Çıkma teklifi ettim reddedildim ne yapmam lazım?

Selam arkadaşlar, çok yakın bir kız arkadaşım var, arkadaş, dost gibiydik ve ben ona duygusal açıdan bağlanmıştım. Sürekli konuşur mesajlaşırdık. Farklı şehirler de yaşıyoruz. 3 ay önce tatile çıktı ve orada biri ile tanıştı. Tanıştığı kişiye gönül anlamında baya baya bağlandı. Ama 10 gün sürdü. Arkadaşım ondan bahsederken gözlerinin içi parlıyordu. Aramız ne olduysa tatile çıkmadan açılmaya başladı hiçbir sorun yok iken. Tatile çıktığı günden sonra mesajlarıma minimum 15 saat sonra dönmeye başladı. Bu soğukluk nereden geldi inanın hiç bilmiyorum. Neyse ben geçen hafta açıldım ve bana mesaj attı. Ne yapmam gerekiyor. şu an mesajlaşma ve konuşma oranımız çok düşük ve aklım onda, yurt dışına yerleşme kararı aldım ve çıktım. Almanyadayım ve hiç aklımdan çıkmıyor. Lütfen bana yardımcı olur musunuz. Hani kimsede yok bana yol göstersin. kızın bana yazdığı şu "Bu hissiyatın azda olsa farkındayım, bu kadar beklemeni de büyük takdir ediyorum. Beni seçmen benim ayrı gurur, bu kadar düşünceli olman kibar olman, iyi insan olman, ender insanlardansın, ama seni oralarda farklı maceralar bekleyecek, daha gidecek çok yolumuz var, kusura bakılacak bir şey değil, çok doğal bir şey bir insanın birinden hoşlanması, senden tek istediğim bunu bana söylediğin için ya da senin söylediğini sana söyleyemediğim için aramızda bir soğukluk olmasın "

Çıkma teklifi ettim reddedildim ne yapmam lazım?