Gizli Üye(30-35)+1 yılBak canım çocuk seni seviyor bence. Çünkü ilişkiniz aynı benimkine benziyor. Benim erkek arkdaşımda bazen, hatta çogu zaman ilgisiz oluyor. Umursamaz oluyor. Ama bunlarda benimde suçum vardı. Sizde de öyle olmuş. Aslında sevmediğinden değil, demek ki sen onu çok sıkıyorsun. Benim yaptıgım gibi yani. Beni seviyor musun cümlesi erkeklerin en nefret ettiği şey. Çünkü bu soruyu onlara sorunca sevdiklerini söylemek yapmacık kalacak gibi geliyor. Yani onlar böyle düşünüyorlar. Halbuki biz kızlar "evet sevdiğim sana aşıgımmmm" gibi dolu bir cümle bekliyoruz. Ama yapmıyorlar bunu. Benimde yaklaşık 2 yıl olacak bir ilişkim var. Bizde aynı sorunları yaşıyoruz ama Allahtan ne olursa olsun ayrılmadık hiç. Küstük, birbirimize eziyet ettik, canımızı yaktık, sanırım sizde de aynısı olmuştur. Bak diyorsun ya gururluyum diye mutlaka öyledir ama geri döndüysen gururunu ezmişsin demektir. Zaten aşıksan aşkta gururun yeri yok.
Yapman gereken şeyler belli. Bir daha geri dönme, uzun süre bırak kafasını dinlesin, gururunu ezme bu kez. Seni seviyorsa zaten çabucak kimseye akmaz. Ama onun sana geri dönmesi içinse, bakımlı olmaya devam edeceksin, salıverme hemen kendini. Ciddi ol. Olgun oldugunu göster ona. Ama sevdiğinide gizleme. Arada olgun bir tavırla aynı zamanda masumca bak ona. Gözlerine hala seni seviyorum, senden baskasıyla olmaz gibi bak. Ama gel hemen tekrar başlarız ilişkiye der gibi bir bakış olmasın. Kaç yasındasın bilmiyorum ama okula gidiyorsanız felan derslerine agırlık ver. İnsanlarla ilişkilerinde herkesin begenisini kazanacak biri ol. Daha çok dikkatini çekersin. En önemlisi asla TAVİZ VERME. Sürekli de ona bakıp durma. Merak etme seviyorsa gelecektir. Gelmezse sevmiyor demektir. Anladıgım kadarıyla gurura çok önem veriyorsun. Ve o çok önem verdiğin gururunu ezip defalarca ona gittiysen eger, oda seni seviyorsa kendi gururundan onurundan vazgeçer gelir sana. Hayat bu bize neler getiriyor neler götürüyor. Asla üzülme. Bir tek o yok dünyada. Söylemesi zor bunları hatta bende çok iyi uygulayan biri değilim bu söylediklerimi ama kurallar bunlar. Uygularsan onu değilse bile kişiliğini, saygınlıgını kazanırsın. Çok söylenecek şey var bunla ilgili ama yazım çokuzun oldu. Bu kadar yeter :D Bu hayat senin kimselerin engel olmasına izin verme ;) :))59 Yorumla- +1 yıl
Öyle derler
- +1 yıl
hiçmi üşenmedin kız kankan sana böle yazıormu bu kızın kıymetini :D
Cevap sahibi+1 yılHahahaaaa :D yok üşenmedim, üşenmem de. Empati diye bir şey var kendimi onun yerine koyup onun halinden anlıyorum. O yüzden yazdım. Sonuçta bir çare arıyor arkadaş. :D :D
- +1 yıl
aynı fikirdeyim.
En İyi Cevaplar
yawww bişi sölemek istiyorum... şimdi ilişkinin başında herkes herşey güllük gülistanlık olacak... çünkü taze taze seviyorsun... onsuz ypaamıyorsun... hayatına yeni birini alıyorsun..onu özümsüyorsun..zaman geçtikçe iş ciddileştikçe yada ilerledikçeee insanlar büyüdükçe yeni ihtiyaçları olabilir yeni beklentileri olabilir... erkekler hemen ilgi alanlarını değiştirmek daha fazla bişeye ilgi göstermek zorundadır... neden? ev geçindirmek...sevdiğini ghiçbirşeyden muhtaç etmemek kolay mı? kızlar da hem işine gücüne baksın...hem yorulması n hem beni sevsin..çok yoruyoruz bu erkekleri... bi gurur yapma... bi çocukluktan çık... bi kendini ve ilgi isteğini düşünme bide sevdiğini mutlu etmeyi düşün...bi boğma...elbette seni ilişkinin başındaki kadar yemin edece kkadar aşık olmayabilir...bunun içinde boştan yemin etmemek istemesi çok normal...bi rahat bırakalım şu erkekler... onların bizden başka kimi var...
02 Yorumla
+1 yılBAK GÜZEL KARDESIM burda iki SIK var YA BU INSAN SANA BILEREK ACI CEKTIRIYO YANI GECMISTE SEN ONU ÜZDÜGÜN ICIN SANA DERS VERIYO;YADA HAYATINDA BI BASKASI VAR VE BUNUDA SANA DIYEMIYORDUR?yani senin kendin farketmeni istiyordur.ben senin yerinde olsam askta gurur tanimazdim seviyorsam aslanlar gibi cikip karsisina sorardim;tavrini ve gercekten senle olup olmuycagini?ve gercekten hayatinda bi baskasi varmi yokmu diye?egerki insan evlatiysa zaten insanca verecektir cevabini.AMA EGERKI HALA SÜPHECI TAVIRLAR SERGILERSE TAKIP ET OLAYI ÖGREN DERIM.
01 Yorumla- +1 yıl
valaha cok gzuel söyledın bukızn anlatıklatrının hemen hemen aynısı benimkide ama şu an onun hayatında biri var bende 2kere ayr8ldım ikisindede ben dondum oda geldı ama busfeer 2kere hatalı oldugum için adım attım dedigini yaptım beni sculu buldugu için afetmedı ama negaripse bayramda aylardans onra telini verdi ozmaan bukız yoktu sen benyapayayım ınatmı yapıyor buda verdıgı teli arayımmı beklmekten cok sıkıldım biizde a8y cıktıka ma bizmki cok farlıoydı kimle cıktıysa mutluoalamadı sevmedım
sen kendi açından yaşadıklarını duygularını anlatmışsın ama onun ne düşündüğünü bilmiyorum o yüzden ne zaman döner diye birşey söylemek yanlış.ama ilşikilerde kendi tecrübeme dayanarak söylemem gerekirse sorunlu sinirli boğucu bir ilişikde insanın dönmesi zor.çünkü serbest kaldığı anda kendini hafflemiş hisediyor.tekrar dönmek onun için aynı şeylerin yaşanması anlamına geliyor.kimse hzurulu ve mutlu olmadığı bir kimse ile yaşamak istemez.sevgi olsa bile yaşanan şeyler herşeyi öldüryor.umutsuz konuşmak istemem ama döneceğini sanmıyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılbu olayda tıpık denenmışi denenmek sorunu ıle yıne karsı karsıya kalıyoruz :D bu ayrıldıktan sonra bırdaha denemek ılıskıyı cok buyuk sıkıntılar ıcıne sokuyor.. buda senı zor durumda bırakır .. daha oncekı hataların tekrarlanmaması gıbı dusunceler bak sen hep boyleydın ıste ılk seferde bundan ayrıldık zaten gıbı laf carpmları ıle karsı karısya kalman ıcten bıle dııl..
bu cocuk senı sevıyor ama tam anlamıyla bır sevgı oldugunu dusunmuyorum .. sen beklemede kal ve onun sana donmesını bekle bence .. hıc canını sıkıcak bır durum yok ortada ...10 Yorumlaöncelikle aşkta gurur olmaz...ilk bir düşün 9 ay birlikte olduğunuzda neler yaptınız neler yaşadınız kim ne kadar hata yaptı? ve ayrı kaldığınız süre boyunca senın neler cektiğini onu ne kadar düşündüğünü onsuz yapamadığını düşün ? sonra kalbine sor onu gerçekten ne kadar çok seviyorsun diye ? sonra da yıpranacak mısın yoksa mutlu mu olacaksın ona karar ver aşk ve ilişki kolay olabilen ama zor devam edilen bir şeydir bence eğer gerçekten çok istiyorsan git konuş bu gurur meselesi değildir ... ama ona rağmen seni istemiyorsa boşver hiç takma çunku bu dünya da tek o yok !
00 YorumlaOğlak burcu musun acaba ? ((= Seviyorlar mı dövüyorlar mı meçhul :) Ama gerçekten aşkları, sevdalarının şiddeti çok başka...
Sanıyorum birbirinizi çok yıpratmışsınız yada yıpratıyorsunuz. 1 sene ilişki için çok da uzun bir süre değil. Ama 1 haftada evlenenler de oluyor.
Acaba gerçekten aşık mısınız, yoksa yalnızlıktan kaçmak adına birbirinize saplantılı bir bağımlılık mı yaşıyorsunuz ? Duygularınızdan emin olmanızı öneririm.02 Yorumla- +1 yıl
bende oğlak burcuyum yaaa
Klasik ilkokul aşkı sendromu yaşıyorsunuz bazılarında geç görünür . Normal bir durum üniversiteyi bitirdikten sonra ne kadar gereksiz şeyler ile kafanı meşgul ettiğini anlıyorsun ama geç olmuş oluyor .Türk kızlarının da tek eksii bu zaten . Yıllarca yurtdışınd yaşayan biri olarak , bu kadar gurur,kibir ve siklombiçin olduğu bir aşk yaşanmaz zaten yaşanmamalı ...
00 Yorumla
+1 yılBu tip hikayeler o kadar çok ki, hepsi de geçti gitti, senin sıkıntın da geçecek ve sen geriye dönüp baktığında boşa kaybettiğin zamanına ve boşa akan gözyaşlarına üzüleceksin, ona değil... Hepimiz yaşadık bunları hüngür hüngür gözyaşları döktüğümüz, canımdan çok seviyorum dediğimiz insanlar şimdi ne aklımızda ne de kalbimizde. Ama bunu yaşayarak anlayacaksın benim burada sana bunları söylemem senin işine yaramayacak, bırak da zaman sana gerçeği göstersin, olgunlaş, bir yıl daha büyü ;)
00 Yorumlazaten simdiye kadar hep tartismissiniz. insan ayrilinca onun degerini anliyor. ama sizin en büyük hataniz o bes ay ayri kalmaniz. egerki birbirinizi cok sevmis olsaydiniz ayri kalamazdiniz üstelik 5 ay asla. o yüzden cok umutlanma erkekler geri dönmez dönersede bi kac ay beraber olursunuz ondan sonra yine aynisi olur yani ayrilirsiniz. onu unutmaya bak sen.
siz zaten o bes ayda alismissiniz ayri kalmaya bundan sonrada alisirsin :)00 Yorumla
+1 yılZamana bırak çok düşünmemeye çalış, kafanı başka şeylerle meşgul et, zihninin boş vaktinde hep onu düşünmesi normal özlemesi de tabiki. Gelirse senindir gelmezse hiç senin olmamıştır zaten. Sevmiyor demektir sevmiyorsa da üzülmeye bu kadar gerek varmı gerçekten?
00 Yorumlaonu beklemek şuan yapacağın en büyük kötülük olur kendine. emre aydının şarkı sözü varya belki birgün özlersin diye. bigündür işte o özlem. belki bir hafta belki bir ay. sen ne kadar çok akılna getirir özledim dersen o kadar çok sürer özlemek. anlaşamadığın biryle yarım yarım mutlu olacağına anlaşabileceğin kişiyi aramaya bak bence
00 Yorumlaeğer anlaşamıyosan hala nasıl sevebiliyosun ? tartışırken söylediği sözler hiç canın acıtmıyo mu ? bnce başka biriyle dene çünkü sen kendini ona bağlamışssın takıntı haline getirmişsin.en uzun ilişkin onla diye bi başkasıyla da daha uzun ilişkin olmucak anlamına gelmiyo.özlemenin sebebi bnce sevmen değil ilgisine alıştığın için aynı ilgisini tekrar istediğin için özlediğini sanıyosun.bir başkası karşına çıksa daha fazla ilgi gösterse bu özlüyorum dediğin kişiyi aklından bile geçirmiceksin
10 Yorumlabu aşıkları yeni ayrılmış halleri de tam sopalık.
dünya da tek adam o mu? madem uyumsuzdunuz tamam bitsin işte. azcık sabredin herşey daha güzel oluyor ayrılınca.
hatta burdan tüm yeni ayırmış çiftlere seslenmek istiyorum; tekrar bi araya gelmeyin yine ayrılacaksınız.00 Yorumlasizi bir araya getiren tek şey ten uyumuymuş. acı gerçek ise, geçimsiz çiflerde yeni bir tende benzerini ya da daha iyisini bulanakadar bu böyle gider. Anlaşılan o ki; o bulmuş... geri dönmez bence...
10 Yorumla
+1 yılunutucaksın .. fazla uzamıs çünkü hayır gelmez daha o ilişkiden arkadaşım.anlattıklarının yarısına kadar kendimi gördüm hikayende.. bende sendim ve bitti.. uzatmanın gereği olmadıgını düşündüm seve seve
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geri dönse ne olacak yeniden aynı şeyleri yaşayacaksınız.Zamanla tükeneceksin,en iyisi sen hazır ayrıyken ondan kopar tüm bağlarını,özlemeyi de onu da unutursun zaten.
10 YorumlaGiden gitmiştir ve gittiği gün bitmiştir.büyü artık liseli ;)
10 Yorumlaabi ikili ilişkilerde gurur olmaz git özür dile haklı olsan bile.özür dileyip seni affetmezse o zaman içini rahat tut.onun özür dilemesini bekleme yoksa daha çok acı çekersin
00 Yorumla
+1 yıltahminimce istediği şeyi sizde bulamadı yada ele geçirdi ve bu yüzden ona artık çekici gelmiyorsunuz.. veya kendine bir hatun daha buldu ve sizinde tanıdığınız birisi..kesinlikle çakışmamanız için size belirli bir mesafe bırakıyor..
00 YorumlaSenden iyisini güzelini bulmazsa sana geri döner
yada sana ulaşmaya çalışır :) dua et senden iyisini filan bulamasın .00 Yorumla
+1 yılgidişata bakılırsa pek dönermiş gibi gelmiyor..sanki daha fazla seven taraf sizmişsiniz gibi geldi.zor ama biran evvel unutmak gerek..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 8 ay komik bi rakam geliyo bana en kısa ilişkim ondan uzundur. beni seviyomusun :)) neden beni seviyosun :)) neden başka biri değilde ben :)))) yeter ulann sevmiyorum kedimden başka kimseyi.
12 Yorumlaanladığım kadarıyla ikinizde birbirinizi seviyosunuz ama inişli çıkışlı bi ilişki yaşamışsınız hiç alttan taraf yok sevgi güven işter sevgilin kawgalarınızdan bıkmış huzurlu bi ilşki isteye bilir ama seviyosa gelir elbet
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Her işte bir hayır vardır.
Yalan yere sevda yemini etmesindense
Etmemesi daha iyi olmuş.11 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılZamanla geçer. Fazla kafana takmamaya çalış. Birşeyler bitmişse bitmiştir. Tekrar başlamak sadece zaman kaybı. Psikolojini yıpratmana gerek yok.
00 Yorumla
+1 yıl8 ay en uzun ilşkin demek. 8 ayın 5 ayı ayrıysanız, Toplam 4 ay beraberdiniz demek.
4 aylık bir ilişkiyi çamaşır diye ipe asma.Boşver gitsin.01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadnz 8 ay çktk snra ayrldk 5 ay ayrı kaldk snra brıştk.1 ay beraber olduk yine ayrldk
İlişki bir kere zedeneldimi devamı gelir. Bir kere biten bir ilişkiye 2.ci şans vermek çok boş
00 Yorumla
+1 yılyazdıklarından anladığım kadarıyla adam seni sevmiyor. Hayırlısı olsun. Beklemenin bir alemi yok sanırım. Kendini üzdüğünle kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılmatemetikle aram pek iyi değil ama sanırım defter kapanmış bazıları için.daha pozitif şeyler yazmak istedim ama durum bu..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. @space, cimrilik peşindesin de uzun samsun'umu alayım
01 Yorumla
+1 yılyahu insan sevgilisne hiç beni sevdiğne dair yemin et dermi be manyakmısın nesin
sen bunu hissetmedikten sonra yemin etse ne olur
anlıyorum neden senden ayrılmak istediğini12 Yorumla- +1 yıl
tam tersini düşün sevgilin sana bunu dese ne dersin ?
İlk başlarda rahattim dediğin ne kadar sürmüştü o rahat olduğun zamanlar 1-2 ay mi
00 Yorumlakarekteriniz ters sanırım bu ilişkinin ilerisi olmaz unut gitsin
00 Yorumla
+1 yılya zaten sureklı tartısıyorsanız donmemesı daha ıyı bence sende alısırsın zamanla
00 Yorumla
+1 yılÇevremde buna benzer ilişkiler mevcut ve ikinizde zamana bırakmalısınız yoksa kendinizi eritip bitireceksiniz.
00 Yorumladönmez abla bi söz vardır iki kişi arasında kararsız kalıyosan ikincisini seç ilki olsaydı ikincisi gözüne çarpmazdı oda onu yapacaktır. semnde yeni aşlar ara unut..
00 Yorumla
+1 yılkendini üzme dönmesini bekleme ama seviyorsan hayatına başkasınıda sokma unutana kadar. o eğer gerçekten sevdiyse geri döner ama geri dönmezse kendi kaybetmiş demektir.aynı şeyi bende yaşıyorum şu an.
01 YorumlaKısık ateş de 15 dakika daha pişirsen döner.
Yeter Allah Aşkı için şu soru güncelden bi düşsün :S00 Yorumlasanırım sen ikizler burcusun o da su grubu olabilir. burçlarınız uyumsuz :)))
03 Yorumla- +1 yıl
su grubu hangi burcki kardes?
- +1 yıl
eyvallah sagol
+1 yılbırak gitsin dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
00 Yorumlavazgeçme derim en azından senin varlığından haberi olsun ben olsam ona unutmasına izin vermem... seviyosan tabi
00 YorumlaBence kendini yıpratma özlüyosan tekrar birlikte olmak için çaba gôster aksi takdirde hep üzülürsün
10 Yorumladönmez. anladıgım kadarıyla sevgi değil aranızdaki şey, alışmışsın ona, o kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çok sıkılmış senden kaçmaya bahane aramış. Seviyorsa döner sevmiyorsa ne yapsan dönmez. Karşı tarafı ne kadar çok sikarsan o kadar tez kaciverir.
00 Yorumlakalbi seninle olmayanın aklıda senle degildir herseye zamanla alışılıo sevmek aşık olmak flan hikaye anlcan
00 Yorumla
+1 yılboşuna beklersin. bana kalırsa erkek arkadaşın sana çok kızmış, bazı nedenlerden dolayı sevgisi azalmış. Biraz daha beklemelisin senden daha iyisini bulamazsa eğer geri dönecektir.
00 Yorumlaona son şansı verirken yine bitme ihtimalini çıkarma aklından...
00 Yorumla
+1 yılbu ilişkiden hayır gelmez çok zorlamanın alemi yok. Olmuyorsa olmuyor çok takma kafana.
00 YorumlaÜzgünüm ama seni silmiş bu adam artık hayır gelmez maalesef...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an ne durumdasınız 5 aydır devam ediyor mu çok merak ettim. ben de benzer bir durumdayım da.. .s
02 Yorumla
Soran+1 yılşuan birliktiz ve çok mutluyuz çok şükür .)
Cevap sahibi+1 yılçok sevindim canım Allah bozmasın..
+1 yılbence hayırlısı arkana bakma önüne bak için acımasın ..!
00 Yorumlasıkıntı yok boşver bence deniştim baka bvirini bulmaya bak sen
00 Yorumla
+1 yılya dönerya ne sandın kim sevdiğini böle sebeblerden dolayı bırakır mknox :D
00 Yorumla
+1 yılbirseyi merak ettim sevgilinin ve senin burcun ne güzel kardesim?
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimkh başak onun ki kova
sorun sende gibi. sinirliymişsin bu da erkek arkadasını bıktırmış anlaşılan
00 Yorumla
+1 yıldonmez bekleme uyu olmayınca da nereye kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzına sağlık eniştenin oh olsun sana da, yemin etmemişmiş..
00 Yorumla
+1 yılvalla arayıp özlediğini söyle derim.
00 YorumlaDönerse ekime , dönmezse s... kadar de geç.
00 Yorumlacevabı biliyosun zaten 5 ay a döner :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ikinizde de denge sorunu var bence
00 Yorumlaondan sana hayır yok bebişim:)
00 Yorumla
+1 yılben sordum dönmem dedi o dönsün dedi :):):)
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat