Moby8Dick | Aşk İlişkileri konusunda 58 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Dansa başlayan, o ambiyansa ve kültüre alışan herkes, bunun hiç önemli olmadığını önünde sonunda görür ve anlar.
Özellikle eğitmenler için, dans sadece danstır. Saatleri, günleri, haftaları ve yılları adım ve figür öğretmekle geçtiği için, dışarıdan birinin baktığı açıyla bakmaz dansa.
Çok üstünkörü bir örnek olabilir ve nüansları vardır elbet ama bir jinekoloğun hissizliğine benzer bir eğitmenin dansla oluşan yakınlaşmaya bakış açısı.
Bu arada, özellikle partnerli danslarda, zaten tek eğitmen olmaz sınıflarda zira kadın ve erkek figürleri farklıdır. Bireysel olarak iki taraf da kendi figürünün pratiğini karşı cinsteki eğitmeniyle yapar (yapmak zorundadır.) Yani bir çift olarak dans okuluna gidenler, "karşı cinsten ders almak" konusunda eşit durumdadırlar. 😅 Bu yüzden derse çift olarak katılmak en verimlisi ve en keyiflisidir. Yanınızda, figürü öğrendikten sonra, dilediğiniz kadar pratik yapabileceğiniz daimi bir partneriniz olması müthiş bir şeydir.
Sarpergülsoy | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Tek başına akşam dışarı çıksa yarım saatte bir görüntülü arayanlar duyarlı eş taklidi yapmasın. Ne kadın, nede erkek sevgilisinin başka biriyle yakın zaman geçirmesini istemez. Kimse kendini kandırmasın. Bakın başkasını demiyorum kendini kandırmasın.
Dans dersine neden ihtiyacı var? İlk başta buna bir bakarım, Avrupa da yaşamıyoruz, tansa türk ile de yarışma şansı yok, aydan yılda bir düğüne gidilecek onda da göz bebeği olma ihtiyacı yok,. bu durumda zaten dans eğitimine ihtiyacı yok,. yani olan birisi ile de ben olamam zaten, benim için üzgünüm ama son derece gereksiz, Zeybek falan öğrenecek ise olur, hem onu erkekler gösterir.
Evet, alabilir: Güzel/Çekici bir kadından ders alıyorsa kıskanırım da n'apiyim?
Bir kez yaşıyoruz, yanlış olmadıkça deneyimlemek istediği her şeyi desteklerim.
Ben de dans dersleri alıyorum ve öğretmenimi seçerken kadın olmasını istiyorum.
Onun da benim için bu tür dersleri erkek öğretmenlerden almasını isterim./beklerim. İstediği yeterlikte erkek öğretmen bulamıyorsa anlayış gösteririm, yerini bilsin yeter.
Alabilir neden alamasın ki? Arkadaşlar sevgililerinizin tapusunu almıyorsunuz, birbirinizin hayatına girip birbirinize hayatı kolaylaştırıyorsunuz. Ayrıca dans hocasından bile sevgili kıskanmak nasıl bir saplantılı yaklaşımdır anlamış değilim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11557Alabilir elbette. Sevgilimin bir sapık olmadığına eminim
iyi bakalım :D
😳
Bir an hayal ettim de😱😱
Bin beş yüz parçaya bölünürüm öyle bir şey olsa🤦♀️🤦♀️
O yüzden bölünmeye gerek yok 🤦♀️edemez.
Özellikle tango 😬😬
Tamam sakin :D
Almasın. İlla karşı cinsten dans eğitimi istiyorsa ben öğrenir ona öğretirim😂
Helal :D
Alamaz ben ona öğretirim dans hemde ayakta değil uzanarak pararel şekilde kxjxjxjx idame gibi 🫦😂
Pis 😃
😂😂😂😂
Evet dans dersi alıyorsa karşı cinsten dans dersi alabilir. Sonuçta adı üstüne ders...
Olabilir.
Çiftetelli mi olabilir o😄
Ben alabilir desem de o almak istememeli..
İstemez ki
Ben ona öğretirim.
Halledersin sen :D
Gerekirse tüm dansları öğreniriz 😂
Adam olmak böyle bir şey :D
Eyvallah dostum 😄
Birlikte öğreniriz
mantıklı
Dansa başlayan, o ambiyansa ve kültüre alışan herkes, bunun hiç önemli olmadığını önünde sonunda görür ve anlar.
Özellikle eğitmenler için, dans sadece danstır. Saatleri, günleri, haftaları ve yılları adım ve figür öğretmekle geçtiği için, dışarıdan birinin baktığı açıyla bakmaz dansa.
Çok üstünkörü bir örnek olabilir ve nüansları vardır elbet ama bir jinekoloğun hissizliğine benzer bir eğitmenin dansla oluşan yakınlaşmaya bakış açısı.
Açıklama için teşekkür ederim çok güzel olmuş
Rica ederim.
Bu arada, özellikle partnerli danslarda, zaten tek eğitmen olmaz sınıflarda zira kadın ve erkek figürleri farklıdır.
Bireysel olarak iki taraf da kendi figürünün pratiğini karşı cinsteki eğitmeniyle yapar (yapmak zorundadır.)
Yani bir çift olarak dans okuluna gidenler, "karşı cinsten ders almak" konusunda eşit durumdadırlar. 😅
Bu yüzden derse çift olarak katılmak en verimlisi ve en keyiflisidir. Yanınızda, figürü öğrendikten sonra, dilediğiniz kadar pratik yapabileceğiniz daimi bir partneriniz olması müthiş bir şeydir.
Bunu okuyunca çok daha mantıklı geldi
Tek başına akşam dışarı çıksa yarım saatte bir görüntülü arayanlar duyarlı eş taklidi yapmasın.
Ne kadın, nede erkek sevgilisinin başka biriyle yakın zaman geçirmesini istemez.
Kimse kendini kandırmasın.
Bakın başkasını demiyorum kendini kandırmasın.
Aynen öyle
Dans dersine neden ihtiyacı var? İlk başta buna bir bakarım, Avrupa da yaşamıyoruz, tansa türk ile de yarışma şansı yok, aydan yılda bir düğüne gidilecek onda da göz bebeği olma ihtiyacı yok,. bu durumda zaten dans eğitimine ihtiyacı yok,. yani olan birisi ile de ben olamam zaten, benim için üzgünüm ama son derece gereksiz, Zeybek falan öğrenecek ise olur, hem onu erkekler gösterir.
Anladım :D
Evet, alabilir: Güzel/Çekici bir kadından ders alıyorsa kıskanırım da n'apiyim?
Bir kez yaşıyoruz, yanlış olmadıkça deneyimlemek istediği her şeyi desteklerim.
Ben de dans dersleri alıyorum ve öğretmenimi seçerken kadın olmasını istiyorum.
Onun da benim için bu tür dersleri erkek öğretmenlerden almasını isterim./beklerim.
İstediği yeterlikte erkek öğretmen bulamıyorsa anlayış gösteririm, yerini bilsin yeter.
Helal olsun
😅😂🙏
youtube.com/shorts/FLc1mgmwVZs?feature=share
mesaj alındı :D
Sevindim 😄
Alabilir tabii, erkekle dans edip bana erkek gibi davransa daha mı iyi olur.
Düşünsene belini arkaya yatırıp ayağını kaldırdığını 😄profesyonel eğitim almasını desteklerim.
ahaha :D
Alabilir neden alamasın ki? Arkadaşlar sevgililerinizin tapusunu almıyorsunuz, birbirinizin hayatına girip birbirinize hayatı kolaylaştırıyorsunuz.
Ayrıca dans hocasından bile sevgili kıskanmak nasıl bir saplantılı yaklaşımdır anlamış değilim
tabi ki alamaz :) kolbastı belki duruma göre olabilir de diğerleri dediğin gibi nayır nolamazz :)
aynen öyle :D
Hemcinsinden mi alsın, doğal alarak..
Yararı bana sonuçta, canım benim oyyş.. Dans mikemmel yha.
Sana helal :D
Vakti zamanında bir kız arkadaşım alıyordu. Profesyonel bir durum olduğu için bir kez bile sorun etmemiştim
Olabilir
Memleketimin oyununu Zeybek öğrenebilir hem birlikte de oynarız hem de sosyal mesafeyi korumuş olur o rahat, ben rahat, Türkiye rahat.
Ne güzel :D
Sevgilim yok ama olsaydı da izin vermezdim herhalde
Büyük ihtimalle