Aşk İlişkileri Hiç nu sitede birine gerçekten aşık oldunuz mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hiç bu siteden birine aşık oldunuz mu? Dış görünüşü nasıl birinden etkilenirsiniz? Güncellemeler+1 yıl Bu yazacağıma nu yazmışım klavyenin azizliği kusura bakmayın 😄😄 Hiç nu sitede birine gerçekten aşık oldunuz mu? Cevapla Site Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bana azıcık ilgi gösteren her karıya aşık oluyorum.. 2 1 Yorumla dudunmubeni +1 yıl En azından dürüst ankznzjs Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şu an sitede olmayan bazı kişilerle seks üzerine ilişkim oldu ama sevgili olmadım hiç 0 0 Yorumla
AloneReber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmadı. Olurmu acaba 🙂 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem nasip 😃 Yorumla AloneReber +1 yıl Sendemi yaa Yorumla Soran +1 yıl Noldu Yorumla AloneReber +1 yıl Hiiç 😀 nasiple, kısmetle aram iyi değilde Yorumla Soran +1 yıl O belli olmuyor Allah ne zaman kimi yazmışsa o Yorumla AloneReber +1 yıl Eyvallah. Herkesin gönlüne göre diyelim. Yaşlandım artik elden ayaktan kesildik kör topal bi kısmet çikar Yorumla Soran +1 yıl Ne yaşlanması sen de 😒 Yorumla AloneReber +1 yıl tamam bu moral bana yeter 3-5 gün 🙂 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hepsi barbara palvin elde değil aşık olmamak.:)) 0 0 Yorumla
baby35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Aşık olmadım ama reelde görüşüp etkilendiğim oldu 0 0 Yorumla
İncitanem_ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Hayır. Kimseye güvenme burdan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadar haklısın ki Yorumla
havaliOlmayaCalisan Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl benden birisi burdan hoşlanmıştı ama geçici sürdü 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Sanal böyle bir ortam maalesef Yorumla havaliOlmayaCalisan +1 yıl evet keşke birdaha hoslansa Yorumla dudunmubeni +1 yıl Nick mükemmel ya ağsşxldlsöxpx Yorumla Soran +1 yıl @dudunmubeni aynen dskkaksnfb Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 Yorumla havaliOlmayaCalisan +1 yıl noldu ya dedikodumu yapmayın 🥺 Yorumla havaliOlmayaCalisan +1 yıl noldu ki Yorumla Soran +1 yıl Kullanıcı adın harika diyoruz üzülme 😃 Yorumla havaliOlmayaCalisan +1 yıl 😅 tamamdir Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olmam sanaldan ya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl En iyisi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tam olur gibiydim baz geçtim 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Boşver olma sanal iyi değil 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok değilmiş kız dediğim oğlan çıktı sorma Yorumla Soran +1 yıl Aman Allah ımmm 🥶🥶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaj bakma yani az kalsın kaza kurşunu gidiyorduk 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aman kardeş kolla kendini tekin değil buralar 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah aynen devir kötü kolla dotu 😂😂🙋 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakalım kader kısmet işleri bunlar belki bir sonraki kız çıkar umudu kaybetmek lazim değil mi😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen önündeki kızlara bakacaksın 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haahaja önümüz deki maçlara bakacağız der gibi oldu bakalım Yorumla Soran +1 yıl Aynen sen de bundan sonra kimlik fotoğrafı iste kdksksnnd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahah istemem ya sürpriz sonlu daha heyecanlı oluyor Yorumla Soran +1 yıl Bir de travestiyi oluyormuş dmsmsndn kaşınma bak 😃😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hhaahah o zaman hepten gideriz gumburtuye aman ha ağzını hayır aç Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun abi 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni de evlat seni de Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. @Lilpeeppp 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vay vay vay bu ne cesaret yiğidim 😃 Yorumla badarbungaa +1 yıl Aşk cesaret işidir.. Yorumla Soran +1 yıl Helal olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hic bilmem ben sap 0 9 Yorumla Soran +1 yıl En iyisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresi iyi? Yorumla Soran +1 yıl Kimseye güven kalmadı ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki Yorumla Soran +1 yıl Sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozelden yazabilir miyim Yorumla Soran +1 yıl Tabii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozele bakar misin Yorumla Soran +1 yıl Bakıyorum yazmamışsın Yorumla
Cemoo34 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. olmadim 0 0 Yorumla
can120 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Vardir belki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bana azıcık ilgi gösteren her karıya aşık oluyorum..
En azından dürüst ankznzjs
Şu an sitede olmayan bazı kişilerle seks üzerine ilişkim oldu ama sevgili olmadım hiç
Olmadı. Olurmu acaba 🙂
Bilmem nasip 😃
Sendemi yaa
Noldu
Hiiç 😀 nasiple, kısmetle aram iyi değilde
O belli olmuyor Allah ne zaman kimi yazmışsa o
Eyvallah. Herkesin gönlüne göre diyelim. Yaşlandım artik elden ayaktan kesildik kör topal bi kısmet çikar
Ne yaşlanması sen de 😒
tamam bu moral bana yeter 3-5 gün 🙂
😄😄
Evet oldu görüştükte kaç kez
etkilendigim biri olmustu
Hepsi barbara palvin elde değil aşık olmamak.:))
Aşık olmadım ama reelde görüşüp etkilendiğim oldu
Etkilendiğim oldu. Olumsuz sonuçlandı
Hayır. Kimseye güvenme burdan
O kadar haklısın ki
benden birisi burdan hoşlanmıştı ama geçici sürdü
Sanal böyle bir ortam maalesef
evet keşke birdaha hoslansa
Nick mükemmel ya ağsşxldlsöxpx
@dudunmubeni aynen dskkaksnfb
😄😄
noldu ya dedikodumu yapmayın 🥺
noldu ki
Kullanıcı adın harika diyoruz üzülme 😃
😅 tamamdir
Olmam sanaldan ya
En iyisi
Tam olur gibiydim baz geçtim
Boşver olma sanal iyi değil 😃
Yok değilmiş kız dediğim oğlan çıktı sorma
Aman Allah ımmm 🥶🥶
Hahaj bakma yani az kalsın kaza kurşunu gidiyorduk 😂😂
Aman kardeş kolla kendini tekin değil buralar 😄
Hahah aynen devir kötü kolla dotu 😂😂🙋
😂😂
Bakalım kader kısmet işleri bunlar belki bir sonraki kız çıkar umudu kaybetmek lazim değil mi😂😂
Aynen önündeki kızlara bakacaksın 😃
Haahaja önümüz deki maçlara bakacağız der gibi oldu bakalım
Aynen sen de bundan sonra kimlik fotoğrafı iste kdksksnnd
Hahahah istemem ya sürpriz sonlu daha heyecanlı oluyor
Bir de travestiyi oluyormuş dmsmsndn kaşınma bak 😃😃
Hhaahah o zaman hepten gideriz gumburtuye aman ha ağzını hayır aç
Allah korusun abi 😄
Seni de evlat seni de
@Lilpeeppp
Vay vay vay bu ne cesaret yiğidim 😃
Aşk cesaret işidir..
Helal olsun