neyi çıkarıyım çıkarırsam tutman lazım dedi ben çok sinirlendim eve gidince kafama çok takıldı ondan beklemezdim bu tarz konuşmaları bugün dansa gittiğimde suratına bile bakmadım sizce ona ders vermek için ne yapmalıyım büyük hayal kırıklığına ugrattı beni
Dans hocamın bu tavrı karşısında ona nasıl bir ders vermeliyim?