Gizli Üye(30-35)+1 yılevet yaşadım sesini hiç duymadım ama bir sürü fotoğrafını gördüm arkadşlarının sosyal bağlantılarını gördüm.
yaşamadan önce olcanı düşünmüyodum ama oluyomuş görerek aşık oaln biri ne hissettiyse aynılarını hissettim. Nasıl karşısına geçtinde saçmalıyosan bende mesaj atarken saçmaladım üstelik durduk yere sadece onunla konuşurken ve düşün msjlaşıyosun yan düşünüp cvplama süren var ama onunla konuşurken sanki kaşrımda benden cevap bekliyomuş gibi hissediyodum. Biri bana bir şey sorsa doğruyu söliceksemde değiştirip cvplarım ama ona yazarken msjda bile değiştirmiyodum o an ne hissediyosam oydu konuşma bitince kendime bidaha düşünüp yazcm diyodum ama hiç olmuyodu.
yakından hiç görmedim nasıl sevdim... bazen birine aşık olursun ama hiç konuşamazsın belki uzaktan sesini duyarsın uzaktan görürsün belkide sadece bir kaç kez görür öyle seversin kimse gelipte buna aşk değil diyemez bu durumda ama saatlerce msjlaşırsın duygunu paylaşırsın ve bir sürü foto ama aşk olmaz kimilerine göre ama oluyo işte normalde hangi belirtiler yaşanıysa hemsini yaşadım ve kimse yok diyemez ben yaşadığımı bilirim bu arada tipten etkilenen sevgili peşind ekoşan biri değilim yaşımd aküçük değil belli bir olgunluktayım.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ilk askim dedigim insanla sanal alemde tanismistim hic gormeden bile cok kuvvetli ve uzun sure hislerim vardi ona karsi simdi 6 yildir tanisiyoruz ve hala ara ara hal hatir sorar görüşürüz hic pisman olmadim onu tanidigim icin :) he 6 yil icinde toplasan 6 kere anca buluşmuşuzdur
10 Yorumla
+1 yılGenelde konuşmaya ihtiyacı olanlar bu eyleme başvuruyor. Çünkü normal arkadaşlarına ve çevresine istediği gibi konuşmuyor hem de çok kasmasına gerek yok çünkü o kişi uzakta. Sevgili olmanın faturası ve sorumluluğu o insana oldukça ağır geliyor. Bu nedenle bu yola başvuranların sayısı da az değil. Çünkü insan sanal alemde daha çok cesaretli konuşabiliyor.
21 Yorumla
Bugun dolmusa binen bir kiza asik oldum. Birlikte yaptigimiz 15 dakika yolculukta gozumu kizdan alamadim. Sanirim bu da sanal ask oluyor.
koca koca gunes gozlukleri vardi beyaz tenliydi zaten. Bir de kotunun pacalarini kivirmis bilekler bitirdi beni10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
+1 yılevet yaşamıştım çok sevdim birbirimizi hiç göremedik ama sanki yıllarca tanıyor gibiydik
sonra aramıza eskiden kalan bir kız girdi
kurduğumuz tüm hayaller suya düştü ben hayatımda ilk defa birini
sevdim ve aşık olmuştum
ama her şey bitti insan görmeden de sevebilir bunu unutma
gülüşünü seversin sözlerini seversin
önemli olan görmek değil hissetmektir.54 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTanıştık aşık oldum tam 1.5 yıl kaliteli bir ilişki yaşadık. Nasip olmadı kendince haklı sebepleri vardı bitirdi. Daha doğrusu bekleyemeyeceğini söylemişti hala evlenemedi. Şimdilerde evleneceğim ayağı yapıyordu fakat inanmadım. Askerden çıkınca beni arayabilir diye düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvet birdefa aşık oldum içimde aşkın vermiş olduğu kıpırtıları gerçekten hissettim ama sonuçta sanal karşı tarafın seni ne yönde kullandığını bilemiyorsun senin duygularınla oynadığını sana aşkım yazdığı zaman içinden neler geçtiğini yüzünün şeklini göremiyorsun onun için tasvip etmiyorum...
32 Yorumla- +1 yıl
Yaşayan bilebilir kanka 😊
@mmrsnn
şıp sevdi varsa her önüne gelene aşık olur bu reel ya da gerçek hayat farketmez özellikle sevgilisi olmayan boşlukta olanlar için söylüyorum sanalda kızlarla fazla muhabbet etmek samimiyet kurmak pek iyi bişey değil bence sonra çıkamaz işin içinden şu oltayı atmış bekliyoruz modunda olanlar içinde geçerli...
10 Yorumlasanırım kalbim çok büyük bir çok kişiyi alıyor bünyesine lakin aşk dersen;
gururumdan daha değerli bir kadına rastlamadım.
ve sanal cık olmass göz görecek gönül bilecek.15 YorumlaOldum oldum... Allah kismet ederse 2 ay sonra kanli canli görüsecegiz... Simdilik gülüslerimiz, bakislarimiz kameradan oluyor.. Allah kismet ederse yüz yüze de gülüsüp bakisacagiz insallah.. :)) Haa öyle paat diye olmadim tabi 2009`dan beri arkadastik...2,5 aydirda duygusal manadaa hislerimiz :))
00 Yorumlaeşimle faceden tanıştık 3 yıl konuştuk ve 2 buçuk senedir evliyiz allah bozmasin ☺
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada değilde başka bir sanal ortamda keşke gerçek hayatımda karşıma çıksa dediğim birisi ile karşılaşmıştım. Yani sadece konuşmalarından beni etkiledi.
Ben böyle birşeyin olacağına ihtimal vermezdim ama yaşadım bunu :D
Zaten ya doğru zamanda doğru yerde bulanamazsın. ya da doğru zamanda doğru insan karşına çıkmaz.20 YorumlaSanaldan olmaz diyenleri anlayamıyorum ben. Zaten önemli olan dış görünüş felan olmamalı kişinin yüreğini sevmen lazım. Onu da konuşmasından belirli bir süre de anlayabilirsin.
Evet bende böyle bir ilişki yaşadım. Ona aşığım o da bana. İnanın çok da mutluyuz. Olmaz diyenler gerçek aşk ne bilmeyenlerdir net.10 YorumlaSanalda tanışıp sevqili olan hatta evlenen onlarca kişi var bir insani tanımak için illaki birşeyler vesile olacak reelde sevqili olduğunuz kişileri. Ne kadar tanisiyorsunuz birini parkta cafede arkadaş ortamında vs. Vs. bir şekilde tanırsın sonraddevamı gelir dimi kimseyi tanıma yetisi anadan doqma gelmiyor kanımca
10 Yorumla
+1 yılO hatayi bende yaptım 3 yildir oynadığım bir oyun sitesinde aşık oldum diyebilirim aşık olmak degilde hoslandim yani :) skype falan görüntülü konusuyorduk telefonda sabahtan aksama kadar konusuyorduk 7 24 onunla konusuyordum gece hic uyumuyoduk hep konusuyorduk :/
13 Yorumla- +1 yıl
merabaaa
- +1 yıl
Sevgili gibiydik iste sevgiliden farkimiz yoktu, simdi konuşmuyoruz ben biriyle çıkıyorum o biriyle nişanlı :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldum uzun zamandir da tanisiyoruz skypetan filan konusuyoruz mayistada bulusucaz ne olucak bilmiyorum ama guzel seyler hissediyoruz ve mesafrlerin de bir onemi oldugunu saiyorum evet her gun bulusamiyorsun ama ozleyipte bulusmak cok daha guzel bir de ayni sehirde uniye gidicez onun rahatligida var tabi
40 YorumlaOldum hatta 400 km yol gittim onun için ve sevgilim oldu :)
11 YorumlaHemde ne aşk. Hergün nettesin görüşüyorsun, telefondasın. ve sonunda cesaretle yolları aşıp yanına gidiyorsun Aşkı birde öyle tadıyorsun. 2 sene sürmüştü. Aldattı beni gahbee :D
13 YorumlaGozlerine bkmadan ask olmaz ki. O sadece hoslantidir.
11 YorumlaEvet konusmaya başladık bizim burada oturuyomus tanistik bulustuk sevgili olduk aşık oldum salak gibi sonra benimle konustugu gibi baska kizlarlada konustugunu hatta baska şeyler teklif ettiğini ogrendim ve bidaha guvenilmiycegini ogrendim internette
00 YorumlaO bazi büyük konuşan arkadaslara sesleniyorum sacmalik olmaz demeyin yarinin ne getirecegini bilemezsiniz
10 Yorumla
+1 yılEvet Aşık Oldum. Hoş Kızdı Buluştuğumuzda Beklediğimden Kat Kat Daha Güzeldi. Ama Huyu Suyu Çocukcamış.
20 Yorumla
+1 yılOlmadım, zaten bana göre aşk sanaldan olabilecek bir şey değil çünkü bir insanın tavırlarına gülüşüne vs. aşık olursun sanaldan böyle şeyler mümkün olmadığı için aşık olamazsın
10 Yorumla
+1 yıl"Aşık olmak" bu denli basit değildir, bokunu çıkarmayın.
40 YorumlaHayallerine intihar ettirmek isteyen anca böyle bir şeye kalkışır :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkansız sanıyordum ama oldum galiba. Kendime bile itiraf edemedim ona nasıl ederim bilmiyorum.
Çok çok garip..30 Yorumla
+1 yılDaha ergenken
Samsunlu yakışıklı bir
Delikanlıyla 3aylık ilişkim olmuştu :-)
Görüşmedik bitti.10 Yorumla
+1 yılSanal alemde sadece kendini kandırırsın.
Eğer çok safsan sırf iki güzel söz etti diye ayrıca tipide hoş diye kanarsın. Ama bu sevgi aşk değildir sadece saplantı.10 Yorumla
+1 yılOlmadım, büyük ihtimal olmayacağım. Yani büyük konuşmayayım da :) birinin gözünün içine bakmadan, gülüşünü görmeden, kokusunu duymadan nasıl aşık olunabilir ki?
11 Yorumla- +1 yıl
Emin olma :/
+1 yılGaliba bugün oldum. Öğle vaktinden beri kızın fotoğrafına bakıyorum çok tatlı birisi :) Mesaj atsam ciddiye almaz kesin
10 Yorumla
+1 yıluzatatan uzağa olmaz be güzelim görmeden dokunmadan olmaz, olur diyen yalan söyler nereye kadar, sen ayrı trende o ayrı garda olmaz yani
20 YorumlaBen yaşadım çok farklı bir duygu ve daha çok özlediğin için daha çok baglaniyorsun
30 YorumlaBir kez buna benzer bir şey başıma geldi, aşk olduğunu zannetmiştim ama değilmiş. Daha sonra aşık olunca anladım.
10 Yorumlaevet oldum şimdi ayrıldık
umarım buradan bir kız mesaj atar ve görüşürüm
sevgilim olsun istiyorum ben10 Yorumlaii ihh ciqk olmadım :) olanlarida anlamış değilim :\
10 YorumlaOluyor ya her gece instagramini hatim edip yatiyor whatsap son gorulmeleriyle yasiyorum okulda goruncede suratina bakmiyorum neyin kafasindayim onu bende bilmiyorum
10 YorumlaEvet cok kötu birsey sevdigimi göremiyorum bulusamiyorum :(
1.5 senedir beraberiz ve sonumuz nolcak bilmiyorum :( cok uzaklarda... of00 YorumlaSanalda ask yasarsaniz ki nasil oluyo bilmiyorum. bence sanal hamilelikte yasayabilir siniz...
10 Yorumlaevet şu an oldum senın fotona bakınca gulsuune asık oldum :) ahahhaa
10 YorumlaOldum. Gerçek aleme taşıdım aşkı ve sonu hüsranla bitti...
02 Yorumla
+1 yılTabikide hayir cunku o cumlede 3 harf telafuzde sayisi belli olmayan bir duyguyu sanalda yasamam asla ask icin yasanmisliklar olmasi lazim
10 Yorumlaergenken olmuştum sanırım
zeynep adında istanbullu bir hatun o bana aggmet derdi ergendik evet
o gün bu gündür nick bulmaya uğraşmadım kendime a. q
saol zeybepcim11 YorumlaBen olduğumu sandım ama değilmiş aşk sanaldan olucak bişiy değil yaşadığın şeyi aşk sanırsın ama o bir hayranliktir sadece..
00 Yorumla
+1 yılSanalda bulustuk sevgili olduk görüştük gayet mutluyuz şu an :)
11 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel çok sevindim
Evet 3 sene sürdü okulu bitirdi askere gitti şimdi de evleniyo ama yüzyüze gelmedik aklı kalıyor insanın ya gizemli ve büyülü bir olay
01 Yorumla
+1 yılOlmustum ruh ikizim gibiydi ama yurumedi aksilikler falan.
10 Yorumlagörmedıgım elını turmadıgım gözlerıne bakamadıgım bırıne asık olmak cok sacma gelır ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
+1 yılAşk o kadar basit değil benim için
muhtelemen 1 kere aşık olacağım20 Yorumla evet aşık oldum. karşılık görüştük konuştuk.. karşıklı görüştükten sonra her sey normal devam ediyor
10 Yorumla
+1 yılOLDUM BULUSTUM SEVGILIYIZ HALA
53 Yorumla- +1 yıl
aynen nazar degmesın yanlısını gormedeım 8 aydr
+1 yıltanımadn zor ya. anca etkilenirsin muhabbetin varsa budur yani.
10 YorumlaHenüz aşka inanmamısken sanalına ne kadar inanmak gerekir yorumsuz.
10 YorumlaDırırım dırırırı dırıııı (Samanyolu acikli muzigi)
4 ay kadar once olmuştu böyle bisey ama aşk deel :Dd12 Yorumla
+1 yılEvet 5 ay konustuk ve 5 ayin sonunda yanima geldi. Cok guzeldi ama huzunlu bitti.
00 YorumlaYok da onu yapmaya calisan zaten gerizekali baska bir sey olamaz daha
00 Yorumlasanal alemde bir fotoğrafını görüpte aşık olmak geçici bir hevestir heralde
01 Yorumla
+1 yılBen yaşadım böyle bir şey ama aşık olma kısmı görüştükten sonra oldu. Sonuç mu sonuç hüsran :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben reelde tanıştığım birisine aşık olmuştum hayatımda 1 kez yaşadım bu duyguyu.
zaten reelde tanıştığım tek sevgilimdi,,
sanalda tanışıpta henüz aşık olduğum anı yaşamadım00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Mantikli olabilir de uzak olmamasi laZim, malum gozden uzak gonuldeb irak derler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artık olur mu canım öyle şey attığı emojilerin güzelliğine yandım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşık olmak değildi. online bir oyunda tanışıp facebookta konuşmaya başladık sonra baktım bu buluşma falan diyor daha fazla konuşmadım.. sanaldan reele taşımayı pek uygun görmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvt 1 sene facede tanistik 1 sene icinde 2 yuze gorustuk yanina gttim geri hep musaayt olduk konusmalarimiz kamerada oluyodu
10 Yorumla
+1 yıl1 kere oldu ondada cok gittin geldim yanina baska sehirdeydi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl358.000 kişi aşık oldum diyorsa aralarında troll olmayan da vardır demek ki. :D Dalga geçmiyorum artık.
10 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar