+1 yılBu konuda alman yazar ghothenin bir hikayesi var.
Birgün kızın biri babasına gidip bir derdi olduğunu söyler , babası bilge bir tavırla. sabah erken kalkacaksın benimle birlikte çalışacaksın bende sana derman olacağım der. ilk gün Kız sabah erken kalkar ve babası ile ormana ağaç kesmeye giderler. babası kestiği ağaçları tektek evin bahçesine düzenli bir şekilde kızına dizdirir. günler haftalar aylar böyle geçer. velhasıl şu ki;kız dayanamaz babasına sorar hani derdime derman olacaktın ben sıkıldım. Babası kızına çatıya çıkmasını söyler. çatıya çıkan kız aşağıya bakar..
Ve görür ki Ağaçlarla aşağıda yazılan koca bir yazı bulunmaktadır.: '' Derdini S*key*m... ''40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılboka sinek çok konar
ama çiçeğe hakedenler64 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler çok naziksiniz :)
- +1 yıl
rica ederim o sizin nazikliğiniz
- +1 yıl
Bence öyle bişey yok sadece cirkinlerin söylediği sacma bisey
- +1 yıl
@gizlifilozof
aslında çirkinlik diye bişey de yok
çirkinlik sadece gözü bozuk kibirlilerin uydurması
Diğer kızlar el altından adamlara yavşıyordur, tecrübeyle sabit, hepsi biz bir şey yapmadık diyorlar, ama bir öğreniyorum ki mesajlar, öpücükler vs adamlara yürüyorlar hemde sevgilileri varken...
10 Yorumla
+1 yılUcuz malın talibi çok olur sen dert etme :)
Gönlün güzeldir senin eminim güzelsindir de :)34 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım içinin güzelliği dışınada yansımış baktım resmine :)
- +1 yıl
Canım benim teşekkür ederim ♥♥♥♥♥
Hep kalp dolu buralar *-*
Soran+1 yıl<3 <3 <3 <3 <3 <3 bunlarda benden :* :)
- +1 yıl
=**
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
+1 yılBak benimde hic sevgilim olmadi iliskiyede girmedim tüm arkadaşlarım benimle dalga gecerler alay ederler ama ben mutluyum böyle karisanim yok sürekli konusacagim biriside yok inş su ikinci üniversiteye yerleseyim sonra askerlik kpss işimi arbami evimi alayim sonra o işler acelem ne sanki sende öyle düşünsen iyi olur gibi gibi sanki :)
10 YorumlaKendini hissetirmen lazım mesela gözüne birini kestir hafiften bak onu ister gibi sonra o gelir sana ya da gelmez benım gibi özgüvensiz biriyse gelmez ama gelir büyük ihtimalle ya :) Ki bide şu var iste güzel ister çirkin ol düşünce yapın önemlidir konuşman tavırın hareketlerin belki çocukçasındır ya da çok kasıyosundur kendını... bla bla bla işte :D
02 Yorumla
Soran+1 yılkendimi çok kasıyorum evet :(
Her insan çekicidir ama bunun farkına varan birisini veya kendisinin farkına varması zaman alır. Etrafındakilerle kendini kıyaslamak yanlış bence, herkesin karakteri farklı işte. Çekici olmak istiyorsan biraz bırakmalısın kendini bence. İçindeki ateşi canlandırmalısın ki karşındaki hissetsin sendeki ateşi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl kendimi bırakmalıyım anlamadım
- +1 yıl
Bütün bunları düşünüp kendini kasıyor olabilirmisin? hoş seni tanımıyorum ama böyle şeylere takmayıp anın tadını çıkarak tipler genelde bulurlar sevgili :) Birazda cinsel dürtülerle alakalı elbette. Libidosu yüksek bayanlar dikkat çekerler her yerde :) Sen ne durumdasın bilmiyorum tabi?
+1 yılEn son cuma gecesi bir teklifte bulundum dansları ve kafalarının aşırı güzel olması ilgimi çekti ama kabul etmediler ısrarcı olmadım =) gece çıkarsan mutlaka biri denk gelir özellikle alkol olan veya konser ortamlarında iyi oluyor =) biraz boydan kaybediyorsun sevimli gözükmeye çalış bari =D
02 Yorumla
Soran+1 yılgece pek dışarı çıkmam çıkarsamda alkol içmem sevmem en son arkadaşların yanında onlar içiyo diye içmiştim habire kusmaktan başka bişey yapmadım o haldeykende hiç çekici olucağımı zanetmiyorum :D
- +1 yıl
fazla içmezsen bişey olmaz =D neyse kötü örnek olmayayım. Müzikli ortam her zaman iyidir.
+1 yılİlk önce çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Zaten gizlisin göremediğimden bişey diyemem. Varsa bir resmini atarsan detaylı detaylı uzun uzun konuşuruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bakımsız değilimki saçımı başımı makyajımı yaparım güzelce çıkarım
- +1 yıl
pek tabii orasından şüphem yok ancak söylediğim gibi görmeden hiç birşey diyemem
Bak istiyorsan resmini bana at yorum yapayim gormeden kimse bir sey soyleyemez. Tipini goreyim eger guzelsen sorun kisiligin ya da giyim tarzindir ama iste gormem lazim.
02 Yorumla
Soran+1 yılburaya güvenipte resim atamam
Gamzelerin varsa ve ben senin bulunduğun ortamdaysam muhakkak ilgimi çeker.. Güzellikten anlamıyorlarsa demekki (: Takılma birdaaha oralara :D
06 Yorumla
Soran+1 yılniye etmiyolar ya o zaman bağırıyımmı bana bakın l*n bana banaaaaa diye sinir oldum :D
Soran+1 yıl:) en sonunda çıkıp bağırıcam koca istiyom l*n gel beni al gel beni al l*n diye :D kara bahtım kör talihim :D şaka bir yana ben 2 gün çıkıp ayrılanlar grubuna mensup değilim...
Soran+1 yıldoğru artık kendimi sıkmıycam rahat olucam..
+1 yılee güzelsin balık etli olman belki kötü olabilir ama bence çok hoşsun boyunun kısa olması zaten bir avantaj ben senin gibi bir kızla çıkmak isterdim
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler öyle çok balık etli değilimki hatta neyim tam olarak bilmiyorum normalim yani
- +1 yıl
rica ederim =D
Her şeyin hayırlısını iste Allah'dan. Sabret. Çok sevgilin olup kısa süreli mutluluklar yaşayacağına 1 sevgilin olsun iki cihanda da seninle olsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle tabiki ben zaten bana çıkma teklifleri gelsin hepsiyle teket teker çıkayım demiyorumki hiç teklif gelmeyince demekki kimse benden hoşlanmıyor dikkat çekmiyorum diyorum bunu kafama takıyorum
Soran+1 yılsabredelim bakalım
Benimle çıkabilirsin :D 1.93 boyunda 87 kiloda gayet efendi dürüst, eli yüz düzgün. askerliğini yapmış. bir işi olmayan ama oluncada çalışacak kıvamda 22 yaşında genç bir adamım :D ebatlardan dolayı belki olmayabilir :D
00 YorumlaSen bunu neden bu kadar dert ediyorsun ki onu anlamadım. ne yani şimdi sen ilk teklif edene tamam mı diceksin şimdi?
01 YorumlaHerhalde buraya gizli sorduguna gore disarda da gizlisin nerak etme olur elbet bir gun dogru zaman bu zaman degildir belki
00 YorumlaÇok ciddi görünüyor olabilirsin. Gülümsemiyorsan da olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum evet biraz ciddiyim sert bakarım
benimde arkadaş var travesti gibi ama erkeklere cilve yapıp elde tutuyo eminim hiç bakmıyosundur her dediklerine gülmüyosundur ondan gelmiyodur
14 Yorumla
Soran+1 yılbende onu anlamıyorum işte benim bir arkadaş var hacca götürsen millet şeytanı bırakır onu taşlar ama nasıl bir kısmeti varsa kıza her yerden teklif yağıyor en son şüphelenmeye başladım veriyomu yoksa bu diye de soramadım tabi
Soran+1 yılevet haklısın ben tanımadığım insanlara karşı soğuk davranırım sert dururum ama yapım bu nasıl değiştiricemki bide hep rezil olmaktan korkarım ben sıcakkanlı davranırsam karşımdaki ''ne gülüyon l*n habire manyakmıdır nedir bunu alın başımdan'' der diye korkuyorum :)
+1 yılGercek seven insanlar genellikle zor cikma teklifi alir.
Oyle 4 gunluk bir tanismadan 4 gunluk bir iliski olursa sasmamak lalazim10 Yorumla
+1 yılben olayı çözdüm senin ulaşılmaz biri olduğunu sanıyo herkes ondan benide mesela dışarda gören l*n ne havalı tam piçe bnziyo diyo ama öyle bir halim yok olay bu:S
02 Yorumla
Soran+1 yılaaa ama ben hiç havalı değilimki burnu havada olanlardanda nefret etmişimdir hep
- +1 yıl
öyle değilsin ama işte öyle görünüyosun olay orda benim içinde öyle düşünüyolar
+1 yılArkadan vurulmak ve ihanet yemek hoşuna mı gidiyor?
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka şimdi
benim en değerlim olur musun? (içinde kalmasın mutlu ol istedim) :):)
15 Yorumla
Soran+1 yıl:D teşekkür ederim çok centilmensin :)))
+1 yılSenin konuşmaya ihtiyacın var bir arkadas bul ve onunla sohbet et. Bu isler kafaya takilmamali uzme kendini hiç
04 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşıma ne diycemki? ya kimse beni beğenmiyor bana birini ayarlasana kız diyemem heralde...
- +1 yıl
Tabiki hayır sadece bu konudan uzaklaş diye.. Seni gorme şansım var mi?
Soran+1 yılyok resim atmak istemiyorum güncellemede anlattım kendimi biraz ordan yola çıkabiilirsiniz belki diye
- +1 yıl
Resim atma zaten kendi profilinden gorim dicektim
+1 yılBence sen kendini beğenmiyorsun, bu enerjinde ister istemez çevreye yansıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılbu olabilir bak...
- +1 yıl
Kendinle barışık ol biraz, kendini sev, kendine saygı duy.
+1 yılBilmiyorum ama nasil birisisin daha onceki soruyu da misen yazdin abilmem ama o isen seninle tnsmak isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılhangi soru ben daha önce bişey yazmadım
- +1 yıl
Nereden yaziyorsun
+1 yılArkadaşlarını basit kız olarak görüyorlardır seni zor kız olarak görüyorlardır sen aslında onlardan daha iyisin sadece erkeklerin işine gelmiyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılama illa basit kızlar mı beğenilir?
- +1 yıl
Erkekler elde edebileceği kızları beğenir beğenmese bile yürür amacı farklıdır erkeklerin hele arkadaş ortamında mesela ben kızlar olduğunda arkadaş ortamından çıkıyorum dışarıya falan geziyorum bana ters geliyor bilmiyorum ama diğer erkekler rahat rahat her şeyi konuşuyorlar hangi kız biraz karşılık verirse hemen ona ilgi duymaya başlarlar facebooktan ekleşir konuşurlar sonra whatsapp bunlar bir hafta içinde olur sonra aşkım canım cicim sonra erkek bir istekte bulunur öpmek gibi öper sonra erkek daha fazlasını ister o anda kızın aklı başında pek olmaz olan olur sonra tüm erkeklerin hepsi şerefsi z olur ama sende bunların olması biraz daha zor olduğu için güzel bile olsan gelmezler aslında iyi bir şey emin ol bu zaman da sevgili olmak istemezsin bilsen erkeklerin düşüncelerini.
Soran+1 yılÖyle düşünenler var evet ama düşünmeyenide vardır elbet... ben zaten ne kadar teklif gelirse gelsin herkesle çıkan bir tip değilim kafamda bazı şeyler var ve o kişiyi bulduğum zaman bunu hissedicem eminim doğru kişi olduğunu bilicem ben sadece neden en tipsiz arkadaşlarıma bile her yerden teklif yağarken bana hiç gelmiyo buna kafamı taktım... dediklerine katılıyorum ben tanımadıklarıma karşı mesafeli davranırım hep ama ben zaten şerefsizin teki gelsin beni bulsun bende kabul ediyim demiyorum
- +1 yıl
Evet tabi kide vardır ancak nasıl diyeyim öyle arkadaş karı kız ortamlarında olacağını sanmıyorum ben pek tabi olur mu olur. Zaten belli ediyorsun öyle olmadığını bazı şeyleri aradığını anladıkları için yanına gelemiyorlar zaten mesela atıyorum bir kız bende aşırı bile hoşlansa ben hissetmeden gidip konuşamam çekinirim ama onlar hissetmese bile direk gelir söyler tabi sende sevsen bile ne oluyor ya deyip soğuk olursun direk. İşte o en tipsiz arkadaşların onları reddetmeyeceğini bildikleri için onlara gidiyorlar sen hem güzelsin hem seçici olduğun için gelmezler onlarda reddedilme korkusu vardır ama seninde dediğin gibi en tipsiz kızlar reddetmez onları o yüzden onlara giderler. Mesafeli olman gerçekten güzel bir şey ben de öyleyim kaç kız yanıma geldi buyur dedim gitti :D Yeri ve zamanı gelince bulursun merak etme
Soran+1 yılTeşekkürler inşallah :)
- +1 yıl
İnşallah :)
+1 yılbir arayista olma bence-bigun olur heralde. hem guzellik mevzusuna takilma bu kadar
00 Yorumla
+1 yılbir vesikalık at bakalım onun üzerinden gidelim..
04 Yorumla
Soran+1 yılvesikalık mı hahah :D
- +1 yıl
Boydan at desek sanki boydan atıcan :)
Soran+1 yılatamam evet buraya resim atlır mı hiç delimiyim ben
- +1 yıl
onemli olan sima senin anlattıgın gibi bir çok kare var hayatta korkma kimse seni yemez.
+1 yılSana bunu sorduran şey devamlı bu olaylardan kaçınmandan kaynaklı istemiosun ama hoşlanan olsun istiosun belki tabi neticede seni sevende olcak sonunda rica ederim ben teşekkür ederiM.
00 Yorumlayaşını yazmamışsın ama neyse her insanın bir cazibesi vardır kendince kafana takma özgüvenini sarsma hem herşeyde bir hayır vardır
00 Yorumlaarkadaslarin senden guzel olabilir seni gölgeliyr olablirler kurtul onlardan😏
01 Yorumla
Soran+1 yılhm iyi fikir :)
+1 yılBilmiyorum umursamıyorum diğerleri ne düşünür ama o kızlara ben ucuz kızlar diyorum sürekli birileriyle takılıyolar, birilerine kancayı takıyorlar vs
00 Yorumla
+1 yılCilveli ol biraz :) bide gonullu oldugunu hissettir
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman da sanki ben karşımdakini istiyorum gibi olmaz mı?
- +1 yıl
Cok az ya bakis falan
+1 yılMalesef bu tarz işler tamamen insanın dış görünüşüne bağlıdır. Göremeden de bir yorum yapamayacağım. Önce dış görünüşü beğenip yaklaşılır, sonra da iç güzelliğini beğenilirse o ilişki devam ettirilir
00 YorumlaO gamzeler yeter. eski aşkımın o gamzeleri geldı aklıma.
00 Yorumlacekici giyinmeyi bilceksin kanki tarz yap kendine sonuk kalma spora da git
02 Yorumla
Soran+1 yılspora gidiyorum zaten giyimimde gayet iyi bence iki saat uğraşıyorum
+1 yılYaa sence oyle bisey olabilri mi yaa. Boka sey mis suymus buymuş sacma yani. Ne yani onca model kadin b*k mu yani herkes beraber olamk2 istiyor saçma otesi bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçirkin arkadaşlar seç kendine. onların yanında sen daha güzel ve dikkat çekici olursun
00 Yorumla
+1 yılTamam, konuşuyorum çocuklarla edecekler bundan sonra.
00 YorumlaOnların yanında dikkat çekmiyor olabilirsin. ya da soğuk duruyorsundur
10 Yorumla
+1 yılBenide çekici bulurlar ama icraat sıfıra sItır elde var Sıfır kısmet bu işler
00 Yorumla
+1 yılResim olmadan tarifle olmaz bu isler resim at bakalim bir :D
00 YorumlaSen gizli sorma o zaman bak bakalım mesaj kutusunda neler oluyor :))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiyim ama balık etli olarak çıkma teklifi değilde seven oluyor ama ben sevemiyorum. Benim sevdiklerimde beni sevmiyor. :/
13 Yorumla
Soran+1 yılöyle pis bir durum aynen benimde sevgilim oldu ama hiç bir zaman tam istediğim gibi olmadı ve bu anlattığım şekilde olmadı
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim kişiyle bütün herşeyimiz uyuyordu balıketli filan seviyordu. Ama sevmedi sevemedi beni. :/ Umarım doğru zamanda doğru kişilerle karşılaşırız. :)
Soran+1 yılAmin inşallah...
Görmeden bir yorum yapamayacağım umarım aradığını bulursun.
00 Yorumla
+1 yılgizli den takılıyosun ondandır yoksa radarıma girsen afetmezdim :)
00 Yorumla
+1 yılsen ne sanıyorsun bütün kızlara her gün erkekler çıkma mı teklif ediyor sence?
07 Yorumla
Soran+1 yılyabancı bir ortama girdiğimiz zaman...
- +1 yıl
karşındaki insanlara ne gösterirsen ve verirsen onlar seni öyle görür,,, genelde erkekler argo tabirle kaşar ve ortam kızlarına teklif ederler amaçları seks ve eğlencedir... bu teklifler sana yapılmıyorsa şanslısın bence
Soran+1 yılolabilir çünkü en tipsiz arkadaşlarım bile teklif yağmuruna tutuluyor... o zaman hangisi gerçek hangisi yalan şimdi kafam karıştı benim
- +1 yıl
hangisi gerçek hangisi yalan önemli değil hangisi doğru hangisi yanlış önemli olan bu olmalı... erkekler tarafından ragbet görüp kaşar ya da seksi mı olmak istiyorsun... yoksa saygın bir kız olup karakterli bir duruş sergileyip saygı görmek mi istiyorsun bunu sor kendine cevaba göre yön ver hayatına
Soran+1 yıltabikide öyle bişey istemiyorum ben sadece biraz olsun birinin beni beğendiğini hoşlandığını duymak istiyorum hepsi bu başka bişey yok
- +1 yıl
anladım ama o teklif alan kızların modeli bu, bende bunu anlatmaya çalışıyorum sevgi görmek ve beğenilmek istiyorsan... acele etme muhakkak senide sevecek biri var... bir yerlerde seni bekliyor. ve gerçek sevgi o kadar kolay olmamalı... onların sevgi değil seks...
önemli olan sıradan sevgiler mi istediğin yoksa bir ömürlük sevgimi istersin?
Soran+1 yılbir ömürlük tabi ya zaten ben sevdiğim insana canımı veririm daha önce sevgilim oldu olmadı değil ama teklifle olmamıştı tesadüf gibi bişey olmuştu yani hiç böyle hayatım tam istediğim gibi olmadı
bence onu buraya değilde seni daha yakından tanıyan birisine sormalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılkimse kırmak istemezki
Gizli Üye(36-45)+1 yılgamzelerine düşeyim tutmayın beni. diye laf atıp teklif edende mi olmadı kız :D
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır olmadı :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel seninle bir oyun oynayalım istanbuldaysanız takıldınız yeri söyle geleyim arkadaşlarının yanında diz çöküp benimle çıkar mısın diyeyim :))))
02 Yorumla
Soran+1 yılooo süpermiş :)) ama ben oyundan bişey istemiyorumki gerçek olan bişey istiyorum bu sadece arkadaşlarımı kıskandırmak olur onada gerek yok teşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılZaten gelip öyle bir şey yaparsam birde hoşuma gidersen gerçeğe döner muhabbet emin ol hepsi seni kıskanır benim ilgim alakam çok farklı olur :))
- Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılamaaan ne işin var teklifle bak dalgana.. bunların hepsi dert tasa
00 Yorumla Benimle çıkar misin :))) ettim artik dert etme bunu
00 Yorumla
+1 yılBenimle çıkar mısın? Ama siteden :) çıkış butonuna kadar
00 YorumlaHerşeyin bir zamanı vardır dert etme karşına da seni beğenen birisi çıkar ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılçıkmıyo :(
Banada olmuuor ya en çirkin kızların var ama bende kızım yaaa :(
02 Yorumla
Soran+1 yılay dimi sorma bacım gel içelim biz senle :(
+1 yıldemekki cesaretleri yok
çok güzelsindir belki de çirkin yani belli olmaz05 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel olsam şu zamana kadar teklif gelmezmi yani ama teklif gelen arkadaşlarım da güzel değil yani hatta bir tanesi var suratına bakılmaz ama kıza her yerden teklif yağıyor anlamış değilim :/
- +1 yıl
ayıptır söylemesi
kaşarlanmış olmasın
olur bence bende bekliyorum zaman - +1 yıl
ona bakıp saa bakmıyolarsa mallar yani
Soran+1 yılolabilir bende şüpheleniyorum artık...
- +1 yıl
güzel kızmışsın yani belki ben olsam ederdşm yani bilemiyorum
+1 yılKimseye kendini beğendirmeye çalışma doğal davran gelicektir eminim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 716 cevap paylaştı. doğrudur cıkma teklifi 8. sınıftan sonra olmuyor
ya ben hiç benımle cıkarmısın die bir teklif etmedım duymadım cevremde21 Yorumla
Soran+1 yılay çıkma inme her neyse teklif işte... hadi teklifide geçtik diyelim bir beğenme, hoşlanma vs
kanka resmını at bakıyım bir merak ettım aslında. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılteklif ediyorum, benimle evlenir misin, çok düşündüm son kararım, kendimden eminim :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy ve kilo haric aynıyız. bir an kendimi gördüm :O
04 Yorumla
Soran+1 yılaaaa sana teklif ediyolar mı peki? :D
Cevap sahibi+1 yılPek değil şimdiye kadar sadece 2 kişi etti
Soran+1 yılal işte bana benziyosan olucağı bu :)
Cevap sahibi+1 yılAynen ama ben fazla takmıyorum sende takmamalısın
+1 yılBenimle cikarmisin :(
13 Yorumla
Soran+1 yıloha
- +1 yıl
Saka be :d
- +1 yıl
Jahahha. d
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörmeden bişey diyemem ki buraya atamam diyosun foto ozele atablir msin peki
00 Yorumla
+1 yılerkeklere karşı çok mesafeliysen çekniyorlardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet mesafeliyim ama yapım böyle tanımadığıma hemen sırıtamamki
- +1 yıl
boşver, derdin komplekse beğenen muhakkak oluyordur.
- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat