Beni seviyorsa ne zaman döner? Onu aşırı özlüyorum

8 aylık bir ilişkim vardı. 5 ay da ayrı kaldık, onu da sayarsak 13 aylık bir birliktelikti.

Çok uyumsuz bir çiftiz. Ben çok gururlu ve sinirli bir aşığım ama canımdan çok severim, 1 sene boyunca ondan bşkasını gözüm görmedi. O da öyleydi. Ama hep bir tarafımız tersti. 5 ay ayrı kaldığımız zaman anlaşamadığımz için ayrılmıştık ve ben geri döndüğmde o beni affetmedi, sonra o bana geldi. Tereddütsüz affettim ve biz yine ayrıyız.

2 hafta önce onunla çok kavga ediyorduk, sürekli tartışıyorduk, bana karşı çok ilgisizdi, bambaşka biri oldu ben de şüphelendim, beni sevdiğine yemin etmesini istedim. O da yemin etmedi. "Benim sevgime bu zamana kadar inanmadysan, bundan sonra da inandıramam" dedi ve ayrıldık.

İlk bşlarda hiç özlemiyordum, bitti işte deyip takmıyordum ama şu an onu çok özlüyorum. Daha önce ayrılıklarımızda da hep ben dönmüştüm ama bu sefer dönemem.

Beni seviyorsa ne zaman döner onu aşırı özlüyorum :( En uzun ilişkim onunlaydı, onun da benimle...
Güncellemeler
+1 yıl
Anlamadnz 8 ay çktk snra ayrldk 5 ay ayrı kaldk snra brıştk.1 ay beraber olduk yine ayrldk
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarınız için teşekkür ederim sevgilim dün akşam bana döndü..hemde sevdiğini defalarca yeminle haykırarak :D
Beni seviyorsa ne zaman döner? Onu aşırı özlüyorum