Aşk değil ama 1.5 yıl süren çok güzel bir ilişkim oldu buradan ve bana fedakarlığı öğreten bir sevgiydi. Hemen her gün görüşürdük, umarım şu an çok mutludur. Çünkü tanıdığım, karakteri düzgün, harika insanlardan biriydi kendisi.
Ahaha ben denedim onu aşırı kıskançtı yürutemedik günde abartısiz 25 30 kere arar bir süru mesaj atardı üstelik giyimim kapalı ve kıskandiracak bir hareketim olmamasına rağmen yapmayın valla ya da bana öylesi denk geldi elinden gelse brni eve kilitleyip kimseye göstermeyecekti
Coook uzun zaman oldu o yolda yürümek. Zaten yaşta aldı başına gitti. Sanalda güven veren birini bulmak. Herkes hep bir şüphe ve herkes gibi davranma çabası içinde olduğu sürece imkansıza bir adım daha uzak.
Aşık diyemem aşka inanmıyorum. Sevgilim oldu zamanında. İlişki yaşar mıyım tekrardan bilmiyorum ne burada ne dışarda duygularım kimseye açık değil kendime bile açık değil.
Bak walla şakasız, işte 2 sene önce kadar herhalde, kafayı sana takmıştım kanka temiz ama kılçıksız KZXJDHSBSJSS Sonra dedim, o kanada güzeli sense tr politiğisin, sizden olmaz aslan vazgeç bu sevdadan KXNSNSNDNSJSNSJ
Hayır aşık olmadım , olmam da , sadece biriyle2-3hafta yazıştım (tanışma amaçlı) , o da evliydi ya da sevgilisi vardı heraldeki benim numaramı dahi istemedi, ben de yazışmaktan sıkıldığımı söyledim o da ben yapamıyorum diyerek kıvırdı.
Evet kendi de net değildi bence, ayrıca sorumluluk sahibi değildi , yediği önünde yemediği ardında misali rahatlığa alışmıştı ve bozulmasını istemiyordu