Dansa göndermem diyenler halay başvurularına geç kalmasın :)

Dansa göndermem diyenler halay başvurularına geç kalmasın :)

Bu devirde hala bu kafadaysak konusmak manasiz.. eğitmeni karşı cins diye beni aldatacak diye düşündüğüm insanla neden ömrümü harcıyorum ya da bendeki bu ozguvensizlik nereden geliyor falan diye dusunmek daha mantıklı
Benim böyle dertlerim olmaz.
Gerçekten mi?
Neden sasirdiniz?
Bilmiyorum içimden şaşırmak geldi doğal olarak yazdım
Bu gece 3. sorudur karsilastigim bir sey var. Ima, eksik ifade ya da carpitma soz konusu.😊
Benim boyle dertlerim olmaz derken hassasiyetleri olmayan biriyle zaman harcamam demek istemistim. Hayatini belli gaye uzerine yasayan biriyle bu konulari konusmaniza dahi gerek kalmiyor. O olculu yasiyor zaten.
Tanımadığım bir insan için ima vb bir şeyde bulunmam. Bana yakışmaz. Varsa yazdıklarımda bir problem diyaloğa her zaman açık bir insanım. Gerekirse özür diler düzeltiriz. Siz böyle yazınca üzerime çamur bulaşmış gibi oldu.
Baska uyelerin sorularinda ima ve carpitma vardi, sizin cevabinizda eksik ifade vardi bana gore. Camur atmak degil estagfurullah sadece icinden geceni net soylememek gibi bir hissiyat olustu. Ben yaniliyor da olabilirim. Soylemek istedim sadece. Bu duruma burada cokca rastladigim icin belki de.
İfadem yoktu sorum vardı. Sağlık olsun yanlış anlaşılma olmuş. Olabilir böyle şeyler :))
"Gercekten mi?" Cevabiniza istinaden soylemistim ancak bosverin.
Gerçekten mi? Bir sorudur aynen boşverin. Çok takılıyorsunuz..
Fitratim bu.
Hakkınızı helal edin iyi geceler..
Helallik bir durum yok. Size de.
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Kesinlikle no
Give him a chance
Kıskançlık iyidir ancak çok abartmayın olur mu. Zira bazen adamın boğazına yapışıyorsunuz..
Öyle yapana küfür etmeniz hakkınızdır
Rica ederim ama adım yanlış olmuş :))
Canınız sağolsun
Düzelmez artık önemli değil zaten
Cevap
2Cevap
Olamaz
Her şey bitti de dans eğitmeni kaldı milletçe dans olimpiyatlarına hazırlanıyorduk zaten
Olamaz 🙅♀️
Kendisine güveniyorsanız yine olmaz mı?
Güven meselesi değil onu sonradan hayal eder meder ne gerek var
Haklısınız ancak hayalin günahı olmaz
Damla damla göl olur
O kadar damladan göl olmaz
Bal gibi olur bakmışsın tanıyamıyorsun
Kişinin niyeti önemli. Niyet eden her şey yapar zaten
Aynen içini okuyamadığımız için herşeyi minimale getirmemiz gerekir
Olabilir
Net değilsiniz
Zaten sizde gerçek değilsiniz :))