+1 yılKardeşim öncelikle kızın aklındaki arkadaş katagorisinden çıkmalısın.Bunun içinde sevgili ile normal bir erkek arkadaşın arasındaki farkları bilmen gerekir.Şimdi senin yapacağın şey şu olsun.Kızla normal olarak arkadaşlığını devam ettir ama onu şaşırt,ilgisini çek,merak uyandır.Bunları yapınca sana yaklaşacaktır zaten kendiliğinden ve aklında olacaksın.Bundan sonra onu ödüllendirme kısmı var hani filmlerde kıza birşey olur erkek yardım eder ve kız güzel bir teşekkür eder sonrada erkek ona aşık olur ya o tarzda.Yani onun sana yardım etmesini sağla.Sana uyarlayayım bunu dershanedeymişin mesela matematikden bir konuyu anlamıyorsun onun anladığını biliyorsun.Alıp eline kitabı otur önüne bana yardım edermisin bunu bir türlü anlamıyorum de.Sonrada arkadaşı olarak görüyorsa yardım eder zaten.Konuyu anlattı ya ona öyle bir teşekkür etmelisinki aklını başından almalısın.Bunuda fiziksel temas ile yaparsan daha etkili olur.Yani teşekkür ederken elini omzuna yada eline koy ve teşekkürünü öyle et.Bunları uygularsan kızın aklını karıştırır ve o katagoriden çıkarsın.Bu arada halini çok iyi anlıyorum zamanında bende senin gibi oldum ve çok acı çektim.Umarım ki sende benim yaşadığım acıyı yaşamazdın ve mutlu olursun.
42 Yorumla
Soran+1 yılbazıları ilgilenme diyor sen ilgilen diyorsun anlamadım gitti şaşaırdım kaldım
- +1 yıl
Eğer bir bayanı ilgisiz bırakırsan seni unutur.Allah aşkına bana söylesene hangi kadın ilgi yi sevmez ?Senin yapacağın şey sadece normal bir erkek arkadaş ile sevgili arasındaki farkları öğrenmek
En İyi Cevaplar
Ben 24 yaşındayım bugüne kadar sadece 3 kişiye teklif ettim.3 üde beni reddetti 3ü de görüştüğü kişilerin olduğunu söylediler ama en çok bana en sonuncusu koydu. Kızın yaşı hemen hemen benimle yaşıt gibi belkide büyük bilmiyorum adını bilmiyorum sadece çalıştığı yerden gördüm 2 ay bekledim düşündüm evet düşünmek için bayağı uzun bir süre geçmiş ama şu var ya evliyse ya hayatında biri varsa diye çok kez vazgeçtim tekrar canlandı düşüncelerimen sonunda takip ettim iş çıkışı ve bugün karşsına çıktım teklif ettim ama çok aceleciydi acele bir işi var gibiydi görüştüğü birinin olduğunu söyledi ısrar etmedim teşekkür ettim gitti arkama bile bakmadım. Kız muhafazakar ama güzel giyinen boyu 1.75 civarlarında yüzü ve ses tonu çok güzeldi ve bu sefer olmalı demiştim ama olmadı. Beki de bir daha hiç denemem bundan önceki ikisini unuttum gibi birşey teklif ettikten sonra asla görüşmedim ve görmedim. Bu yüzden unutmam kolay oldu ama bu Kız Kuzenimin kolejinde çalışıyor. ve Mecburen bazen okula gidip kuzenimi okuldan almak zorundayım. ve gittiğimde göreceğim gördükçe kahrolacağım Bilmiyorum Bilemiyorum Bu sınavı nasıl vereceğim bunu nasıl kabulleneceğim bilmiyorum. Bütün Herkes için umarım bu son olur.
11 Yorumla
kızın eski çıktığı tiplere falan bak. Biraz tarzını değiştir, giyim saç şekli. ilgi alanlarınız ortak falan olsun. arkadaş olun tekrar. bakarsın duruma göre işte.
09 Yorumla
Soran+1 yıleski çıkıtğı biri yok...Hiç biriyle çıkmamış
Soran+1 yıltamam diyelim ki var.Tamam ama tekrar arkadaş olmak istemezse yani ben onla arkadaş olmaya çalışayım muhabbet filan kuryaım samimiyet filan ama o daha da soğursa ya da nefret ederse ya da hala yine soğuk davranırsa ne olcak?
Soran+1 yılpeki anlıyorum aşağıdaki arkadaş erkek bir arkadaş bir yorum yazmış onla asla ilgilenme tek çare bu diye bir okur musunuz peki buna ne diyorsunuz_?
Soran+1 yılPeki hangisi sence?
Soran+1 yıltamam düşüneceğim
sakın üzgn gibi görünme ona karşı ezme kendini..artık onn sana oln bakışı değişeck böle bi sorunnda olack.bu arada seviyorsan untmak istesende unutamazsın...
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne yapmam lazım güzel kardeşim ya bıktım ya önceden nasıl açılacağım nasıl sevdiğimi söyleceğim diye sorun yapardım o sorun bitti şimdi bu geldi o bu değil de derslerime filan da çalışamıyorum yaa offf :(((
Soran+1 yılhavva ilk önce sana da teşekkür ederim.Rugayye neden reddettiğnii sordum beni arkadaşı olarak görüyormuş...
Soran+1 yıl:(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılilgilenmiyormuş gibi yap, değiş, kendin olmaktan çık. başka birine dönüş. onun arkadaşı olarak asla göremeyeceği biri ol. zor ama başka bi sevgili yap kendine. tarz ol. sakın ilgi gösterme. sende onu arkadaş olarak gör. hatta öyle hissettir. ama sakın ağlama duvarı rolüne girme. ihtiyacı olduğunda yanında OLMA. biraz ters gibi görünüyo farkındayım ama ilkten çok büyük koz vermişsin. yararsa bu taktik işe yarar. bunların haricindeki her alternatifte çok acı çekeceksin zaten. seni asla sen onu çok seviyorsun diye sevmeyecek. bu son yazdığımı da hergün göreceğin biyere yaz ve sabah kalkar kalkmaz oku. herhangi başka bir yol olmadığına da %100 emin olabilirsin. bunu yaparak da başarı şansın %5 falan
16 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim şöyle diyorum.İlgilenme diyorsun da ben ilgilensem diyorum samimiyet kursam arkadaş olarak diyorum belki duyguları değişir filan...Sen diyorsun ,bunu yaparsan yüzde 5 şansın var diyorsun...Çok çaresizsim nutmaktan başka çare yok mu ya! .(
- +1 yıl
kardeşim geçmişte senin yaşadığın şeyleri ben de yaşadım. onun için çok iyi anlıyorum seni. ne yaparsan yap, kendine güvenin tam olsun. unutmak istemiyosan unutma. ama çok da ümitlenme. duygularını değiştirmesini istiyosan onun aşık olacağı erkeğe dönüşmelisin. şu halinle belli ki öyle değilsin. ona deli divane olduğunu sakın belli etme. sorarsa bile, öylesine bi hoşlanma haliydi geçti bitti de konuyu değiştir. seni cepte görmesin. ondan etkilenirken, onun etkileneceği kişi olamazsın.
Soran+1 yıldiyelimki 1-2 hafta ilgilenmedim o yokmuş gibi davrandım yiine aynı olrusa hala hiç bir değişim yoksa ki zaten biliyorum öyle davransam bile yine aynı kalacak ki ...
- +1 yıl
biraz hafife alıyosun kardeşim, bu iş öyle bi iki haftada çözülecek mesele değil maalesef :(
Soran+1 yılahbap sen ve birkaç kişi de senin dediğin gibi dediler görmezden gel filan bazıları da ilgilenmeye devam et sen ilgilenince ona sana geliyor mu diye bak gelmiyorsa bırak onu filan dediler şaştım kaldım vallaha iyi düşünmem gerek bekliyorum...
- +1 yıl
başka kızlarla ilgilen bari o sürede
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılolmuyorsa zorlama derim yine bak yanında ol onun yanında bahset kendinden hiç orası kalkar burası kalkar diye düşünme sakın karşılık veriyosa bi şeyler olur vermiyorsa vede bu uzun sürüyosa seni oynatacak kadar hiç boşuna oyuncak olma önüne bak sosyalleş başka kızlarla ilgilen...
10 Yorumla Kadınlar bazen söylemek istediklerini çok daha farklı şekillerde söylerler, kötümser olmayı sevmem ama belkide senden hoşlanmadığı için arkadaş kalmak istediğini söylemiştir hayat kısa tamam ama o kadar da kısıtlama kendini dünyadaki tek insan o değil ayrıca seni eğer istemiyorsa zaten birbirinize uygun değilsinizdir.
Etrafında emin ol ilgini çekebilecek en az bir kişi daha vardır umutsuzluğa kapılma ve asla bir insana bel bağlama. evlilik istisna!10 Yorumla
+1 yılamuda kalk ve bekle.. seni arkadasım olarak görüyorum diyen kızların modası geçmedimi hala mk.. lise çağında benimde basıma gelmişti... bana tipsizsin de tipim değilsin de seni istemiyorumde ama arkadas olarak görüyorum ne demek mk
020 Yorumla
Soran+1 yılşimdi ne olcak dostum :(
- +1 yıl
dostum ben sana akıl veririm ama uygulayabiliceğini pek sanmıyorum.. öncelikle durum zor.. reddedilmişsin hep yüzyüzesin.. seviyosun.. ama üstelemenin alemi yok g.kaldırmanında.. senin için söylüyorum sınıfta okulda vs rezil olmanında .kızın seni parmağında oynatmasına izin verme.. he bunları becerebilrsen gördüğün yerde onun varlıgını farkettirmezsen yani onu görmezden gelirsen emin ol onu çıldırtırsın belki kendisi bile gelebilir.. tabi aşıksan ki öylesin biraz zor dostum :S
Soran+1 yıldostum baızları ilgilen arkadaş gibi baızları senin dediğin gibi umrusam diyor hangisi?
- +1 yıl
ilgilen istersen arkadas kalıcaksın o senin ilgini biliyo olucak bu durumun sevgiliiğe geçiceğini sanmam .. sadece yanında sürekli ona iç geçirerek ne dese evet diyerek durucaksın.. eğer çakalsa yada bu durumu fazla uyanırsa seni kullanmaya başlar ki bi erkek için en istemedğim şeydir..karar senin kardeşim
Soran+1 yılKafam çok karıştı ya...
- +1 yıl
arkadas kaldın diyelim ne kadar devam edicek o şekilde sen hep belkilerle yaşıyıcaksın.. ya siz arkadas gibiyken başkasıyla olursa ozaman ne yapıcaksın..sana gelir sevgilisiyle arasında arasında geçenleri anlatır bide napıcaksın tesellimi vericeksin ona.. sana kim teselli vericek..daha yasın erken kendini yakma güzel kardeşim daha seviceğin insanlar çıkıcak karsına..
- +1 yıl
fazla acı ama gerçek bunlar..şahit olduklarım veya kendi yaşadıklarım..
Soran+1 yılarkadaş kalmaktan kastım şu yani yakınlaşsam kendimi tanıtsam diyorum biraz daha samimi olsam duyguları değişir diye...
- +1 yıl
oda bi ihtimal tabi..olmaz diye bişey demiyorum ben ama öyle yapıcaksanda kızın ağzının içine bakma köpeği olma..seni süründürmesin.. ona muhtaç oldugunu belli etme.. belli etme diyorum çünkü şu an kendini öyle gibi görüyosun..sana bi gün ters davransa kendinden geçiceksin yıkılıcaksın..böyle olucak büyük ihtimal böyle olsa bile bunu belli etmemen gerek..sen erkeksin ezdirme acındırma kendini herzaman gururlu ol... aşkta gurur olmazı diye bişey yok... mantıkklı düşünüceksin.. aşk gurur olmuyosa
- +1 yıl
domalalım pozisyondan pozisyona soksun bizi kızlar.. alt tarafı aşıgız diye bu kadarda kahır çekilmez yani ;)
Soran+1 yılHaklısın dostum bana yardım ettin teşkkür ederim.Ama sence ilgilenmeye devam etmeli sammiyet kurmalı mı yoksa ilgilenmemeli görmezdne gelmeli mi?Tamam ya bundan sonra kendimi ezdirmeyeceğim tamam belli de etmeyecğim yeter lan
- +1 yıl
yürü be adamsın.. kendine güveniyosan senin kaybedicek bişeyin yok zaten.. o kaybeder..yapabilirsen bi haftaya kolunabi kız tak gerçek yada yalandan farketmez.. senin onu takip ettiğin kadar o seni takip etmezse gram çakmıyorum bu olaylardan ;) bol şans
Soran+1 yılTamam ben mesajı aldım sağolasın...
- +1 yıl
eyv. burdan ulaşabilirsin bana ...
Soran+1 yılSon bi soru plan hazır şöyle yapıyorum...1*2 hafta kdaar ilgilenmeyeceğim tepki var mı yok diğer hafta senin dediğin gibi alaacağım koluma birini yine mi tepki yok o zaman ben biraz ilgilencem yine mi yok artık başlarım haaaa olmuyorsa zorlamam hayatıma bakarım bissürü kız var o kadar şey denedik gene de olmuyorsa artık ne diyeyim tamam bunları yapıyorum
- +1 yıl
aynen iyi fikir..senin kolunda birini görünce şaşırmıssa sana bakıyosa iyidir bu koymustur biraz kaybettiklerine yanar.. :) bu durumdayken olmazsa yine gidersin yanına naber napıyosun falan bakarsın bi ortalıgın durumuna sana göre nasıl falan.. kafan çalısıyo ama sadece bi yol gösterene ihtiyaç duymussun sen.. kendinde halledersin gerisini .güven kendine ;)
Soran+1 yıloke eyw..
Soran+1 yılYa panpa yeni bir gelişme oldu şimdi dediklerimi yapacağım ama bunlarda çok uzun zaman sürüyo ya ben bu olaylar var diye ders çalışamıyorum ki bunlar da çok uzun zaman sürüyor biterim anlayacağın ders konusunda...Daha kısa bir çöüzümü yok mu ya... ?
- +1 yıl
bekliceksin kardeşim s.. s.. bekliceksin ..git arkadas gibi takıl kızla ders çalısabiliceğini mi sanıyosun..
Soran+1 yıloff ya neyse sabrın sonu selamettin nasıl olsa zaman çokk bekleriz...
+1 yılbende sınıfta SEDA'ya vuruldum. Görüşme talep ettim. Beni aşağılarcasına reddetti. Hırs yaptım. Gururuma dokundu. derslerde başarılı oldum. Parttime iş buldum çalıştım. Para kazandım. Kaliteli giyindim.
Sonra Sınıftan PINAR benimle ilgilenmeye başladı. Çıkmaya başladık. SEDA'dan hep bir adım önde oldum. Ve günün birinde Seda bana hala benimle ilgileniyormusun diye sordu. Sizce cevabım ne oldu?10 Yorumla
+1 yılO zzaman mücadele et, etrafında ol, varlığına alıştır, kendini sevdir, sonra yine telkif et...
33 Yorumla
Soran+1 yılbakalım ben de ölye düşünüyorum...
- +1 yıl
Kardeşim sen şimsi bu kizla ayni siniftaysan bunu lehine cevrmen lazim. Yani mesela kiz uzuldugunu anlayamasin sen aksine eskisinden daha iyi ve mutlu ol deilsende ole gibi davran bide bir kiz bul ve onunla takil az. Kız ister seni sevsin ister sevmesin seni kıskanacaktır cunku senin onunla ilgilendigini dusunuyordu ve artik seni kaybedeceginide dusunecek. Haa ama geri de tepebilir benden bukadar kolay vazgectiyse bir xacik olmaz bundan diyebilir ama yapman gereken bu
- +1 yıl
Ulan 4 yil onceki konuymus mq
seni sevimiyosa VE İstemiyosa yapman gerekn unutmak çünkü daha çok üstüne gidersen falan o zaman havalanır kız ona göre yani
29 Yorumla
Soran+1 yılYa ben ocağa kadar sıcaklık kurup samimyet kursam diyorum işte 4-5 hafta böyle yapsam sonra o aralar bana karşı duyguları değiştiyse zaten kendisi gelip benle konuşmaya başlar ama yok hala aynıysa ya da daha da soğumuşsa off anam offff
Soran+1 yılİyi de ben daha yeni çıkma teklifi ettim.Daha dün ettim.Soğuk olması normal değil mi?
Soran+1 yılAma bence kendisine düşünmek için zaman vermiş olamaz mı çünkü önceden biliyormuş zaten...
Soran+1 yıltamam kardeşim sağol
Soran+1 yılgörüşrüz tabiki yazarım ama en azından 3-4 hafta sonra hemen gelişmez çünkü...
Israr edip o kızı daha fazla simartma bence kendine bir sor hep sen verdin o sana ne verdi yani daha ne bekliyor sun?
00 YorumlaKardeş kız sevmiyorsa yapacak bir şeyin yok. Dağa kaldıracak değilsin ya!
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de panpa bilmiyorum ya sevince de bırakılmıyor işte...Ah bbe!
bir daha et. birisi telefonu açmadığın da ikinci kez aramadın mı hiç yapıştır bir daha.
10 Yorumla
+1 yılhayatına devam et.belli bi süre sonra geçiyor
20 Yorumla
+1 yılkendine hayatı dar etmene gerek yoktu be gözüm
025 Yorumla
Soran+1 yılsenle konuşmuştuk be dayı seni dinlememiştim.Sen bana çıkma teklifi etme demiştin ben ettim.Of ya :(
- +1 yıl
belliydi kızın reddedeceği.olsun kardeşim her hata insanı olgunlaştırır.
Soran+1 yılpeki şimdi ne olcak be kardeşim...Ne yapsam unutmak istemiyorum seviyorum çünkü ilgilensem diyorum bazıları ilgilen diyor bazıları ilgilenme şaştım kaldım seni dinliyorum...
- +1 yıl
şu an hayatındaki öncelik bu kız sanırım öyle mi.
Soran+1 yılEvet aynen öyle bu sorunu atlatmadan ne ders çalışabiliyorumne başka bir şey yarına bir ton gidecek ödev var bir ton yazılım var yapılacak bir çok iş var ama işte olmuyor panpa ne olur yardım sen bilgili bir insansın... :)
- +1 yıl
hayatında bundan sonra asla sevdiğin kızı önem sıralamasında birinci sıraya koymamamalısın.ilk öğrenmen gereken bu.nedenini açıklayacağım.
Soran+1 yılpeki dinliyorum devam edin...Peki ilgilenmeliyi miiyim yoksa cool olup ilgilenmemeli miyim?
- +1 yıl
bu sorunun cevabı sana şu an çok önemli geliyor olabilir.ama neyi ne için yaptığını bilmezsen her zaman kızlar konusunda başarısız olursun.çünkü bayanlar bir erkeğin rol yapıp yapmadığını kolayca anlayabilirler.
Soran+1 yılpeki devam edin...
- +1 yıl
evet ilk ve en önemli şey hayatında kızdan daha önemli bir şey için mucadele ediyor oluşun.düşün bakalım bunun için ne koyabilirsin ortaya
Soran+1 yılkzıdan daha önemli bir şey benim için dinim imanım ve kariyerimdir ama bu iş işe girince hepsi pasif kalıyor maalesef :S
- +1 yıl
kızdan önemli bir şey mutlaka olmalı hayatında.çünkü kız sana bu amacına ulaşmanda yardım edecek.bu yüzden onun da katkıda bulunabileceği bir hedefin olmalı.aksi halde hep üzülürsün kızlar konusnda
Soran+1 yılAma ozaman kullanmış olmuyor muyum?
- +1 yıl
baban anneni kullanmadığına göre tabi ki hayır dostum.kadınlar erkeğin hayatına katkıda bulunamadıklarında erkeğin sevgisini haketmediklerini düşünürler.nitekim kızın seni reddetmesi de bu yüzden
Soran+1 yılŞimdi dostum kısa keselim.Sadete gelelim.Şimdi kız beni reddetti ve ben hala çok seviyorum çözüm bulamadan hiç bir b.k beceremeyecğim afedersin ama.Şimdi ne olcak yine onunla ilgilenip samimiyet kurup ona göre bakacağım unutmak deme sakın onu yapamam herkes yapmalısın diyor ama olmuyor offf dokunsa biri ağlyacağım ya.Yoksa bırakacak mıyım görmezden mi geleceğim kafam çok karıştı bu konularda tek başına karar verilmiyor kusra bakma.Sen ne diyorsun...
- +1 yıl
kısa kesersek sen kaybedersin diyorum.çok yanlış şekilde çalışıyor iç düşünce sistemin.düşünce yapın değişmeden işe yarayan teknikleri bile söylesem sana başarısız olursun.
Soran+1 yılpeki bunu nasıl yapacağım dsotum siz bana direk cevapları söyleyin benim en kısa zamadna eski hayatıma dönmem gerek offf ya sevmez olaydım böyle herkesin canını sıkıyorum
- +1 yıl
bak yine yanlış düşünüyorsun.acele ediyorsun.bu da seni başarısızlığa götürür.kızın ufacık bi ilgisi için ölmeye razısın.hayatta bundan daha itici bir şey yoktur bi kız için
Soran+1 yıltamam acele etmeyelim sakin bir şekilde neler yapmam gerektiğini anlat bana güzel kardeşim seni dinliyorum...
- +1 yıl
güzel.sakin olman her zaman önemli.özellikle bi kızın karşısında.ilk maddeyi mutlaka yerine getirmelisin.hayatında bu kızdan çok çok daha önemli bir hedefin olacak.bunun kaçarı yok.çünkü kız senin bu hedefe ulaşmana yardım ettikçe sana kendisini daha çok bağlı hissedecektir.bunu anladın mı
Soran+1 yılevet anlıyorum o kızdan çok çokd aha önemli bir hedefim var geleceğim kariyerim.Evet anlıyorum o bana yardım ettikçe daha iyi olacak.Tamam devam edelim
- +1 yıl
ikincisi reddedilme konusu.kız seni reddettiği için kendini çok kötü hissediyorsun.ama sen daha doğru cümleler kursaydın kıza,daha farklı bir yol izleseydin kız belki de şu ankollarındaydı.bu da şu anlama geliyor.kız aslında seni reddetmedi sadece onla sevgili olmak için izlediğin yolu reddetti.bu o kadar da buyuk bir sorun değil yani.bu şekilde düşünmelisin her zaman.
Soran+1 yılTamam ama olan ldu geçmişte kaldı üzülmenin mantığı yok.Devam edelim birazcık hızlı olsak az bir zamanım kaldı çünkü 15 dk kadar...
- +1 yıl
daha sonra devam ederiz öyleyse.bu dediğim iki şeyi bugün düşünmeni istiyorum.bunlar hakkında iyice kafa yormalısın.benimsemelisin.
Soran+1 yıltamam sağolun...Daha sonra devam edelim görüşmek üzere...
+1 yılAtla .
05 Yorumla
Soran+1 yılyok artık...
- +1 yıl
naparsan yap o zaman .
Soran+1 yılSadece xp kazanmak için yazılmış bir yazı...
- +1 yıl
Bir ton xperim var daha ne kazancam ya Allah seni :D
Soran+1 yılolsun... :)
+1 yıl"beni yeniden sev"
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım